Yeni telefon alacağım .. HTC One X mi Samsung S3 mü ?

Htc One X mi ? Samsung Galaxy S3 mü ?

• Kullanılan toplam oy
    25

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar baslıkda yazdıgım gibi yeni bir telefon alıcam . Htc one x ıle s3 arasında kararsız kaldım . One x ın Şarj sorunu var s3 un kalıtesız panelı ve cevresı var .. Acıkcası one x se neden one x .. S3 ıse neden s3 bunu bılmek ıstıyorum . Şimdiden yorumlarınız için teseşşür ediyorum .

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus4 /One x Plus / One x / s3

Sıralama bu s3 çok şişirilmiş boş bir balon ya bir telefon ınsana ben 2000 tl lıgım hıssı vermezmı vermıyo o plastık kasa kısmen hızlı denılen ıslemcı (most wanted) da kasıyor liste uzar gider...

Şimdi derler s3 2000 tl degıl dıye 1500 tl lık telefon hıssıde vermıyor :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Galaxy s3 amiral telefon Piyasanın en iyi telefonuDur , halada Öyle Daha Barcelonada tekno fuar yapılmadı, One x in de ppi değeri güzel s3 ünde çok geri kalır yanı yok kafana göre yani ;) 2 side güzel

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
xperia z'ye baktinmi? en stabil android kullanan telefon sony oluyor ustelik kasa olarak saglam ekrani iyi diye animsiyorum sansina cepten yaziyorum youtube incelemesini koyardim pc'den yazsaydim suan operamini 4.4 ile video koymayi birak izleme sansim yok video gozukmuyor bile cunku ...

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z'ye baktinmi? en stabil android kullanan telefon sony oluyor ustelik kasa olarak saglam ekrani iyi diye animsiyorum sansina cepten yaziyorum youtube incelemesini koyardim pc'den yazsaydim suan operamini 4.4 ile video koymayi birak izleme sansim yok video gozukmuyor bile cunku ...
Xperia z nın gelıs fıyatı bellı degıl . s 3 den ve ya one x den 200 lıra bıle fazla olması benım büççemi aşar ama gercekten guzel telefon .

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş bence one x i seçeneklerinden çıkar hem çok ısınıyor hem çok ram yiyor onun yerine lg optimus 4x hd alabilirsin 1200 tl ve one x le hemen hemen aynı olmasına rağmen ısınma sorunu falan yok bence bi incelemesini izle bana hak verirsin ha ben olsam asus padphpne 2 alırım o ayrı bi de ona bak ama one x gerçekten GEREKSİZ

S

SDN Okuru

SDN Okuru
one x kullanıyorum bence seçeceğin telefon one x 'tir. ısınma sorunu nasıl oluyor hala anlamış değilim ve bilmiyorum nasıl yapıyorlar..
oyunların kapladığı alan 20 gb. ne kasma var ne de ısınma.. düşünme one x al ya da one x+ derim sen bak ;)

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
one x kullanıyorum bence seçeceğin telefon one x 'tir. ısınma sorunu nasıl oluyor hala anlamış değilim ve bilmiyorum nasıl yapıyorlar..
oyunların kapladığı alan 20 gb. ne kasma var ne de ısınma.. düşünme one x al ya da one x+ derim sen bak ;)
One x ın Pıl sorunu kafama cok takıldı cok dusuk dıyorlar .
One x + 2000 tl cok yuksek .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sabah çıkartıyorum saat 7 de ve akşam saat 11 e geldiğinide pil yüzdesi %70-60 oluyor ve şarjını bitirmek için ise 2 aat oyun oynuyorum ki şarja takabilmek için bir kaç program yüklendim şarjı daha uzun diyor root yapmadım bir de.. one x+ bütçeye ağır ise one x al keyfine bak;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
one x + yı 1500 tl yurtdışı rahat bulursun. Kesinlikle + almalısın

