Iphone 4 kapandı açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oggnogg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum kapattım acılmıyor sarja takınca bellı aralıklarla tıtrıyor home ve power tusuna aynı anda basmayı denedım fakat o da ıse yaramıyor ne yapmam lazım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çoook teşekkür ederim Allah razı olsun bir an telefonum bozuldu sanmıştım çok çok teşekkür ederim..!!:tt1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone kilitlendi nasıl açbilirim iphone kapalı diyor i tunes e bağlan diyor nasıl açabilirim lütfen yardım

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Dfu moduna almayı deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
soketleri çıkarıp taktım sorun giderildi ama herkez denemesin cihaz bozulabilir:w00t::dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar söledikleriniz bendede oldu home+ power tuşuna 10 12 saniye basılı tutun daha sonra acılacaktır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yurt dışından samsung galaxy duos 2 markalı bir telefon geldi ve googleden birşeye bakıyordum aniden kapandı ve ben bu olayı geçen günde yaşadım ama aradan 2-3 saat geçti öyle açıldı ama bu sefer açamadım yardım edin nasıl açabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrhaba arkadaslar bende de ayni sorun var Iphone 4s ve beni arayan ses gelmiyor ama benim gidiyor forat atmayi denedim elma isareti geldi bi daha gitmedi ve telefon acilmadi daha sarzi bitti tekrar sarja taktim daha da elma duruyor acilmiiyyoooorrrr ;( arkadaslarin yukarda soylediklerini bir bir yatim ama yine elma gitiyor yardim edin lutfennnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler sayesinden sorun çöüzldü çok teşkkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Açılmıyor kardeşim acaba diyorum tutsam penceredan aşağı sallasam açarmı :D sinirim bozuldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim General Mobil Discovery 1 Var Sabah Saatleri Şarjdan Cıkardım Yarım Saat sonra Telefon Kapanmış Ve Farkında Değilidim Şimdi Telefon Hiç Açılmıyor Ve Ses+ Güç Botunu'da Calışmıyor Sorun Ne Arkadaşlar Harbiden ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim söylediğin işlemleri aynı şekilde uyguladım bi işe yaramadı. yazılımı güncelledim fakat hala çalısmıyor. şarja takıyorum itunes amblemi gelip kapanıyor süreklii yardımcı olursan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar. i phone 4 telefonumu ipad şarjı ile şarj ettim ve tam dolmadan çıkardım 20 dk sonra sonra bir telefon görüşmesinden sonra uygulamaları kapatıp ekranı kilitledim ve sonrasında telefonu açamadım. önerilen her şeyi denedim üstünde ama bir iş yaramadı tahmini sorun bildirebilecek olan var mıdır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim home ve güç tuşuna 10 sn bas ve bekle olmassa sıkıntı vardır telefoncuya götür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıp hone 4 telefonum dün yer düştü açolmıyo şarz aletine bağladınmı elma işareti gelyo belirkliyoru titriyo ama yine yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum yere düşrtü ve kapandı iphone 4s power tuşuda bozuk olduğu için açamıyorm şarja taktım ama yinede açılmıyor ne yapabilirim acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağolun arkadaşlar home power tuşu işe yaradı teşekkür ederim

ibrahim6606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÇOOKKK ACİLLL

ıphone 4 s telefonum var durduk yere kapanıyor açılmıyor home +pawer tuşunu bırlıkte basılınca açılıyor sonra kafasına gore yıne kapanıyor batarya değiştim formatt atım olmadı nasıl çözebilirim

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
ÇOOKKK ACİLLL

ıphone 4 s telefonum var durduk yere kapanıyor açılmıyor home +pawer tuşunu bırlıkte basılınca açılıyor sonra kafasına gore yıne kapanıyor batarya değiştim formatt atım olmadı nasıl çözebilirim

Teknik servisine vermeniz sağlıklı olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum yere düştü 10 saattir açılmıyor ne yapmalıyım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
telefonum yere düştü 10 saattir açılmıyor ne yapmalıyım

Şarja takın 30 dakika kalsın sonra güç tuşuna basıp açmaya çalışın eğer tepki vermezse şarjdan çıkartın ve güç tuşu ile ana ekran '' home '' tuşuna aynı anda basılı tutun ekrana görüntü gelene kadar '' 5-10sn '' hala tepki yoksa anakarta yanmış olabilir.