iPhone 5S aldım yaklaşık iki hafta önce ve gayet memnunum. Ancak 16 GB aldığım için biraz sıkıntı yaşıyorum açıkçası. iPhone 5S'in hala iki yılı var bence . Yani alınabilir ama sana tavsiyem en az 32 GB alman. 

Sahsim adima soyle ifade ediyim. Size salladigim yok. Sizi elestirdigim yok.Z2ye android 6.0 ne zaman gelicek? Tahmini 2016 sonu (o da bi umut). Bu mudur yani iyi olan şey? iOS'a dönmek konusuna gelince de yakındır zaten dönmem de bu benim şahsi fikrimdi. Orada da belirttim. Beğenmediğim bir şeyden bahsettim, sorun da ediyorum evet. Sen markalar ya da olaylar hakkında konuş yani, bana sallama burada.
Amdroid kullaniyorsaniz hicbir zaman yeni bir android surumi ciktigi gibi gelmez. Sadece nexus,andrroid one gini google yakin platform kullanan android cihazlara hemen gelir.6.0 yazın çıktı kaç tane sony de 6.0 var
Bu aşamaları gayet iyi biliyorum senin övdüğünse sony nin hızlı güncelleme alması diyorsun fakat öyle aman aman fark yok htc yapmış a9 modeline koymuş yeni çıkmış olabilir sonuçta kendi ara yüzüne oturtmuş samsung dağatmaya başladı sony den daha bi ses yok kaç aydır var olan bir sürümümü dağıtamamak androidin değil andriod kullanan firmaların suçudur çıkan güncellemeyi 4 ay sonra dağıtmaya başlayan firmalar güncelleme konusunda övülmemeliAmdroid kullaniyorsaniz hicbir zaman yeni bir android surumi ciktigi gibi gelmez. Sadece nexus,andrroid one gini google yakin platform kullanan android cihazlara hemen gelir.
Bunun sebebi ise su;
Orneginn dunyanin parasini verdiniz bir htc, samsung, lg, sony markalarindan birinin bir modelini satin aldiniz. Yeni bir android guncellemesi yayinlandi. Google o guncellemeyi once nexus vaari cihazlari ureten firmaya verir. Guncelleme once bu cihazlara gelir. Sonra markalar, google ile gorusur ve yeni surumi talep eder google dan. Aralarindako prosedure gore yeni surumu alirlar. Alan firma surumu dener, test eder, kendine gore arayuzunu ayarlar, kendi ozel fonksiyonlarini surumu ekler, ondan sonra kendi test ettigi gibi yeni surumu "BAZI" kullanicilarina denesin test etsin diye dagitir. Bir sure sonra geridonusleri alir ve cok buyuk bir sorun yoksa herkese dagitir guncellemeyi.
Ama ios da durum cok farkli. Apple yazilimi kendi yaptigi icin direkt kendi yapar test eder direkt dagitir. Ios sistemini kendi iphone cihazlarindan baskasida kullanmadigi icin sadece kendi cihazlarina direkt kendi dagitmasi daha hizli hatta global ile ayni anda olur.
Aralarindaki guncelleme surec farkliliginin da sebebi bu. O nedenle bir nexus vaari bir cihaz kullanmiyorsaniz beklemeye mecburuz.
Hangi sony 6.0 kullaniyor diyorsunuz;
Nexus cihazlar disinda kim android 6.0 kullaniyor peki? Soyliyim. Generel mobile 4g, htc a9. Htc a9 daha yeni ciktigi icin, general mobile 4g de nexus vaari oldugu icin. O nedenle bu sadrce sony nin degil butun andorid kullanan markalarin sorunu. Sony bu marklarin icinde digerlerine gore en hizli guncelleme verenlerin icinde.
Yani firmalar guncellemeyi aldiktan sonra kendi cihazlarina gore editlemeleri ve kullaniciya sunmalari gec oluyor. Bu konuda yapacak birsey olmamakla birlikte firmalarin keyfini beklemekten baska care yok. Htc a9 modeli yeni cikti diye android 6.0 ile geldi.Bu aşamaları gayet iyi biliyorum senin övdüğünse sony nin hızlı güncelleme alması diyorsun fakat öyle aman aman fark yok htc yapmış a9 modeline koymuş yeni çıkmış olabilir sonuçta kendi ara yüzüne oturtmuş samsung dağatmaya başladı sony den daha bi ses yok kaç aydır var olan bir sürümümü dağıtamamak androidin değil andriod kullanan firmaların suçudur çıkan güncellemeyi 4 ay sonra dağıtmaya başlayan firmalar güncelleme konusunda övülmemeli
King10ur bence haksızsın android de daha çok kasıyoAyrıca iphone 7 21 martta tanıtılacak büyük ihtimalle 5 se de burda tanıtılacaktır fakat fiyatı en az 2000 tl olacak gibi daha alta çekmezler.
Bence alınabilir1500 tlye applenin 2 yıl sonra desteğini çekecegi bir telfon almak yerine daha iyi android cihazlar alınabilir
Ama artık 6s var senin gibi android kullanmıyoz apple bilmion konuşuyon6s ten önce s3 neo vardı galiba hatırlayamdım da![]()
7 eylüldeAyrıca iphone 7 21 martta tanıtılacak büyük ihtimalle 5 se de burda tanıtılacaktır fakat fiyatı en az 2000 tl olacak gibi daha alta çekmezler.
eski modeli 3000TL küsürden kaktıracaklar sizde koşa koşa alacaksınız bendgate diye filmi çekilecek mağdur olacaksınız... sıfır kutusundan bükük çıkan tek istisna iPhone...Biraz dha bekleyip SE almak dha mantıklı