Iphone 4 & htc sensation sizce hangisi?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
IPHONE 4 & HTC SENSAION SİZCE HANGİSİ?

arkadaşlar 2 sene aradan sonra Nokia C7'imi satıp HTC SENSATION veya IPHONE4(düz) almak istiyorum. Sizce hangisi alınabilir?
Ios mu? Android mi?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sense kullanıcısı olarak bütün nimetlerini sömürdüğüm bir androidim var.. Şimdi iphone alınca max payne oynamak istiyeceksin diyelim ama para.. Kıramayacaksın da daha yeni almışsın jelatini üstünde.. Aldığımdan beri çıkan her oyunu indirdim sanırım bir kuruş da vermedim ve HTC sense çok güzel bir arayüz. Bunun yanında hotspot vs de çok öne çıkarıyor. Ama sen yine de bir yeni çıkan One serisine bak HTC de

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar ikisi arasında bir seçim yapacağım ikinci el alacağım için :)

serdarski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
IPHONE 4 & HTC SENSAION SİZCE HANGİSİ?

arkadaşlar 2 sene aradan sonra Nokia C7'imi satıp HTC SENSATION veya IPHONE4(düz) almak istiyorum. Sizce hangisi alınabilir?
Ios mu? Android mi?

Her iki cihazı da Ekim/2011'de yani 8-9 ay önce aldım, şimdi de kullanıyorum. Uzun süre de satmayı düşünmüyorum.

HTC Sensation bilgisayar gibi telefon. En son güncellemesini Mart/2012'de yaptım, Android 4.0 ice cream sandwich'e çıktı. Menüsünde "ayarlar" kısmında kullanıcıya daha fazla esneklik sağlıyor. Bu cihazla televizyon (tivibu ve turkcell tv+) ve filmleri internetten takılma olmaksızın izleyebiliyorum. Oyunlarda da gayet iyi. Bir tek beni sinir eden tarafı; hücre bilgi kısmını kapatsam da otomatik açılıyor, nerde olduğumu saniye saniye sesli mesajla uyarıyor. Açık Kaynak Kodlu işletim sistemine sahip olması da cabası.

iPhone 4 ise iOS 5.1 yüklü. 32 gb kapasiteye sahip. Rehberi ve müziklerimi yükleyememek beni fitil etti. Sanki iPod'a telefon özelliği kazandırılmış gibi bir havası var. Teknik bilgisi olmayanların rahatça kullanabileceği bir cihaz. PC'den ve Android'den gelenler sinir olabilirler. Sinir olanlardan birisi benim. Her türlü ayarı ve değişikliği iTunes üzerinden yapmak zorundasınız. Farkında olmadan iTunes üzerinden yaptığınız bir değiklik sizi uğraştırabilir. En basitinden kendi üzerinde dahili radyosu olmadığından radyo yayınlarını internet üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Bu sebepten dolayı gsm operatörleri satarken internet paketini ZORUNLU olarak veriyorlar. Ayrıca çoğu bayinin çoğu personeli de iPhone kullanımı hakkında detaylı bilgiye sahip değil. Zaman zaman sallama cevap verebiliyorlar. İstediğiniz cevaplara ulaşabilmek için iPhone kullanıcısı bir personel bulmalısınız.

Ayrıca iPhone'da kulaklık ile yüksek sesli müzik dinlerseniz kendi orjinal kulaklıkları sizin dinlediğiniz müziği dışarı veriyor. Bu durumda otobüs minibüs gibi toplu taşıma aracındaysanız çevrenizdekiler rahatsız olabiliyor. Tavsiyem, kulak içi tarzında kulaklık almanızdır.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Sanırım ben iphone almaya karar verdim iphone alıyım beğenmezsem zaten satar sensation alabilirim rahatça :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
maceraya gerek yok ya iphone 4 ün işe yarar bi özelligi yok aynı özellikte lg optimus black var ben onu tavsiye dederim fiyatda uygun yada htc sensation yada galaxy s 2 al

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ayfonu aldım :D

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 4'ümü satıp sensation almıştım kafayı yedirtti telefon bana açıkcası satıp geri 4s aldım :)