Htc one x mi lg nexus 4 mü hangisini almalıyım...

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar benzer konular çok fazla biliyorum ama lg nexus 4 ile htc one x arasında kaldım nexus daha yeni sisteme sahip fakat one x ile aynı fiyat (plus daha da pahalı) ikisi de sabit batarya ve hafızaya sahip fakat benim için 16 gb hafıza yeterli nexus un s4 1.5 ghz işlemci ve 2 gb ram i cezbedici tabi yazılım desteğini de unutmamalı one x ise elinize aldığınız da kalite hissi veriyor tasarımı çok hoş ikisi arasında kaldım kullanıcı arkadaşların yardımına ihtiyacım var...:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tasarim one x donanim performans guncelleme destegi nexus 4. Senin için hangisi önemliyse onu al:)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
one x in şarj problemi var nexus4 kullanıcısıyım ubuntu da gelicek yakında nexus ta o kadar çok portlama ve rom desteği var ki anlatamam,
inan bana hTC de eline aldığındaki hissi nexus 4 fazlasıyla veriyor anlatılmaz yaşanır bir durum
htc multimedia alanında iyidir
nexus un çalıştırmadığı oyun yoktur
nexus en güncel android i kullanmaya hep devam eder 5.0(key lime pie) ilk nexus a gelecek
1 gb ram hele ki sense gibi bir arayüze kesinlikle yetmez
nexus un orijinal aosp arayüzü göz dolduruyor
bu durumda one x almak bence çok sakıncalı :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
şarj sorun olmöayacaksa yanı cok yogun kullanmıyorsan one x derim.hem arayüz gem telefon dizaynı olarak daha iyi.özelliklerdeki teferuatlara takılma ikiside rahatça işini görür nexus un güncelleme artısı var tabi önceliklerin nese ona göre tercih yap.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dizayn konusunda fotoğraflarda göründüğünden çok daha şık bir telefon ve eline aldığında o kalite hissini nexus'ta veriyor. Donanımsal farkı şuan anlayamayabilirsin, ama zaman geçtikçe bu fark kendini hissettirecektir. Yazılımsal olarakta saf android güncellemesi ile aradaki fark iyice açılacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG nexus 4 aldım 4. gün geri gönderdim telefonu ekranı bozuktu şunu söyleyebilirim telefonun hız konusunda hiçbir problemi yok çok hızlı iyi bir telefon ancak güven vermiyor fazla plastik gibi. telefonda ancak şarjdayken oyun oynayabiliyordum şarjı çok çabuk bitiyor arkadaşımda iphone 4s var hız konusunda iphone 4s i geçiyor ancak arkadaşımla birgün geçirdik kendisi akşama kadar oyun oynadı internette dolaştı ve hiçbir ayarını düşürmeden ancak ben bütün ayarlarını düşürdüğüm halde en fazla 10 15 dk oynadım şarj bitmesin diye cebimden çıkaramıyordum berbat bir bataryası var bunları söyleye bilirim ama benim için hızlı olsun da şarj ederim sürekli diyorsanız alın ben şimdi iphone 5 aldım çok daha memnunum şarj konusunda hiçbir problemi yok gayet iyi oyun oynuyorum ve internette geziyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Vay anam vay, artık benimki iyiden çıkmış durum, öbürünü almak sakıncalıya varmış. :)

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vay arkadaş yok mu şöyle çerezci gibi çalışacak bir telefoncu, gitsek şundan 100 gram bundan 50 gram ötekinden 150 gram şöyle karışık alsak çıksak ne olur sanki. Birinin ekranı digerinin tasarımı ötekinin donanımı, programı derken benim devreler yanma derecesine geldi 3310 dan sonra herşeyiyle mükemmel bir telefon yok mu :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
one x in şarj problemi var nexus4 kullanıcısıyım ubuntu da gelicek yakında nexus ta o kadar çok portlama ve rom desteği var ki anlatamam,
inan bana hTC de eline aldığındaki hissi nexus 4 fazlasıyla veriyor anlatılmaz yaşanır bir durum
htc multimedia alanında iyidir
nexus un çalıştırmadığı oyun yoktur
nexus en güncel android i kullanmaya hep devam eder 5.0(key lime pie) ilk nexus a gelecek
1 gb ram hele ki sense gibi bir arayüze kesinlikle yetmez
nexus un orijinal aosp arayüzü göz dolduruyor
bu durumda one x almak bence çok sakıncalı :)

