işlemcisi de 2 kat hızlı değil miTabii ki iphone 5. s3 diyenlerin aklı yerinde mi dünyada gelmiş geçmiş en iyi gpuyu kullanacak
Sadece bataryasının değiştirilebilir olması bile S3 için tercih sebebidir.
Ah yine mi sen Requ3m herkesin düşüncesi farklı iphone'un dünyada en iyi mobil gpuyu kullandığınu bilmen lazım sadece s3 sahibi olarak olmuyor bu işler.Ayrıca iphone 5'in 64 gb 128 gb versiyonları varken arttırılabilir hafızaya ne gerek var iphone 5 de de Retina var ayrıca iphone 5'in batarya ömrünü nerden biliyorsun Apple mı söyledi sana? daha büyük kazma gibi ekmek tahtası gibi telefonun karizma açısından berbat olduğunu herkes bilir tabi ki de iphone tarzını her zamanki gibi korumuşDaha bilgi verilmedi, sen gelmiş geçmiş en iyi gpu diyorsun. Bari mobil cihazlardaki gpu de, fakat o bile kesin değil daha.
Tabiki galaxy s3 diyorum. Hd çözünürlük, daha uzun bayarya ömrü, değiştirilebilir batarya, arttırılabilir hafıza, daha büyük ekran ve en önemlisi ANDROID
Ah yine mi sen Requ3m herkesin düşüncesi farklı iphone'un dünyada en iyi mobil gpuyu kullandığınu bilmen lazım sadece s3 sahibi olarak olmuyor bu işler.Ayrıca iphone 5'in 64 gb 128 gb versiyonları varken arttırılabilir hafızaya ne gerek var iphone 5 de de Retina var ayrıca iphone 5'in batarya ömrünü nerden biliyorsun Apple mı söyledi sana? daha büyük kazma gibi ekmek tahtası gibi telefonun karizma açısından berbat olduğunu herkes bilir tabi ki de iphone tarzını her zamanki gibi korumuş
Ah yine mi sen Requ3m herkesin düşüncesi farklı iphone'un dünyada en iyi mobil gpuyu kullandığınu bilmen lazım sadece s3 sahibi olarak olmuyor bu işler.Ayrıca iphone 5'in 64 gb 128 gb versiyonları varken arttırılabilir hafızaya ne gerek var iphone 5 de de Retina var ayrıca iphone 5'in batarya ömrünü nerden biliyorsun Apple mı söyledi sana? daha büyük kazma gibi ekmek tahtası gibi telefonun karizma açısından berbat olduğunu herkes bilir tabi ki de iphone tarzını her zamanki gibi korumuş
güzel kardeşim arkadaşm herhangi bir birey bakınız bende s3 kullanıyorum.Karşılaştırma yapmak için illa ki donanımın belli olmasına gerek yok. Şu an sadece Ram ve İşlemci hızı net olarak bilinmiyor. Daha NFC teknolojisiyle tanışmamış bir bir iphone 5 var karşımızda. Daha nasıl karşılaştırma olsun ki?
güzel kardeşim arkadaşm herhangi bir birey bakınız bende s3 kullanıyorum.
şunu söyleyeyim cihazımdan memnuniyetin ötesinde memnunum.
akıllı beklemesi zaten avantaj akıllı uyarı sesli komutları algılaması daha nicesi.
hani bende samsung taraftarıyım evet bazı özellikleri çogu cihazda yok
ama bu özelliklerinden ziyade ben gpu ve grafik bellegini merak ediyorum sonuçta s3 den çok sonra cıkmasına ragmen s3 ün kullandıgı teknolojiden yoksun
ıp5de neymiş 4g gibi birsey varmıs yemısım 4gsini daha nice ülkede kullanılmıyor TR de 3g zor çekiyor.
demek istedigim karşılaştrma mevzusu grafik ve cpu ya göre daha adil olur extra özellikleri ile zaten s3 her türlü nice cihazı açık ara farkla solluyor
@Requ3m yorma çeneni güzel kardeşim yorma ....
