iPhone 5s alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oflu.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oflu.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim için önemli olan performans hızlılık ve buyuk telefon kullanmayıda pek sevmiyorum fiyat aralığım max 1500 tl sizce iphone 5s alımalımıyım 5SE Mİ BEKLEMELİYİM

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iPhone 5s almamalısın. Yakın zamanda onda da artık kasmalar başlayacak. Ayrıca ekranı küçük ve pil süresi kısa. iPhone 5SE çıkar mı bilmiyorum ama çıksa bile 2000₺'den aşağı olmaz.

ozcanok

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
Fiyat aralığın max 1500 se zaten 5se yi o fiyata bulmazsın ki 5se de bence dedikodulardan ibaret gibi geliyor 5s isteklerini karşılar merak etme

oflu.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Androide bulaşmak istemiyorum ne önerirsin

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
5s şuan stabilitesi yüksek ama pil sıkıntı ve cihazın güncelleme olarak 2 sene ömrü kaldı. 1500 liraya z3c düşünebilirsin.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Aslında 5s alınabilir. Pil sorununu powerbank ile halledersin. iOS 11 falan görür. Şuan sorunsuz çalışıyor.

ozcanok

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
5s şuan stabilitesi yüksek ama pil sıkıntı ve cihazın güncelleme olarak 2 sene ömrü kaldı. 1500 liraya z3c düşünebilirsin.
Gerçekten neye dayanarak 5s yerine z3c tı önerebildin sen z3c tın 2 yıl güncelleme alıcağınımı düşüyosun

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Pil sorunu powerbank ile hallediliyor. Ayrıca Facebook,twitter kullanmassan sana 1 günü çıkaracağını garanti ederim :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
iPhone 5S kullanıyorum, alınacak telefonlardan biri de iPhone'dir ama bu alınırsa yenilerinden olmalı yoksa şimdi aldığın iPhone 5S fiyatına daha güzel alternatifler var.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Z7rErZ.png

Mesela Z5C

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    184.4 KB · Görüntüleme: 3

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Benim için önemli olan performans hızlılık ve buyuk telefon kullanmayıda pek sevmiyorum fiyat aralığım max 1500 tl sizce iphone 5s alımalımıyım 5SE Mİ BEKLEMELİYİM
2. el telefon kullanmak sizin için sorun değilse 1600-1700 civarlarında iphone 6 bulunabilir.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyat bandinda kucuk ekranli performansli telefon modeli cok yok. Iphone 5s, sony xperia z3c, indirimde bulursaniz sony xperia z5c.

Bu cihazlar icinden sony xperia z5c alirsaniz daha memnun kalirsiniz. Hem islemci performansi hemse batarya olarak iphone 5s den daha iyi. Fiyati 5s e gore biraz daha yuksek amam indirim denk getirpte 5s e yakin bir fiyatla alirsiniz. Hemde 5s gibi guncelleme aldikca yavaslamaz artik. Hemde 5s den daha yeni bir cihaz oldugu icin daha cok guncelleme alir.

kemalfx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Aynı durum bende de var. Uzun yıllar kullanabileceğim, sağlam, minimum kasma-donma problemi yaşayacağım, en az 1 gün boyunca şarjı yetecek bir telefon almak istiyorum. Yüksek oyun ya da kamera performansı aramıyorum, genellikle vaktimi forumlarda, sözlüklerde, sosyal medyada geçireceğim. Tanımlamama göre yaptığım araştırmalar sonucunda iphone 5sin makul olacağını düşündüm, 5e de çıkacak yakında ama beklemek istemiyorum. Ne önerirsiniz? Bu taleplerine bu bütçeyi ayırmana gerek yok xyz alman yeterli ya da ios fazla pahalı android işini görür gibi yorumlarınıza da açığım.

oflu.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı durum bende de var. Uzun yıllar kullanabileceğim, sağlam, minimum kasma-donma problemi yaşayacağım, en az 1 gün boyunca şarjı yetecek bir telefon almak istiyorum. Yüksek oyun ya da kamera performansı aramıyorum, genellikle vaktimi forumlarda, sözlüklerde, sosyal medyada geçireceğim. Tanımlamama göre yaptığım araştırmalar sonucunda iphone 5sin makul olacağını düşündüm, 5e de çıkacak yakında ama beklemek istemiyorum. Ne önerirsiniz? Bu taleplerine bu bütçeyi ayırmana gerek yok xyz alman yeterli ya da ios fazla pahalı android işini görür gibi yorumlarınıza da açığım.
Reis bu değişim telefonları oluyo iphone 6 değişim telefonunu 1600-1700 tl ye bulabilirsen al derim ben araştırıyorum

lwntgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPhone 5SE türkiyede ne fiyattan çıkar tam kestiremiyorum. 2000-2500 arası bir şey olabilir.
Uzun ömürlü bir telefon alacaksanız 5SE'yi bekleyin derim. A9 çipi, Apple Pay olacak.
Bataryası da 5S'e göre daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

GavurSmyrna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5s'i bir yıl kullandım, sonra bir android aşkına tutulup pek üstüne koymadan 5s'i satıp Z2 aldım. Şu an zaman makinesinde geriye sarmış gibiyim resmen. 5s çatır çutur güncelleme alıyor, biz de buralarda sürünüyoruz. Şahsi fikrimdir teknolojiyi yakından takip etmek ve zamanı yaşamak için kullanıcak tek sistem iOS. Bir de android uygulamalarının kişinin donuna kadar görebilmesi, konuştuğun olayın önüne google reklamı olarak gelmesi berbat bir durum. Kısacası 1500 liralık fiyatıyla 5s alınır. (tükürdüğümü yalamamak için almıyorum 5s'i şu an, itiraf ediyorum)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kesinlikle z5C.

