İphone 5C mi GM Discovery Elite mi?

AssasBerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bı iki telefon arasında kaldım benim korkum acaba 5c nin ekranı fazla mı küçük(4inch) bide aralarındaki bataryanın ömür süresi farkı ne kadardır? bide kasma sıkıntısı hangisinde daha az olur?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Tabikide iphone 5C :) Hız , stabillik , uygulama guvenliliği vs vs. Arkadaşımda var birkaç defa kullanma fırsatı buldum şahane bir cihaz oyun oynadım ne ısınma ne kasma. MUTLAKA İPHONE 5C ALINIZ.!

AssasBerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabikide iphone 5C :) Hız , stabillik , uygulama guvenliliği vs vs. Arkadaşımda var birkaç defa kullanma fırsatı buldum şahane bir cihaz oyun oynadım ne ısınma ne kasma. MUTLAKA İPHONE 5C ALINIZ.!

peki batarya ömrü nasıl iPhone ların? ve kaç yıl idare eder?

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5C en az 3 yıl idare eder ve kardeşimde 5C vardı, bataryası gayet iyiydi. %70 küsür şarjla sabah 7'de evden çıkıyordu akşam üstü şarja takıyordu

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Şarj konusunda pek bir şey söyleyemem çünkü kullanıma bağlı, kimine 1 gün yetmez kimine 2 gün yeter ama bir günü rahat çıkartıcağını söyleyebilirim.

İphone telefonların ömrü 4-5 yıl arası değişiyor kullanıma bağlı.

Önerim 5c olucaktır, ekranıda gayet yeterli.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
çok oyun oynayan birisi değilseniz bile sırf stabil menü , internet , sms , program kullanımında bile en fazla 5sene idare eder. ama oyun için 3 sene diyebiliriz.:) Tabi yüksek grafikli oyunlardan bahsediyorum.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bence iPhone 5C yerine 5 al aynı donanım ama iPhone 5 iPhoneun asilliğini taşıyor ama senin seçimin kesinlikle iPhone tavsiye ediyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şunu belirtmeden duramayacağım eskiden Galaxy S1 kullanırken 4 inç telefon mu olur o ne öyle diyenler vardı :D 4 inç gayet ideal günlük kullanımda hiçbir sorun yaşatmıyor.

G2 ile 5c mi sorunuza şöyle cevap vereyim, Android seviyorsanız G2, yok ben İos seviyorum diyorsanız 5c :)