iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

staryum

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
g3 ile arasında kararsız kalmıştım bunu aldım işte hafıza sorunu ilerde vanımı sıkmazsa çok iyi olur

Fotoğraf ve videolar direk icloudda depolanırsa pek sıkıntı olmaz o da 16 yetiyor bana 32'lik asustan geçiş yaptım bende iPhone'a ve 5gb fazladan yerim var telefonda[emoji1]

jokris92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar benim iphone 5s telefonum var yeni aldim icloud hesabi falan üzerimde ama şu anda telefonun tuş kilidini unuttugum için iphone etkin değil diyor çevrimdişi olarak gözüküyor cihaz telefon gitti sayilir lütfen yardim edin babam keser beni itunes ile bağlanti kuramadim çünkü iphone bull özelligi açik o yüzden kurulmuyor wifide kapali tam şapa oturdum sayilir ltüfen yardim edin

jokris92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar benim iphone 5s telefonum var yeni aldim icloud hesabi falan üzerimde ama şu anda telefonun tuş kilidini unuttugum için iphone etkin değil diyor çevrimdişi olarak gözüküyor cihaz telefon gitti sayilir lütfen yardim edin babam keser beni itunes ile bağlanti kuramadim çünkü iphone bull özelligi açik o yüzden kurulmuyor wifide kapali tam şapa oturdum sayilir ltüfen yardim edin

E

EnesBey 79

SDN Okuru
kardeşim merhaba benim de aynı şey başıma geldi abim tele şifre koymuş bende sıfırlayarak açtım teli Nasıl açtığımı söyleyim teli PC'ye bağla sonra home+power tuşuna aynı anda bas ve kapanınca elini power tuşundan çek home tuşuna basmaya devam et pcde uyarı gelene kadar home tuşuna bas sonra itunesda ekran gelicek orda geri yüklemeye bas 10 dkya kadar işin hallolur umarım yaralı olmuştur

D

dadsadasdda

SDN Okuru
arkadaşlar bende 5s var fakat ben değiştirmek istiyorum s5 e baktım telefon gayet güzel değiştirirsem eğer s6 yada note 5 alcam sizce ne yapmalıyım

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Abuk subuk şeyler önermeyin bilip bilmeden. Adam iCloud hesabı var diyor öbürü oradan kurtarma modunda restore anlatıyor hey Allahım ya. jokris92 sen ara bizi yardımcı olalım sana. +90 216 282 15 11 den 2 ye bas burası Apple Destek Türkiye numarası. Cihazı kontrol ederiz yapılabilecek birşey varsa söyleriz sana.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben yardımcı olayım bedavaya hiç uğraşma iPhonu kurtarma modununa al bu hatanı Google ye yaz nasıl yapacağın herşey Apple sitesinde yazıyor ben böyle cihazı açtım. Kurtarma modunu alıyorsun en son yazılımı itunneten yüklüyor ve cihaz açılıyor.

BOZTOPRAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar 5s kullanıyorum 1 hafta oldu alalı ancak cihazımın arka kamerasında beyaz bir toz farkkettim iğne ucu kadar cihazı servise gönderdim rapor tutup aldığım yerden değişim oldu aynı sorun bu cihazdada var kamera çekimini şimdilik etkilemiyor apple 5s lerde böyle iğne ucu kadar toz parçası olguğunu gördüm sizlerdede var mı bu sorun kronik bişey mi yakından bakıldığı zaman beyaz iğne ucu kadar toz gibi birşey saygılar.

F

Feramus

SDN Okuru
Arkadaşlar bendede 5s var ama ekran biraz küçük geliyor s6 ile değiştirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

F

Feramus

SDN Okuru
Arkadaşlar bendede 5s var ama ekran çok küçük geliyor s6 ile değiştirmek istiyorum be yapmalıyım?

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Ben iPhone 5s ve samsung galaxy a7(2016) arasında kararsızım.iPhone 5s den memnunmusunuz,hala 5s alınır mı ?Bide 5s alırsam ilk kez ios'a geçicem.Ne önerirsiniz ? Teşekkürler...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Merhaba.Ben iPhone 5s ve samsung galaxy a7(2016) arasında kararsızım.iPhone 5s den memnunmusunuz,hala 5s alınır mı ?Bide 5s alırsam ilk kez ios'a geçicem.Ne önerirsiniz ? Teşekkürler...
İkisi de değil.

A7'deki GPU berbat. Zaten bu seri yeni Miniler. Amaç göz boyama.

i5S de eskidi.

G4/Note 4 almaya bakın siz bence.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 te ısınma problemi yok.

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4ün UKTsinde kenarlarının soyulduğnu ve kamerada fotoğraf çektikten sonra çok beklettiği söyleniyor.Ve beni 4-5 yıl idare etmeli,bu konuda apple daha mı iyidir

yaman3363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadslar amozon.com tr den İ phone 5 s telefon aldım fakat fatusi yok amazon.com dan nasıl faturanın fotoğrafını alabilirim yardım edin teşekürler

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Merhabalar arkadslar amozon.com tr den İ phone 5 s telefon aldım fakat fatusi yok amazon.com dan nasıl faturanın fotoğrafını alabilirim yardım edin teşekürler

Geçmiş olsun o telefon elinize ulaşmayacak. Gümrükte takılacak. Amazon'dan yada vb yurtdışı sitelerden alınacak en son şey telefondur.

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni 4-5 yıl idare edermi 5s.Yoksa o zamana çok eskimi olur

S

SDN basksni

SDN Okuru
Beyler ben z5 compact ile 5s arasında kaldim sizinde onerileriniz varsa yazabilirsiniz

S

SDN Okuru mt

SDN Okuru
Ben z5 compact ve 5s arasında kaldım sizinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beni 4-5 yıl idare edermi 5s.Yoksa o zamana çok eskimi olur

Garantisi bitene kadar idare ederse şanslısın bence. Telefon olarak hızlı ama zaman da hızlı geçiyor yeni ve güzel özellikler çıkıyor, telefonlar çok çabuk eskiyor artık.

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 15795 Selam arkadaslar.5S de gelen bu hucre yayini mesajlarini nasil kapatiyoruz.Ekran surekli acik kaliyor sarji bitiriyor vicdansiz.telefon 3g de 2g de degil.yardim...:helpsmilie:

TheNickName

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 5s almayı düşünüyorum tavsiye ve yorumlarınızı alabilir miyim :)

ozcanok

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
iphone 5s almayı düşünüyorum bu konuda da yeterince bilgiye sahibim çevremdeki arkadaşlarım 1500 tl ona verene kadar diyip kendilerince önerilerde bulunuyolar bende bu çelişkiden dolayı kullanıcı deneyimi olan sizlere sormak istiyorum tabi gönül isterki 6s alalım malesef maddi yetersizliklerden dolayı.