IFakatOlamaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
16 yaşındayım 2023-2024 de 9.siniftim yaşadığım talihsiz bir olay yüzünden sınıfta kaldım. Akademik olarak basarili olabilecegimi düşünmüyorum ve böyle devam edersem lise sonunda rastgele bi uniye gideceğim gibi. O yüzden meseme geçip cnc bölümüne geçmek istiyorum. Bir işyeri buldum kendime bana çoğu makineyi ogreteceklerini işi severek yaparsam tüm makineleri ogrenebilecemi soylediler. Ama sanayi ortamı ve son günlerde yaşanan olaylardan dolayı çok da emin değilim. Sonradan gördüm ki bazı kurslar varmış iş edinme kursları sizce 4 senemi anadolu lisesinde heba edip mezun olduktan sonra meslek kursuna mi gideyim yoksa risk alıp meseme mi geceyim is yerindekiler samimi kişiler gibi geldi ayriyetten bana sunduklari yol+yemek+mesemin verdiği asgarinin 3/1 çalışma saatleri 8-5 evime 5-10dk uzaklikta
Ek olarak kendime devlet destekli bir meslek kursu bulup okulu açığa alıp o kursa gidebilme gibi birşey mümkün mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak kendime devlet destekli bir meslek kursu bulup okulu açığa alıp o kursa gidebilme gibi birşey mümkün mü?
Son düzenleme: