Trrrek Çillo karabasan
Profesör
Merhaba arkadaşlar cihazım 5s batarya kapasitemi öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim ayarlarda batarya kapasitesi öğreniliyor ama bende öyle bir şey yok ne yapabilirim?
İnternette 5s geçerli diye görmüştüm ancak yanlışmış demekkiPil sağlığından bahsediyorsanız söz konusu özellik iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE (1. nesil), iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ve daha yeni modeller için geçerlidir.
İnternette 5s geçerli diye görmüştüm ancak yanlışmış demekki
bilgisayarınız var ise 3utools programını indirip telefonunuzu bağladıktan sonra pil sağlığını ve kaç defa deşarj olduğunu görebilirsiniz. bende 5 ve 5s için bu programı kullanıyorum.
Ufak bir masrafla öğrenme şansın var aslında mesela ben powerbank ler için kullanıyorum kendim ürettiğim için internette satılan amper ölçen aletler var şarj adaptörüne takıyorsun diğer ucuna da senin şarj aletini takıyorsun telefonu nun şarjını bitirirsin fullenene kadar dokunmazsın kaç mah dolduğunu görürsün ama önce internetten telefonunun batarya kapasitesi kaç mah ona bakıp şuan dolunca kaç mah dolduğuyla karşılaştırman lazımMerhaba arkadaşlar cihazım 5s batarya kapasitemi öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim ayarlarda batarya kapasitesi öğreniliyor ama bende öyle bir şey yok ne yapabilirim?