Ben Sony'nin verdiği hiçbir güncellemenin (2012 serisini saymazsak Novathor U8500 cihazları) cihazın stabilliği bozduğunu görmedim. Bence önemli olan da bu.

iPhone 5S eskidi artık şu an stabil olsa da devamı meçhul. Aslında değil 4S gibi olacak.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Bana sorarsan zamanında Apple ürünleri satmış biri olarak söylüyorum biz bunu mağazada satarken mücevher satıyormuş gibi tanıtıyorduk yani evet bugün 5S modeli eskidi ama sonuçta mağazadan aldığında eline sıfır ürün verecekler ve içinde ki yazılım günümüze uygun olarak tam optimize edilmiş şekilde satın alacaksın. Ben çok fazla yazılım anlamında telefonu kurcalamayacağım dersen neden 5S satın almayasın ki? Bence alınabilir, senin telefonu nasıl kullanacağına bağlı. Bugün bile 4S kullanan adam var ve kullanımda hiç bi sıkıntısı yok.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
5s'i bir yıl kullandım, sonra bir android aşkına tutulup pek üstüne koymadan 5s'i satıp Z2 aldım. Şu an zaman makinesinde geriye sarmış gibiyim resmen. 5s çatır çutur güncelleme alıyor, biz de buralarda sürünüyoruz. Şahsi fikrimdir teknolojiyi yakından takip etmek ve zamanı yaşamak için kullanıcak tek sistem iOS. Bir de android uygulamalarının kişinin donuna kadar görebilmesi, konuştuğun olayın önüne google reklamı olarak gelmesi berbat bir durum. Kısacası 1500 liralık fiyatıyla 5s alınır. (tükürdüğümü yalamamak için almıyorum 5s'i şu an, itiraf ediyorum)

Sony'e güncelleme almıyor diyorsunuz öyle mi?

sony xperia z ailesi, android platformunda nexus ve android one tipi cihazlar dışında en hızlı ve en stabil güncelleme veren firması. Eğer bu dağıtım hızından da memnun değilseniz orada sony'ni yapacak birşeyi yok. Sony xperia z modeli android 5.1.1 güncellemesini samsung, htc, lg firmalarının denk modellerinden önce aldı. Buda bir başarıdır.

Eğer bu durumdan memnun değilseniz ios platformuna geri dönün. Daha memnun kalırsınız. Ayrıca ios sisteminde ios 9 üzerine birsürü ara versiyon atıldığı için daha sık güncelleme dağıtmak zorunda kalıyor. ama andriodde 5.0,55.02,5.1 oldu. İki üç varyasyon.

Aralarındaki fark bu...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
5s alinmaz artik bence 5se bekle.
Oda alinmaz bir telefon olacak bence :)

ozcanok

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2

sony xperia z ailesi, android platformunda nexus ve android one tipi cihazlar dışında en hızlı ve en stabil güncelleme veren firması. Eğer bu dağıtım hızından da memnun değilseniz orada sony'ni yapacak birşeyi yok. Sony xperia z modeli android 5.1.1 güncellemesini samsung, htc, lg firmalarının denk modellerinden önce aldı. Buda bir başarıdır.

Eğer bu durumdan memnun değilseniz ios platformuna geri dönün. Daha memnun kalırsınız. Ayrıca ios sisteminde ios 9 üzerine birsürü ara versiyon atıldığı için daha sık güncelleme dağıtmak zorunda kalıyor. ama andriodde 5.0,55.02,5.1 oldu. İki üç varyasyon.

Aralarındaki fark bu...
6.0 yazın çıktı kaç tane sony de 6.0 var

GavurSmyrna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Aralarındaki fark bu...

Z2ye android 6.0 ne zaman gelicek? Tahmini 2016 sonu (o da bi umut). Bu mudur yani iyi olan şey? iOS'a dönmek konusuna gelince de yakındır zaten dönmem de bu benim şahsi fikrimdi. Orada da belirttim. Beğenmediğim bir şeyden bahsettim, sorun da ediyorum evet. Sen markalar ya da olaylar hakkında konuş yani, bana sallama burada.

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
merhaba buyuk ıhtımalle ıphone 5se 2000 tl nın altında olmayacak buda 5s muadılı bır telefon ıcın cok yuksek 5s ı 1.5 sene kullandım hem gorunus hemde stabılıte olarak cok guzel bır telefon 5s almanı tavsıye ederım saygılarımla not 32 gb yada 64 gb almalısın 16 gb telefon artık alınmaz