Iphone 4 kapandı açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oggnogg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam iphone 4 şarjından emin değilim varmıydı kapandı bittimi kapandı ama açılmıyor home power tuşunu denedim açılmıyo ama hafızası doluydu bildiri geliyodu sürekli bazı ögeleri silin dye ondan kapanırmı şarja taktığımda hiç bi şekilde şarj göstergesi olmuyo şarjı gösterse açılcak ama :((( yardım ederseniz sevinirim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
selam iphone 4 şarjından emin değilim varmıydı kapandı bittimi kapandı ama açılmıyor home power tuşunu denedim açılmıyo ama hafızası doluydu bildiri geliyodu sürekli bazı ögeleri silin dye ondan kapanırmı şarja taktığımda hiç bi şekilde şarj göstergesi olmuyo şarjı gösterse açılcak ama :((( yardım ederseniz sevinirim

Ekranın altında ki yuvarlak tuşa ve yukarıda ki telefonu kilitleme açma tuşuna aynı anda 10 saniye civarında basılı tutun eğer telefon açılmazsa şarjı tamamen bitmiş demektir, şarja takın 1 saat 1.30 saat kalsın eğer telefon açılmazsa tekrar dediğim gibi home tuşuna ve güç tuşuna basılı tutun veya sadece güç tuşuna basılı tutun.

Bunları denedikten sonra açılmıyorsa donanımsal sorun var demektir büyük ihtimal anakart değişecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
batarya 0lanınca mort olan tek marka geçmiş olsun batarya... yolcuda demek olabilir kümesteki iGoose...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarjı %1 olunca kapanan tek makina iphone dur burda apple reklamı yapma peşinde değilim ama android telefonlarda olmayan kendini koruma özelliklerini arıza olarak saymak size kalmış tabii ki .Her teknoloji gibi bu cihazlarında eksi taraflarıda var bu birazda kullanımla ilgili

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SDN Okuru 27.09.2014 00:55
androidde kapanıyor ama batarya 0lanınca cozurdamıyor... bunuda kabul et...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum şarjdaydı, ayağım kabloya dolandı telefon masadan yere düştü. ekran dondu, power tuşundan kapattım ama açamadım. power tuşuna da basıyorum, power tuşu ile birlikte home tuşuna da basıyorum bana mısın demiyor. şarja taktığımda logo geliyor, tuşlara basıyorum deneyerek yine açılmıyor. şarj kablosunu çekiyorum logo gidiyor. haa bu arada şarjda iken telefon titredi 2 kere ve ekranın alt taraflarına yakın ince yatay bir mavi çizgi belirdi, 1-2 sn sonra kayboldu. telefon şarjda yarım saattir ara ara ekrana logo gelip gidiyor. sıkıntı ne olabilir, nasıl çözülebilir?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
yolculuk esnasında tvnin usb girişinden teli şarj edim dedim hafiften bi gıcırdama geldi telden..sonra elma logosu cıktı kapandı bi süre acılmadı mavi ekran göründü sadece sonradan yarım saat kadar sonra acıldı. şarı bitmişte evime geldiğimde sarja taktım uyudum kalktığımda tel kapanmıstı ve hiç bi şekilde acamadım sarj etmio..ekran da en ufak bi hareketlilik yok..sizce sıkıntı donanımsal mı..yada ne olduğu hakkında bi fikriniz varmı..? yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden teşekkürler..

Araç televizyonundan şarj etmeye kalktığınız için elektrik kısmında hata olmuş olabilir. Siz de demişsiniz hafif ses geldi diye. Benim düşüncem bu ama yinede telefoncuya bi götürün.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
home ve power tusuna birlikte bas 10 sn kadar

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
telefonum şarjdaydı, ayağım kabloya dolandı telefon masadan yere düştü. ekran dondu, power tuşundan kapattım ama açamadım. power tuşuna da basıyorum, power tuşu ile birlikte home tuşuna da basıyorum bana mısın demiyor. şarja taktığımda logo geliyor, tuşlara basıyorum deneyerek yine açılmıyor. şarj kablosunu çekiyorum logo gidiyor. haa bu arada şarjda iken telefon titredi 2 kere ve ekranın alt taraflarına yakın ince yatay bir mavi çizgi belirdi, 1-2 sn sonra kayboldu. telefon şarjda yarım saattir ara ara ekrana logo gelip gidiyor. sıkıntı ne olabilir, nasıl çözülebilir?

ses açma tusuna basark açmayı dene ses + power

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar pc ye bagladım ıtunes sımgesı cıktı ekranda oyle kaldı tlfon acılmıyor ne yapmamız lazım

cihaz.servisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba geçmiş olsun,konu servislik görünüyor fazla zorlamamanızı tavsiye ederim, bir servisten destek almanız daha yararlı olacaktır,
yardımcı olmamızı isterseniz özelden ulaşabilirsiniz.
iyi günler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sım kartını takıyosun kod ıstıyo o okoduda unutmustum bılmıyorum acılmıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Off gerçekten çok teşekkür ederim. Benim başıma da geldi de yeminlen babam öldürecekti gerçekten hayat meselesi cennetliksin :DD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de aynı arızayla karşılaştım. eğer arıza sebebini öğrendiyseniz lütfen yardımcı olun . teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben açamadım telefonumu birde arada beyaz leke geliyor bunun sebebi ne napmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Helal olsun kardeş bende de işe yaradı teşkler:) Sabahtan uğraşıyodum yaa:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum dün suya düştü sonra pirinç e koydum biraz beklettim bi 8 saat falan sonra açmaya çalıştım şarj aletine bağladım fakat telefonun içinden garip garip sesler geliyo ve şarj olan yerde kalıyo kapalı hiç açılmıyo şarj oluyo gösteriyo lütfen yardım :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lütfen bana yârdim edin iphone 4s var bende tel bi kapandi açmaya calisiyorum apple logosu geliyor ama oyle kaliyor acilmiyor teli sattim tum bilgileri silmiştim apple kimligide ne yapmam gerekiyor simdiden tesekurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu 1 2 gun kulanmadım sarzı bıtmıstı sarza taktım 5 dk sarzda olmasına ragmen acılmadı pil doluyor ısaretı cıkıyor ama acılmıyor :?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede aynısı oldu ama power+home tuşuna bi 30 40 saniye kadar basmalısınız sonra açılması lazım açılmassa yapçak bişi yok :D