bunların %80i elma fanı onun için diyecek bişey olmaz. senin haklı buldukların ona yanlış gelir her halukarda zorlama yaniboşver bilgin sende kalsın ^^ bırak alsınlar ya ip5 alsınlar sürsünler sefasını
Biz S3 lerimiz ile Her Kulvardayız (=
onların şekli bizim cihazımızın özellikleri konuşur![]()
Elma fanıyım o yüzden elimde Samsung Galaxy S2 var@Requ3m yorma çeneni güzel kardeşim yorma ....
bunların %80i elma fanı onun için diyecek bişey olmaz. senin haklı buldukların ona yanlış gelir her halukarda zorlama yaniboşver bilgin sende kalsın ^^ bırak alsınlar ya ip5 alsınlar sürsünler sefasını
Biz S3 lerimiz ile Her Kulvardayız (=
onların şekli bizim cihazımızın özellikleri konuşur![]()
Arkadasım yanlıs anlamada Şu Gerizekalı Samsung fanboy ları sdn yı aids virüsü gibi sarmıslar siz gidin samsung un penteile dizilimli ekranında film falan izleyin hadi ne kadar apple a karsı cıkan ınsan var sdn de ya en ıyı ekran onlarda en iyi store onlarda ios gibi stabil bir yazılım onlarda android gibi ram canavarıda degıl hem a6 işlemcisi quad core cıksın 1.2 ghz ustu cıksın galaxy s3 lerını daga tasa atsınlar sonra fanboylar neymıs bluetooth her cıhazla eslesmıyomus apple ın genel yontemı bu apple olmayan bır cıhazla eslesmez kabul edın alla alla galaxy s3 1500 e dustu kendılerını forumda yırtanlar var bu ne boyle dıye sen ıPhone 5 i al 2. elını 16 gb ın 1 sene sonra 1400 1500 den assa satmazsın apple cıhazların fıyatı dusmuyor cunku kolay kolay ...
Ya bana hala S3'ün iphone 5'ten daha üstün olduğunu söyleyen biri çıksın ben o adama cahil derim.iPhone mobil dünyasında en iyi en yüksek GPUyu kullanan telefon uyduruk samsung gpularından değil en iyi kalite ve çözünürlüğü veren gpu
Yemin ediyorum bi bitmedeniz gitti. Bak apple'ın tanıtımda gösterdiği real racing 3 e göre değerlendirmeyin şu gpu ya yapmayın gözünüzü seviyim.iPhone 5 şuan en fazla 64gb olarak satılıyor. Retina diye iyice kandırmışsınız kendinizi. Kaç kere demem lazım bilmiyorum, Retine display bir TEKNOLOJİ DEĞİLDİR. Apple ne zaman kullandığı çözünürlüğü iki katına çıkarsa veya bol miktarda arttırsa ona retina diyor. Siz de bunu teknoloji sanıp apple a kanıyorsunuz. İstediği kadar ppi olsun, apple o ekranı 1280x720 yapmadıkça işi batırmış demektir. 1136-640 ne ? Şunu 1280x720 yapamamışmı sizin ileri teknoloji apple.
Pil ömrünü değerlendirmek için apple ın verdiği değerlere bakmak yeterli. Karizma çok önemliyse git sony al, büyük ekran karizma için değil zaten rahat kullanım için. Tekrar söylüyorum gösterilen videoya göre GPU YORUMLAMAYIN !!!11BİR
seni su ana kadar bu forumda severdım ama su retina olayı cahıllıgınden sonra gozumde dustun retında display patendı piksel aralıklarının gozle gorulemıyecegı aralıkta dizilimine denır samsung yapsın oyle bısey pıksel aralıkları gorunmesın bı cıkardıgı telefonda nasıl bır dava acılıyor ozaman gorursun yani Apple şirketi dısında hıc kımse inc basına 335 ppi dan fazla koyamaz retina 336 ppi neymis 1280 e 720 hd mıs peh hd olunca ne oluyo pıkseller gozukuyo asıl hd Retina Display dir gozunun gore bılecegı en ıyı goruntuyu verır sana gıt her androıd telefonda bak pıksellerı gorursun ıyı bakarsan ama gıt bı ıPhone 4 te 4s te felan bak 1 tane pıksel gorursen ben bu isi bırakırım.
Bide Emin Ol Apple Şu Dandik Mali 400 den daha iyi bir gpu koymustur ıPhone 5 e.
Kardeş Apple'ın o çok övdüğün Retina Display ekranını kimin ürettiğini biliyor musun ?