öncelikle merhaba arkadaşlar. elimde bir iphone 5s var telefonumu iki defa yere düşürdüm ve uzun bir süre kullandım bu şekilde. hiç bir sorun oluşmadı. birgün telefonun power tuşuna bastığımda ön kameranın olduğu bölümden home tuşuna doğru beyaz bir sütun oluştu. bu durum yüzünden telefonu tamire gönderdim fakat telefonu yapamadıklarını ve işlemcisinde bir sorun olduğunu belirttiler. telefon apple'ın kendi servisine dahi gitti yapılmadığı belirtildi bu arada. daha sonra daha önce çalışmış olduğum bi telefoncuya sordum oda yazılım atılması gerektiğini söyledi fakat güvenemediğim için veremedim. evde kendim atmayı denedim. itunes'i kurdum internette yazan herşeyi yaptım nerdeyse fakat sorunu hala çözemedim. 'hata (14)' şu şekilde bir hata alıyorum. fakat internette bu hatayı oluşturabilecek her önlemi aldım yinede yapamadım.bu sorunu karşısında ne yapmamı önerirsiniz.
Not : Telefon tamirden geldikten sonra hiç bilgisayara bağlamıştım ve kimsenin eline geçmedi. Tamir etmek için bilgisayara bağladığımda iTunes'te seri numarası gözükmüyor. seri numarasının çalınması veya orada gözükmemesi böyle bir sorun oluşturur mu ?
Not : Telefon tamirden geldikten sonra hiç bilgisayara bağlamıştım ve kimsenin eline geçmedi. Tamir etmek için bilgisayara bağladığımda iTunes'te seri numarası gözükmüyor. seri numarasının çalınması veya orada gözükmemesi böyle bir sorun oluşturur mu ?