iPhone 5s elma simgesinde kaldı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba arkadaşlar. elimde bir iphone 5s var telefonumu iki defa yere düşürdüm ve uzun bir süre kullandım bu şekilde. hiç bir sorun oluşmadı. birgün telefonun power tuşuna bastığımda ön kameranın olduğu bölümden home tuşuna doğru beyaz bir sütun oluştu. bu durum yüzünden telefonu tamire gönderdim fakat telefonu yapamadıklarını ve işlemcisinde bir sorun olduğunu belirttiler. telefon apple'ın kendi servisine dahi gitti yapılmadığı belirtildi bu arada. daha sonra daha önce çalışmış olduğum bi telefoncuya sordum oda yazılım atılması gerektiğini söyledi fakat güvenemediğim için veremedim. evde kendim atmayı denedim. itunes'i kurdum internette yazan herşeyi yaptım nerdeyse fakat sorunu hala çözemedim. 'hata (14)' şu şekilde bir hata alıyorum. fakat internette bu hatayı oluşturabilecek her önlemi aldım yinede yapamadım.bu sorunu karşısında ne yapmamı önerirsiniz.

Not : Telefon tamirden geldikten sonra hiç bilgisayara bağlamıştım ve kimsenin eline geçmedi. Tamir etmek için bilgisayara bağladığımda iTunes'te seri numarası gözükmüyor. seri numarasının çalınması veya orada gözükmemesi böyle bir sorun oluşturur mu ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Elma simgesinde takılı kalmışsa Güç ve Ana ekran tuşuna 5-10 saniye basılı tut kendiri resetleyecektir sorun düzelir.

İtunes'a bağla, iphone'u geri yükleye tıkla herşeye onay ver '' bunları yapmadan önce yedek al istersen tabi '' yazılımı indirip kurucaktır.

pai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elma simgesinde takılı kalmışsa Güç ve Ana ekran tuşuna 5-10 saniye basılı tut kendiri resetleyecektir sorun düzelir.

İtunes'a bağla, iphone'u geri yükleye tıkla herşeye onay ver '' bunları yapmadan önce yedek al istersen tabi '' yazılımı indirip kurucaktır.

işte sorun geri yüklemede :) geri yükleyemiyorum :(

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
işte sorun geri yüklemede :) geri yükleyemiyorum :(

Burdan ipsw yani yazılım dosyanızı indirin: http://ipswdownloader.com/

indikten sonra yazılım dosyanızı masaüstüne atın ve itunes'u açın.

İphone'u geri yüklenin sol tarafında bir seçenek vardı, güncellemeleri kontrol et yada denetle gibi '' itunes yüklü olmadığından ezbere anlatıyorum pardon ''.

O seçeneğe Shift tuşuna basılı tutarak sol tıkla mause ile karşına bir pencere gelicek o pencereden masaüstüne gelip indirdiğin yazılım dosyasına tıklayıp açıcaksın yani seçiceksin sonra itunes yüklemeye başlayacak.

Tabi gelen uyarılarıda kabul etmeyi unutma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer bu yöntemde işe yaramazsa DFU moduna alıp yani kurtarma moduna alıp deneriz, anlattığımı dene %90 olucaktırda olmazsa DFU modu şeysini deneriz.

pai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı sorunlarımdan dolayı foruma giremedim cevabınız için teşekkür ederim hemen deniyorum kısa zamanda sonuç hakkında bilgi vericem iyi forumlar

pai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burdan ipsw yani yazılım dosyanızı indirin: http://ipswdownloader.com/

indikten sonra yazılım dosyanızı masaüstüne atın ve itunes'u açın.

İphone'u geri yüklenin sol tarafında bir seçenek vardı, güncellemeleri kontrol et yada denetle gibi '' itunes yüklü olmadığından ezbere anlatıyorum pardon ''.

O seçeneğe Shift tuşuna basılı tutarak sol tıkla mause ile karşına bir pencere gelicek o pencereden masaüstüne gelip indirdiğin yazılım dosyasına tıklayıp açıcaksın yani seçiceksin sonra itunes yüklemeye başlayacak.

Tabi gelen uyarılarıda kabul etmeyi unutma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer bu yöntemde işe yaramazsa DFU moduna alıp yani kurtarma moduna alıp deneriz, anlattığımı dene %90 olucaktırda olmazsa DFU modu şeysini deneriz.

telefonun içinde bir apart varmış bunun yanmasından dolayı böyle bir sorun yaşanıyormuş yardımın için teşekkürler ederim sayende birçok şey öğrendim

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yazılımsal bir şey değil senin sıkıntın donanımsal düzelmez büyük bir ihtimal.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Telefonu dfu moda alıp denermisin. Dfu mode nasıl yapılır bilirmisin

bettyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazılımsal bir şey değil senin sıkıntın donanımsal düzelmez büyük bir ihtimal.

Merhaba .
Donanımsal derken o nasıl oluyor yani ?
benim ıphone 5 de böyle sorunlu. telefoncular sorunun anakartda olduğunu söylediler. yanlız telefon kurtarma modunda açılıyor . anakartda sorun olduğu halde kurtarma modunda açılması normal mi sizce ?
Ben kurtarma modunda ıtunes bağlanıp yazılım güncellemeyi denedim fakat daha başlamadan apple simgesinde takılı kaldı tel. power+home tuşunu falan da denedim ama nafile sanırım şarj bitene kadar bu şekillde kalacak. :(
şimdi esas soruya gelecek olursak ; hala bi umut var mı ? yoksa cenaze işlemlerini başlatayım mı ? :)