Gerçekten neye dayanarak 5s yerine z3c tı önerebildin sen z3c tın 2 yıl güncelleme alıcağınımı düşüyosun5s şuan stabilitesi yüksek ama pil sıkıntı ve cihazın güncelleme olarak 2 sene ömrü kaldı. 1500 liraya z3c düşünebilirsin.
Lansmanı 15 marttaiPhone 5s almamalısın. Yakın zamanda onda da artık kasmalar başlayacak. Ayrıca ekranı küçük ve pil süresi kısa. iPhone 5SE çıkar mı bilmiyorum ama çıksa bile 2000₺'den aşağı olmaz.
Ama söylentide olabilir. Apple'ın bu saatten sonra iPhone 5 ismiyle ürün çıkarması saçma olmaz mı? iPhone 6se anlarımda 5'e neden geri dönsün. Resmi bir tarihte yok.Lansmanı 15 martta
2. el telefon kullanmak sizin için sorun değilse 1600-1700 civarlarında iphone 6 bulunabilir.Benim için önemli olan performans hızlılık ve buyuk telefon kullanmayıda pek sevmiyorum fiyat aralığım max 1500 tl sizce iphone 5s alımalımıyım 5SE Mİ BEKLEMELİYİM
Ben onu 5s için söyledim güncelleme olarakGerçekten neye dayanarak 5s yerine z3c tı önerebildin sen z3c tın 2 yıl güncelleme alıcağınımı düşüyosun
MANTIKLI2. el telefon kullanmak sizin için sorun değilse 1600-1700 civarlarında iphone 6 bulunabilir.
Reis bu değişim telefonları oluyo iphone 6 değişim telefonunu 1600-1700 tl ye bulabilirsen al derim ben araştırıyorumAynı durum bende de var. Uzun yıllar kullanabileceğim, sağlam, minimum kasma-donma problemi yaşayacağım, en az 1 gün boyunca şarjı yetecek bir telefon almak istiyorum. Yüksek oyun ya da kamera performansı aramıyorum, genellikle vaktimi forumlarda, sözlüklerde, sosyal medyada geçireceğim. Tanımlamama göre yaptığım araştırmalar sonucunda iphone 5sin makul olacağını düşündüm, 5e de çıkacak yakında ama beklemek istemiyorum. Ne önerirsiniz? Bu taleplerine bu bütçeyi ayırmana gerek yok xyz alman yeterli ya da ios fazla pahalı android işini görür gibi yorumlarınıza da açığım.
5s'i bir yıl kullandım, sonra bir android aşkına tutulup pek üstüne koymadan 5s'i satıp Z2 aldım. Şu an zaman makinesinde geriye sarmış gibiyim resmen. 5s çatır çutur güncelleme alıyor, biz de buralarda sürünüyoruz. Şahsi fikrimdir teknolojiyi yakından takip etmek ve zamanı yaşamak için kullanıcak tek sistem iOS. Bir de android uygulamalarının kişinin donuna kadar görebilmesi, konuştuğun olayın önüne google reklamı olarak gelmesi berbat bir durum. Kısacası 1500 liralık fiyatıyla 5s alınır. (tükürdüğümü yalamamak için almıyorum 5s'i şu an, itiraf ediyorum)
6.0 yazın çıktı kaç tane sony de 6.0 varSony'e güncelleme almıyor diyorsunuz öyle mi?
sony xperia z ailesi, android platformunda nexus ve android one tipi cihazlar dışında en hızlı ve en stabil güncelleme veren firması. Eğer bu dağıtım hızından da memnun değilseniz orada sony'ni yapacak birşeyi yok. Sony xperia z modeli android 5.1.1 güncellemesini samsung, htc, lg firmalarının denk modellerinden önce aldı. Buda bir başarıdır.
Eğer bu durumdan memnun değilseniz ios platformuna geri dönün. Daha memnun kalırsınız. Ayrıca ios sisteminde ios 9 üzerine birsürü ara versiyon atıldığı için daha sık güncelleme dağıtmak zorunda kalıyor. ama andriodde 5.0,55.02,5.1 oldu. İki üç varyasyon.
Aralarındaki fark bu...
Sony'e güncelleme almıyor diyorsunuz öyle mi?
sony xperia z ailesi, android platformunda nexus ve android one tipi cihazlar dışında en hızlı ve en stabil güncelleme veren firması. Eğer bu dağıtım hızından da memnun değilseniz orada sony'ni yapacak birşeyi yok. Sony xperia z modeli android 5.1.1 güncellemesini samsung, htc, lg firmalarının denk modellerinden önce aldı. Buda bir başarıdır.
Eğer bu durumdan memnun değilseniz ios platformuna geri dönün. Daha memnun kalırsınız. Ayrıca ios sisteminde ios 9 üzerine birsürü ara versiyon atıldığı için daha sık güncelleme dağıtmak zorunda kalıyor. ama andriodde 5.0,55.02,5.1 oldu. İki üç varyasyon.
Aralarındaki fark bu...
merhaba buyuk ıhtımalle ıphone 5se 2000 tl nın altında olmayacak buda 5s muadılı bır telefon ıcın cok yuksek 5s ı 1.5 sene kullandım hem gorunus hemde stabılıte olarak cok guzel bır telefon 5s almanı tavsıye ederım saygılarımla not 32 gb yada 64 gb almalısın 16 gb telefon artık alınmazBenim için önemli olan performans hızlılık ve buyuk telefon kullanmayıda pek sevmiyorum fiyat aralığım max 1500 tl sizce iphone 5s alımalımıyım 5SE Mİ BEKLEMELİYİM