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim bak birzaman bende böle bir yargıya kapıldım ama galaksi s2 aldım sonunda neyse bu değil ama bana sorarsan eğer bekleyebilirsen bekle htc one x+ plus çıkıcak çok güzel ve özellikleri çok harika yada çıktı tam bilmiyorum s4 de yakın birzamandada çıkıcak olabilri ona kafa tutucak eminim ama şimdiki fikrimi sorarsan ben geliştirilebilr özellik ararım onun için s3 derim hafıza v.b geliştirilebiliyor şrjda iyi ama karar senin ben zamanında s2 ile iphone 4s arasında kaldım ama s2 tercihimdi ve geliştirilebilir olduğu için aldım. bişey daha telefonun alacaksan malzemesine bakma garantisine ve nasıl kullanıcağına bak.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
SGS III'ün pili dışında tercih edilecek abartılı bir yanı yok aslında. Oyuncuysan zaten düşünmeden GeForce'u olan cihaz alacaksın. Bende Atrix var, çalıştıramadağım oyun yok, THD'ler de cabası. One X gerek tasarımıyla gerek donanımıyla bence daha tercih edilesi ama bana aşağı yukarı aynı paraya Nexus 4 çok kaliteli bir cihaz izlenimini veriyor. Üstelik Google'ın inanılmaz yazılım desteği de arkasında.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SGS III'ün pili dışında tercih edilecek abartılı bir yanı yok aslında. Oyuncuysan zaten düşünmeden GeForce'u olan cihaz alacaksın. Bende Atrix var, çalıştıramadağım oyun yok, THD'ler de cabası. One X gerek tasarımıyla gerek donanımıyla bence daha tercih edilesi ama bana aşağı yukarı aynı paraya Nexus 4 çok kaliteli bir cihaz izlenimini veriyor. Üstelik Google'ın inanılmaz yazılım desteği de arkasında.

Evet mantıklı yaklaşım ama geliştirebilirlik gerçekten önemli

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 yanlıs anlamayın herkezın elınde var artık sakız oldu mılletın elınde. Şimdi sana 1 kaç sey yazıcam.

Ekran:One x Super Lcd Ips 312 ppı RGB S3 Super Amoled 306 ppı Penteile Ekranda One X Ezici Bir Üstünlük Sağlıyor. (S3 Ün Güneş Işıgı Altında Ekranını Görmen Mümkün Değil)
Hız :One x Tegra 3 4 Çekirdek A9 1.5 GHZ S3 Exynos 4412 4 Çekirdek 1.4 Ghz Hız Konusunda S3 ÇOK AZ bir farkla önde.
Pil :Bunu Terimler İle Yazmayacagım Androıd 4.1 in Gelmesiyle Güç Tasarrufu Modu Açıkken S3 ile Aynı Kullanımda 1 Saat Fark Oluşturur.
Kasa Tasarım Malzeme Kalitesi: Tasarım Olarak Herkez ın Zevki Farklıdır Bana Göre One X daha guzel. Malzeme Kalitesini Açmıyorum Bile S3 Ün En Kötü Yanı o One x elimde 1500 2000 tl lik telefon hissi veriyor
Kamera:2 sininde 8 Megapixel olmasına Ragmen HTC ONE x İMAGE SENSE çip i Sayesınde 1 Tık Önde.
Müzik:Kulaklık Çıkısındaki Beats Yazılımı s3 Ten Fazlasıyla Önde.(SDN DE KARSILASTIRMASINDADA SÖYLENMİSTİ)

Kararını Ver

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Her zaman HTC ve Apple taraftarıyım.Faat seçeneklerin arasında Apple markası olmadığı için One X tavsiye ederim.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence S3 Yerine Note 2 Al Hiç Kasmasın Telefonun Oyunlarda Programlarda

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 yanlıs anlamayın herkezın elınde var artık sakız oldu mılletın elınde. Şimdi sana 1 kaç sey yazıcam.

