Yeni telefon alacağım .. HTC One X mi Samsung S3 mü ?

Htc One X mi ? Samsung Galaxy S3 mü ?

• Kullanılan toplam oy
    25

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
en mantikli secim one x alman bumesajda yaziyor zaten.
s3 yanlıs anlamayın herkezın elınde var artık sakız oldu mılletın elınde. Şimdi sana 1 kaç sey yazıcam.

Ekran:One x Super Lcd Ips 312 ppı RGB S3 Super Amoled 306 ppı Penteile Ekranda One X Ezici Bir Üstünlük Sağlıyor. (S3 Ün Güneş Işıgı Altında Ekranını Görmen Mümkün Değil)
Hız :One x Tegra 3 4 Çekirdek A9 1.5 GHZ S3 Exynos 4412 4 Çekirdek 1.4 Ghz Hız Konusunda S3 ÇOK AZ bir farkla önde.
Pil :Bunu Terimler İle Yazmayacagım An

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldım dostum one x ı dun suan ıcın sıkıntım yok .d

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
nasıl kardeşim bende ikisi arasında kaldım yurt dısından alacam sence iyimi sarj filan kasma filna gameloft oyunlarını kaldırıyomu cevap veririsen

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 kullanıcısı olarak S3 kesin al diyemem.One X daha sağlam olarak görülüyor.HTC saglam telefon üretiyor.Performans olarak da S3e yakın gibi.S3 te bir sorun yok çok iyi devam ediyorum kullanmaya ama HTC One X e de bakma imkanım oldu.Güzel Telefon.telefonu elinden falan düşürüyorsan :D HTC al :)

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım piyasanın en iyi telefonları arasında kararsız kalmışsın internetteki karşılaktırma videoları izlemelisin

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one x den memnunum suana kadar cok hosuma gıttı gerek seklı olsun gerek performansı . Oyunları rahat kaldırıyor ama sarj sıkıntı ama bunun ek bataryaları varmıs galıba kab seklınde .)

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tasarım anlamında galaxy s3 ama içerikte htc one x

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
S3 kullanıcısı olarak S3 kesin al diyemem.One X daha sağlam olarak görülüyor.HTC saglam telefon üretiyor.Performans olarak da S3e yakın gibi.S3 te bir sorun yok çok iyi devam ediyorum kullanmaya ama HTC One X e de bakma imkanım oldu.Güzel Telefon.telefonu elinden falan düşürüyorsan :D HTC al :)

s3 dusunce bunun izi kaliyor? ayni sey benim ch@t527 icinde gecerli facasi bozuldu htc one x daha saglam galiba.

mercan188

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş htc one x alma tamam iyi kaliteli ama ışık sensörü çok kolay bozuluyor evin içinde yarım metreden halının üzerine düştü telefonda ses var görüntü yok servise götürdüm sürekli aynı şikayetlerden htc one x geldiğini söyledi bir arkadaşımın başınada gelmişti aynı sorun bana kalırsa alma derim

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kalite bakımından one x ama tasarım anlamında s3

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kalite bakımından one x ama tasarım anlamında s3

hakan58010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
one x ide s3 üde kullandım fakat htc nin kalitesi tartısılmaz dayanıklılıgıda aynı sekilde fakat şarj sorunu var kasası yek pare oldugu için bataryasıda değişmiyor kullanımdan kullanıma değişir batarya süresi ama standart cep te internet kullanan birisi için max 16 saat gidiyor şarjı veya 12 saat. bide buna konuşma msjlasma eklersek 8 saate kadar iniyor kullanım süresi. ama s3 alıp güçlendirilmiş ( mah ) degeri yüksek bir batarya takviseyinde yapılırsa kullanım süresi uzar ve kullanımdan kaynaktalı sorunda yaşanmaz diye düşünüyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ikisi arasında kaldım ben de. HTC sürekli arıza çıkarıyormuş, durmadan ben onu tamire vereceğime hiç almam daha iyi. SGS 4 mini mi yoksa ıphone 4mü kararsızım. sizce?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar baslıkda yazdıgım gibi yeni bir telefon alıcam . Htc one x ıle s3 arasında kararsız kaldım . One x ın Şarj sorunu var s3 un kalıtesız panelı ve cevresı var .. Acıkcası one x se neden one x .. S3 ıse neden s3 bunu bılmek ıstıyorum . Şimdiden yorumlarınız için teseşşür ediyorum .
htc one x in şarj sorunu,işlemcisinden dolayı ısınma sorunu var ve performansı s3 den biraz daha geride.. bu yüzden s3... ama nexus 4 e de bak derim oda s3 den daha iyi....

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kardesim hepsini geç s3 desen kasa bok gibi htc desen tegra 3 çok problemli nexus 4 de alabilirsin ama en iyisi lg optimus g olur 1100 civarıdır fiyatı lg nin amiral gemisidir(2012)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence htc one x al . s 3 den bin kat daha iyidir . s3 ün özellikleriyle htc x in özelliklerini karsılasıtırnca zaten htc one x e gözün düşer ben yarın alacam 650 tl ye buldum sıfırını :D inş alırım .D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ins alırsında son mesaj 2013 biz 2015 e gircez :D

iwebclub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG Optimus G tavsiye ederim fiyat aralığı fikir almak istediğin telefonlarla aynı sayılır. LG Optimus G bugün bile bir çok telefondan çok daha iyi telefon.