Ben One X kullanıyorum daha 1 GB ram'de Sense arayüzünün tıkandığını görmedim.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben One X kullanıyorum daha 1 GB ram'de Sense arayüzünün tıkandığını görmedim.

One x tasarım ve sense arayüzü olarak çok hoş görünüyor ama nette ekranda sarı leke proglemi olduğuna dair şikayetler var bilginiz var mı konuyla ilgili birde j b güncellemesi gelmişmiydi one x e batarya ve cihaz performansı nasıl...

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bi kaç yorum okudum karışık bi cevap vericem.Ben Htc'yi çok fazla beğenen biri olarak yinede Nexus 4'ü öneririm.Arkadaş kasası güven vermiyor demiş, ben kullanıcı değilim ama arkadaşım aldı uzun bi süre inceledim hatta elime aldığımda ilk olarak kasası beni cezbetti sağlamlık hissi verdi.Plastik bi telefon değildi.

Asıl sormak istediğim de Htc sarj sorunu daha öncede yazdım, kime Htc desek ilk sölediği şey sarjı gitmiyo ben Desire X almayı düşünüyorum ama bu batarya olayı beni bayağı korkutuyo acıkcası.Bütceme uygun en iyi telefon o aratırmalarıma göre ama dediğim gibi aklıma takılan şey batarya bu konuda bilgisi olan yada kullanıcısı olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
One x tasarım ve sense arayüzü olarak çok hoş görünüyor ama nette ekranda sarı leke proglemi olduğuna dair şikayetler var bilginiz var mı konuyla ilgili birde j b güncellemesi gelmişmiydi one x e batarya ve cihaz performansı nasıl...

O her cihazda olmuyor bildiğim kadarı ile bende yok mesela.JB güncellemesi geleli çok oldu yakında Sense 5 güncellemesi de gelecek.Bataryasından memnunum çok uğraştığım halde 1.5 gün gidiyor , cihaz performansında sıkıntı yok yalnız tek problem wifi donanımsal bir problem bazen kopabiliyor veya bağlantıyı bulamıyor.

Uploaded with ImageShack.us

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
O her cihazda olmuyor bildiğim kadarı ile bende yok mesela.JB güncellemesi geleli çok oldu yakında Sense 5 güncellemesi de gelecek.Bataryasından memnunum çok uğraştığım halde 1.5 gün gidiyor , cihaz performansında sıkıntı yok yalnız tek problem wifi donanımsal bir problem bazen kopabiliyor veya bağlantıyı bulamıyor.

Uploaded with ImageShack.us

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim önümüzdeki hafta nasip olursa bir cihaz alcam htc one x ağır basıyo şuan ama telefoncuya gidince ne olcak bilmiyorum...

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim önümüzdeki hafta nasip olursa bir cihaz alcam htc one x ağır basıyo şuan ama telefoncuya gidince ne olcak bilmiyorum...

HTC One X almayıp One X+ alırsan daha iyi olur senin için

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sakın ha, HTC'den uzak dur.
Şarj problemi var, problemli biraz morali çabuk bozuluyor. Ekranında sarı sarı kimin yari niye türküler çığıran adamlar var. Sonra, geçen 4 saat Temple Run iki oynadım ulan ısınmış telefon. Böyle rezillik olmaz!!!1!

