IPhone 13 mü yoksa Samsung s23 mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cahaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cahaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocalar selamlar, yakın zamanda yeni telefon almayı düşünüyorum ama gerçekten çok arada kaldım. Iphone 13 mü yoksa samsung s23 mü alsam bilemedim. Iphone'un daha pahalı olması değer mi?
Aralarındaki fark nedir? Kağıt üzerinde Samsung s23 daha iyi gözüküyor ama insanların bi kısmı niye ısrarla iphone diyor. Belli bi kısım da samsung s23 daha iyi diyor vsyr. Uzun lafın kısası kafamı çok karıştı, lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,249
Apple ekosisteminiz yoksa 5 senelik telefonu almaya ve o kadar para vermeye gerek yok. Ben de Apple'dan Samsung'a geçtim, daha önce neden geçmediğimi sorguladım.

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Bana tamamen telefonla 0 alakası olan, teknolojiden uzak olan insanlar iPhone tercih ediyor gibi geliyor artık. Gereksiz derecede kısıtlıyor sizi. iOS18 ile güya kişiselleştirme konusunda ciddi adım atıldı ama onda bile yine belirtli kısıtlamalarla izin veriyor sadece. Ben iPhone 3S'den beri iPhone kullanıyordum Note9 çıkınca 5 sene onu kullandım sonra tekrar iPhone 14+'a geçtim gerçekten boğuluyormuş hissiyatı oluşturdu bende. Ekosistemi kullanıyorsanız Samsung'un sunduğu ekosistem özellikleri de daha iyi... Özellikle sadece Android değil. OneUI sayesinde vanilla (Google) Android ve Samsung bir cihazın arasında o kadar çok fark oluyor ki yapabileceğiniz şeyler konusunda. Gerçekten anlam veremiyorum insanlar neden kendilerini kısıtlamak istiyor eğer ilk cümlede bahsettiğim gibi konuya uzak değillerse...