- Konuyu başlatan
Öncelikle merhaba, incelediğim kadarıyla iphone5 in artılarını sana söyleyeyim. App leri kaliteli,işlemcisi one x+ dan daha hızlı (bir çok modelden aslında), grafik kartı gerçekten çok iyi. Oyun konusunda 4s den daha iyi ve ekran kolaylığı var. Siri ile hava atmak istersen daha hızlı ve gelişmiş. İnternet deneyimi tüm telefonlardan daha hızlı. Kamerası one x ile aynı ama yakınlaştırsığında daha keskin çekim ypıyor. Auto focus konusunda android telefonlardan daha iyi. Arayüzü kolay ve havası var. Paraya kıyıyorsan binlerce çeşit aksesuarı var ve dünya çapında özen gösterilen bir tel (yurt dışında otellerde özel aksesuarları var odanızda). Eksileri ise: arayüzü belli bir süre sonra sıkıyor ve sadece resim ve aloo moduna dönmenize sebep olabilir. Kamerada ufak bir pembeleşme sorunu var.karanlık çekimde one x daha iyi. kulaklığı karizmatik güzel fakat one x kadar değil ve ses sistemi.App sayısı az androide göre.Özelleştirme şansınız yok ve jail break yapmanız yada sizi standart kalıplara sokması ve onların dünyasında yaşatması bence bir eksi.Siri de zaten türkçe değil.Map sistemi kötü.Klavyesine tr karakterler eklendi ama dar olduğu için tuşlar minik. One x+ da ise arayüzü çok iyi ve jellybean ile 60 fps kalitesi.Özelleştirmeye çok daha müsait. Ses sistemi ve kulaklığı havalı.Tegra oyunları gerçekten güzel bir deneyim veriyor ama yavaş gelişiyor.2 telefonda ısınıyor ama x+da bu ne kadar belli değil.Kamera konusunda x ile x+ aynı ama bir farklılık yapılmış olabilir. ip5 in ön kamerası çok kaliteli fakat x+da image sense ile daha kaliteli olacak. uygulama sayısı çok fazla fakat yanlış uygulamalar bataryayı belliyor.hız olarak ip5 den geri kalır yanı yok ve grafiği artık daha güçlü.Amfi eklentisi ile beats yazılımsaldan ziyade donanımsal + sağladı.Herkes ip e karizmatik desede bence x+ daha karizmatik ve sexy i andırır bir x taşıyor.şekilsel olarak htc daha başarılı.klavyesi çok daha iyi ve geniş ekranın oyun ve filmde farkı büyük.2 sininde gün ışığında ekranları iyi gösteriyor fakat ip daha iyi bu konuda. aklıma gelenler bunlar gece gecehtc j butterfly ı da bir düşün eğer büyük ekran seviyorsan.Ama burda devreye note 2 giriyor onuda unutma ki bence oda bir harika
![]()
Aralık' a kadar bekleye bilirim buterfly gelmez sanmıyom bıde gpu bakımından ıPhone 5 2 ye katlamıs one x+ ı one x+ la s3 un gpu ları aynı gucte ıPhone 5 2 ye katlamıs s3 u oyle bır durumda var...
Yeni snap dragon s4 lü cihazlar geldı onlarda kafamı karıstırmıyo degıl bi yandanda işte butterfly keske gelse dıyorum.
Note 2 yi hiç begenmıyorum afedersınız yarma gibi telefon sımdı butterfly degılmı dıcenız tasarım ve o 0.5 inch den kurtarıyo

bu asus padphone incelemesi burda niye yapılmadı anlamıyorum, yoksa yapıldı da ben mi görmedim?
geçen gün dh'de izlemiştim bir incelemesini olağanüstü güzel ve kaliteli buldum.
hem telefon hem de tablet olarak müthiş yapmışlar.
en azından htc kadar iphone kadar konuşulmayı, tartışılmayı hak eden bir ürün yapmış adamlar.
s3 boyutunda bir telefon olarak kullanıyorsunuz, sonra da 10.1" boyutunda tablete dönüştürebiliyorsunuz... ki bu dünyada ilk olan bir teknoloji.
SDN editörlerinden bunu bekliyorum.
Tabletimde yoktu aslında ıyı olur padfone 2 yı bende bılıyorum guzel bır cıhaz ama nezaman gelırkı aralık cıvarına kadar bekleye bılırım en fazla...
bence ikiside çok iyi cihaz ancak teli ne için kullancaksın
Genellıkle oyun,muzık,internette,gezınme,mesaj atma akıllı telefonlarda baska ne yapıla bılır kı