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence ikisi arasında Nexus 4

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Vay anam vay, artık benimki iyiden çıkmış durum, öbürünü almak sakıncalıya varmış. :)
Katılıyorum,ikiside güzel telefon ama biraz kullanım alanlarına kalmış.Çoğu kişi kendi kullandığı telefonu öneriyor.Benim kendi düşüncemi sorarsan [MENTION=331524]emre2535[/MENTION] fiyat sıkıntısı olmasa,tasarım,kamera,müzik,arayüz açısından önde olduğu için One X'i tercih ederdim.Ama Nexus 4 güncellemeleri çabuk alıyor,2GB RAM'i var,fiyatı uygun (f/p).Onun için Nexus 4.Ama kimseye takılma,içinden hangisini almak geliyorsa,hangisi eline aldığında güzel bir his veriyorsa,hangisi kullanım alanlarına daha çok uyuyorsa onu al.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sakın ha, HTC'den uzak dur.
Şarj problemi var, problemli biraz morali çabuk bozuluyor. Ekranında sarı sarı kimin yari niye türküler çığıran adamlar var. Sonra, geçen 4 saat Temple Run iki oynadım ulan ısınmış telefon. Böyle rezillik olmaz!!!1!

Adamlar eskiden pili küçük tutup yetiştiremiyor diye iyi ki öğrendi herkes yoksa ne diyeceklerdi? :) Şimdi yazılımla çözdüler işi amaa adı çıkmış dokuza. Nitekim işi bilenler biliyor gerisi boş. Bu arada postu okuyunca çok güldüm. :)

Bu arada ek olarak ben ikisi arasında kalsam tercihimin Nexus 4'ten yana kullanırdım ama telefonu ne amaçla kullanacağına bağlı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bende HTC ONE X PLUS var sana tavsiyem htc al derim ben samsung kullandım kuzenimle beraber aldık o nexus 4 aldı bende s3 aldım ama almaz olsaydım telefon resmen oyuncak gibi plastik düşse kırılacak aynısı nexustada var hatta iki yandan tutup gerdiğinde oynuyor ve kuzenim hep sarjdan şikayetçiydi sabaha kadar fulluyor boş dursa hiç kullanmasa bile akşamı zor edeiyor.... sana tavsiyem htc dir ben s3 ü satıp one x plus aldım yok böyle bi telefon... sarjı çok iyi gidiyor gün içinde yoğun kullanıyorum fifa most eanted felan oynuyorum sarjı 5 dk da bir düşüyo yani çok iyi gidiyo kamera ses zaten sölemeye gerek yok beats audioyla image chip var saniyede 4 foto çekiyorsun üstelik yanında 500 tl değerinde kulaklık hediye adı da urbeats kulaklık yani tavs,yem htc dir...

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım bende HTC ONE X PLUS var sana tavsiyem htc al derim ben samsung kullandım kuzenimle beraber aldık o nexus 4 aldı bende s3 aldım ama almaz olsaydım telefon resmen oyuncak gibi plastik düşse kırılacak aynısı nexustada var hatta iki yandan tutup gerdiğinde oynuyor ve kuzenim hep sarjdan şikayetçiydi sabaha kadar fulluyor boş dursa hiç kullanmasa bile akşamı zor edeiyor.... sana tavsiyem htc dir ben s3 ü satıp one x plus aldım yok böyle bi telefon... sarjı çok iyi gidiyor gün içinde yoğun kullanıyorum fifa most eanted felan oynuyorum sarjı 5 dk da bir düşüyo yani çok iyi gidiyo kamera ses zaten sölemeye gerek yok beats audioyla image chip var saniyede 4 foto çekiyorsun üstelik yanında 500 tl değerinde kulaklık hediye adı da urbeats kulaklık yani tavs,yem htc dir...
O iki yandan tutup gerdiğinde oynaması bilerek yapılan bir şey, esneme payı, kırılma-düşme meselesi için. :) Yani olması değil, olmaması kötüdür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4 saat oyun oynayacaksan play station al birader, bu telefon.
aynı zamanda bilgisayar.. 7 aydır one x kullanıyorum, gün sonuna kadar batarya rahatlıkla yetiyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
esneyeni at yere bakalım kırılacakmı, kırılmayacakmı :) esnesede, lastik değilki sonuçta...