Iphone 5s mi? Xperia z3 mü ?

iphone 5s mi ? xperia z3 mü?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Tavsiyem ikisini de alma.Ikisinden i5S al.

Z3C 1 gb ram eksigi disinda ve cozunurlugun HD olmasi disinda Z3 ile ayni.Hatta Snapdragon 801'i HD ekran ile gercek anlamda yuksek performans alacaksiniz.Batarya konusunda rakipleriyle kiyasla en uzun sureyi veren akilli telefon.Bence Z3C al geç.Inan pisman olmazsin.Iphone 5S i begenirsen onu al.Sony ust uste telefon cikariyor ama guncellemeye gelince is yamuk cizmiyor.Orta segmentin en basarili guncelleme sunan markalar HTC ile LG / Ust segmentin en basarili guncelleme sunan markalari ise SONY ile HTC'dir.
Lg ust segment cihazlara guncellemeyi geciktiriyor.Samsung ikisinde de gec kaliyor.

sefkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı düşünce bende de var . İphone5s ile Z3 arasındayım yandan da g3 bastırıyor. Ben yurtdışından alıcam. Acaba türkiyede garanti durumları ne olur?

durmaz-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynı düşünce bende de var . İphone5s ile Z3 arasındayım yandan da g3 bastırıyor. Ben yurtdışından alıcam. Acaba türkiyede garanti durumları ne olur?
valla bilader ben onuda araştırdım çok bi fark olmuyo 200-300 lira kadar daha ucuz oluyor ama bunun bide pasaport kaydı derken 100 lira daha ucuz oluyo çok mantıklı gelmedi bana :) ama benim sordurduğum ülke kanada sen nereden almayı düşünüyosun bide fiyat ne kadarmış paylaşabilirsen sevinirim )

sefkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pasaport kayıt ile beraber iphone 5s dubai 1200, polonya 1300 olması lazım. Z3 1600 yazmıştm ama 1300-1500 arası geliyomuş pasaport kayıt ile beraber. Benim pasaport kaydı gibi bi problemim yok ailemde herkesde pasaport var ve Edirnede oturuyorum bulgara girip çıkmam 20 dk mı alır :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha dün z3 aldım şunu bilmeni isterim ki baya bi ısınma problemi var sonylerin o yüzden telefon beni rahatsız etti ama iphone kullanmadım onda böyle bi sorunun olacagını tahmin etmiyorum

durmaz-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
5s lerde ısınma vardı özellikle şarjda iken.hatta z1c ile kıyasladım 5s daha fazla ısınıyordu.ama tabi 6 yı veya z3c yi bilemem.

bide güncelleme sıkıntısı diyen falan olmuş 4.4.4 çıktı ve ilk alanlar biri z1c.ben bile inanamadım.

S

SDN Anonim 1

SDN Okuru
Xperia Z3 (iPhone 5S,6,6 PLUS) karşısında açık ara favoridir .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İkisi de güzel cihazlar. Birisi 64bitken birisi 32bit. Bunlar ileri aşamalarda göz önünde bulundurulmalı bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 ay önce 5s aldım pişman oldum şarjı gerçekten dayanmıyor telefonu kullanmaya korkuyorum. Z3 almayı düşünüyorum bende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende çok kararsız kaldım ben bildim bileli sony kullanırım. önceki telefonum xperia s onunda anakartında sorun oldu. ama benim akılsızlığım garantiye göndermedim iyice berbat ettim. şimdi Z3 istiyorum evet Z2 ile pek farkı yok ama Z3 daha zarif gibi geldi hani diğerlerine göre ince bir yapısı var. o yüzden bende Z3 istiyorum. tabi bide sony türkiye garantili olmasına özen gösterin.

megeser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon almayı düşünüyorum ama daha önceden iki işletim sistemini de kullanmadım blacberry kullanıyorum suan bana tercihimde tavsiyeniz yada uyarılarınızla yardımcı olursanız sevinirim..
neden iphone ? neden xperia ? diyerek küçük bir açıklamada buluna bilirseniz benim için çok iyi olacaktır, şimdiden teşekkürler..
elimde iki telefon var birini satmayı düşünüyorum

Batubenn

Asistan
Reaksiyon puanı
83
telefon almayı düşünüyorum ama daha önceden iki işletim sistemini de kullanmadım blacberry kullanıyorum suan bana tercihimde tavsiyeniz yada uyarılarınızla yardımcı olursanız sevinirim..
neden iphone ? neden xperia ? diyerek küçük bir açıklamada buluna bilirseniz benim için çok iyi olacaktır, şimdiden teşekkürler..
iPhone 5s. Hala güçlü ve Apple hala destekliyor. İos 12de de baya hızlandı.