Ekran:One x Super Lcd Ips 312 ppı RGB S3 Super Amoled 306 ppı Penteile Ekranda One X Ezici Bir Üstünlük Sağlıyor. (S3 Ün Güneş Işıgı Altında Ekranını Görmen Mümkün Değil)
Hız :One x Tegra 3 4 Çekirdek A9 1.5 GHZ S3 Exynos 4412 4 Çekirdek 1.4 Ghz Hız Konusunda S3 ÇOK AZ bir farkla önde.
Pil :Bunu Terimler İle Yazmayacagım Androıd 4.1 in Gelmesiyle Güç Tasarrufu Modu Açıkken S3 ile Aynı Kullanımda 1 Saat Fark Oluşturur.
Kasa Tasarım Malzeme Kalitesi: Tasarım Olarak Herkez ın Zevki Farklıdır Bana Göre One X daha guzel. Malzeme Kalitesini Açmıyorum Bile S3 Ün En Kötü Yanı o One x elimde 1500 2000 tl lik telefon hissi veriyor
Kamera:2 sininde 8 Megapixel olmasına Ragmen HTC ONE x İMAGE SENSE çip i Sayesınde 1 Tık Önde.
Müzik:Kulaklık Çıkısındaki Beats Yazılımı s3 Ten Fazlasıyla Önde.(SDN DE KARSILASTIRMASINDADA SÖYLENMİSTİ)

Kararını Ver

Yorumun için gercekten cok tesekkur edıyorum . S3 konusunda aynı seyı dusunuyorum. Ve bu bılgıler bana gercekten buyuk bı ısık oldu :D

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seceneklerımın arasına sımdı nexus 4 de gırdı kafam cok karıstı . Yurtdısı al dıyosunda sıkıntı cıkma ıhtımalı yokmu kod olsun veya baska bısı pek bılgım yok bu konularda. 1500 cıvarı verıcegım ıcın az bı parada degıl genis bakarsan .

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seceneklerımın arasına sımdı nexus 4 de gırdı kafam cok karıstı . Yurtdısı al dıyosunda sıkıntı cıkma ıhtımalı yokmu kod olsun veya baska bısı pek bılgım yok bu konularda. 1500 cıvarı verıcegım ıcın az bı parada degıl genis bakarsan .

Nexus 4 ünde en az sorun cıkaracak ios a en yakın en stabıl ve bu telefonlar arasında en hızlı olanı ekran kalitesi One X le aynı 1280 e 768 hic fark yok neredeyse inch basına 3 5 ppi fark eder pili iyi gider saf android surumu oldugu ıcın ayrıca 2 gb ram i var vede en önemli özelligi 3 4 sene belkı daha fazla guncel kalması garantılı bır telefon...

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 ünde en az sorun cıkaracak ios a en yakın en stabıl ve bu telefonlar arasında en hızlı olanı ekran kalitesi One X le aynı 1280 e 768 hic fark yok neredeyse inch basına 3 5 ppi fark eder pili iyi gider saf android surumu oldugu ıcın ayrıca 2 gb ram i var vede en önemli özelligi 3 4 sene belkı daha fazla guncel kalması garantılı bır telefon...
Ben telefonda oyun oynamayı seven bırıyım ama bu kısayol tuslarının ekran kılıdını acınca gelmesı oyunlarda yalnıslıkla oraya basıp anasayfa gıtmeye sebep oluyormus .

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi bunlar ufak tefek detay bunlara takılmayın s3 al derim pişman olmassın

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bence alma artık telefonlarda her zaman yeni model çıkar oldu daha yeni s3 gelecek derken şimdi s4 tün muhabbeti oluyor alacaksan htc tavsiyem.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S3'ü hatta Exynos Chipsetli hiç bir cihazı kimseye tavsiye etmem, url hatası denen inanılmaz bir güvenlik açığı var. İsteyen detaylı araştırmasını yapsın. xda-developers'ta chainfire bahsetmişti 2-3 ay oluyor.