Iphone 4 kapandı açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oggnogg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkür ederim bilgileriniz için şimdi denedim ve oldu ayy çok korkmuştum :)

mertsozuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
power tuşu ile home tuşuna 3-4 kere birlikte basınca açılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaslar benim sorunum iphone 4s telefonum kapandi acilmiyor home + power tusuna basiyorum acilmiyor bilgisayara bagliyorum bilgisayar görmüyor. kisacasi ne yaptiysam hic bir sekilde acilmadi nedeni ne ola bilir yardimci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonla konuşuyodum telefonu kaatmamla ekranın kararması bir oldu. annemden kendimi arıyorum telefon çalıyo ama ekran yok tuşlar da işe yaramıyo yapmam gereken şey hakkında bi bilgisi olan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya çok saçma olucak biliyorum ama ben telefonumun yeni sürümünü güncellerken unutup reset ettım daha sonra telefon kapandı elma logosu geliyor sonra yavaşça gidiyorum açmaya çalıştığımda böyle oldu sonra teefonu bırakıyorum elma avaş yavaş gelip gitmeye başlıyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clover:teli sıfırladım açtım eski apple kimliğimi istiyor giriyorum ama kabul etmiyor yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar çok teşekkür ederim önemli telefon bekliyordum ne yapacağımı şaşırdım sağ oluun :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşşekkürler, telefonum bozuldu sandım ve şantiyede oldugumdan günlerdir telefonumu kullanamıyordum, dediğiniz gibi yaptım ve açıldı. benim için çok iyi oldu sağol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah razı olsun ya power+home 10 sanıye basılı tuttum acıldı cok tesekkur ederım yorum yapandan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar İphone 4S Var Konuşşamıyorum Konuştuğum Zaman Konuşma Bitirdiğim Zaman telefon gitti acamadım eve geldim şarja taktım görüntü gelip gitti her şarj a taktığımda ekran gelip gidiyor ama elma resmi değil normal kilidi sürükleeme yeri geliyor bu sorunu ortadan kaldırabilmem için ne yapmalıyımm yardımcı olurmusun. !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler telefon cebimde durup dururken kapandı. 2 tuşlada açamadım. 1 2 saat sonra tuş kilidine bastım ekran açıldı fakat ekran kilidini aç kapa yaparken ve örneğin ayarlar menüsüne girerken çok kasıntılı sanki format isteyen bilgisayar gibi. telefonu formatladım açtım ekran kilidini kapattıktan sonra telefon daha açılmıyor açık fakat ekran göstermiyor sorunu ne olabilir acil cevap lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün telefonu sıfırladım bugun kendi kendine kapandı acılmadı home ve power tuslarınada bastım problem nedir?

Melh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iosun kaldirmayan yazilimi yüklemiş olabilirmisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba benim telefonumda iphone 4s . her zamanki gibi yatinca sarja koydum ve telefonu kapatdim. yarin kaldigimda telefonu acmak icin power tusuna basdim ama acilmadi power ve home tusuna basdim acilmadi bilgasayara usb kablosu falan taktim telefonla. ama yine acilmadi. ne yapicam ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim power tüşü sorunlu üst tuş yani ne yapmam lazım telefonumu açmam için şarja taktım açılmıyor şarjımda vardı sabah kalktığımda telefonum kapalıydı

MehmetF4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çöpe at yenisini al zaten buna kaç para vermiştin ki? Orjinal değil ise at gitsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla gençler 10 saniye basılı tutma olayı bende de işe yaradı, hepinize teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cok sagolun telefonur size cok tesekkur ederim telefonum sizin sayenizde acildi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de telefonu kapattıktan sonra açmakta sorun yaşıyorum. Şarj aletine takıyorum sanki telefon kapalıymış gibi ama şarja takma sdesi geliyor 5-7 saniyede bir bu ses tekrarlanıyor. Bİ süre sonra açılıyor aradan saatler geçtikten sonra tabii.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:arkadaslar mrb iphone 5 telefonum video cektikten sonra kapandı daha sonra reset işlemi yaptım ama itunese bagla cıktı karsıma sonrasında kurtarma işlemine aldı kurtarmayı yaptım ama hala acılmıyor sadece apple amblemi iki saniye duruyor ve geri gidiyor ne yapmam gerekiyor acil

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
:mad:arkadaslar mrb iphone 5 telefonum video cektikten sonra kapandı daha sonra reset işlemi yaptım ama itunese bagla cıktı karsıma sonrasında kurtarma işlemine aldı kurtarmayı yaptım ama hala acılmıyor sadece apple amblemi iki saniye duruyor ve geri gidiyor ne yapmam gerekiyor acil

Home ile Güç tuşuna basılı tutun bir süre açılması lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonumun şarjı bitti ilk başlarda açma/kapama tuşuna bastığımda telefonu şarja tak manasına gelen işaret gösteriyordu ama şimdi o (açma/kapama) tuşuna bastığımda hiç bir ekran çıkmıyor sizce telefon şarj ediyor mudur cevaplarınızı bekliyorum lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede yaradı bu sıstem : ) oh be cok tırsmıstım bırsuru bılgı vardı ıcınde vallaha. usbden sbılgısayara taktım ve sonra ıslem bellı : Arkadaşlar power tuşuyla home tuşuna aynı anda 10 saniye basılı tutmak işe yaradı, benim telefon açıldı.