HTC One X mi iPhone 4S mi?

Renesus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba ben telefonda çok oyun oynamayacağım internette surf yapıp sosyal ağlarda vakit geçireceğim fotoğraf ve video konusunda beni yeteri kadar tatmin edebilecek ve en önemliside beni en az 2 sene idare edebilecek bir telefon arıyorum HTC One X ile 4S arasında kaldım çok büyük ekranda sevmiyorum telefon kasmasın yeter hızlı olsun sizce bu özelliklere göre hangisini tercih etmeliyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben one x kullanıcısı olarak şunu rahatıkla söyleyebilirim kamera gayette iyi hele helde gece çekiminde flaş gayette tatmin edici sense 5 ile oldukça stabil şarja gelince hiç ümitlenme şarjı kötü ama ses on numara ama benden sana öneri en iyisi blabkberry z10 al çünkü ios'dan daha stabil vede androiddeki her uygulamayı çalıştırabiliyor :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İkiside değil Xperia SP kamerası ve ekranı biraz kötü ama yinede tatmin edici:) performans olarak çok üstün

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence 4s daha iyi ancak apple sürekli yazılımlarını yeni versiyonlara göre yayınladığı için belli bir zaman sonra birçok programı bu cihazda kullanamayabilirsin. Bu yüzden One X almanı tavsiye ederim. Teknik özelliklerini de şurdan incelemende fayda var;
http://hadikiyasla.com/komper/1/53,12/htc-one-x--vs-apple-iphone-4s-/

What??? Asıl ömrü en uzun telefonlar iPhone lardır ama dezavantajı çok ona kesinlikle lafım yok

bizanskargasi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu lafa bak, belli bir süre sonra bir cok programı kullanamazsın demnmiş..sanki android farklı mı ? neden her oyun da uygulamada yükleyebilicek en düşük sürümler yazıyor ? ikiside aynı bu bakımdan.. ayrıca ios 7 en az bir 2.5 yıl desteklenir..

Renesus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim fakat çok arada bıraktınız beni hangisi daha hızlıdır ve dayanıklıdır en az 2 yıl kullanabilecek kapasitede olsun ve az sorun çıkartsın yeter :)

ozudogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım 1300 lira civarında bir bütçen var bence htc one mini'yi düşün ekranı 4.3 inch htc one'ın kompakt hali.ses kalitesi de çift hoparlör olduğu için çok daha iyi one x'e göre.ayrıca alüminyumdan çok şık bi kasası var.