Ananim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,388
Herhalde 1 tb'lık iphone 13 30k yada 40k dan satışa çıkar
Haber için teşekkürler.iPhonelar, şuanda en fazla 512 GB depolamaya sahip. Ki bu da fazlasıyla çok büyük bir değer.
Daha telefon dünyasında 1TB depolamalı amiral gemisi yokken iPhone 13'de veya 12 Pro Max'de (?) 1 TB depolama kullanılacağı düşünülüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 137082
Bunun nedeni olarak da 4K60 FPS (artık 13 ile 8k mı olur) gibi yüksek boyutlu videoların, dosyaların telefona sığması örnek gösteriliyor.
Ama şöyle de bir durum var ki;
Ekli dosyayı görüntüle 137083 Ekli dosyayı görüntüle 137084 Ekli dosyayı görüntüle 137085
Normal (128 lik) model ile arasında 3300 tl (orta segment telefon parası) var iken acaba bu durum 1 TB için nasıl olur?
Fiyatın yüksek olacağı belli.
Alan olur mu olur orası da belli.
İşin özü yenilik geliyor işte.
![]()
Apple might soon offer 1TB iPhone storage option | AppleInsider
Apple might soon offer iPhone buyers a 1TB storage option after years of slowly growing allotments to the current 512GB maximum, according to leaker Jon Prosser.appleinsider.com
Bir akıllı telefon ile film çekecek olsam bu mutlaka iPhone olurdu. O kadar android cihaz inceleme videosu izliyorum hiçbirinin videosu iPhone gibi profesyonel olmuyor.
Film çekmekten anlıyor musun?Bir akıllı telefon ile film çekecek olsam bu mutlaka iPhone olurdu. O kadar android cihaz inceleme videosu izliyorum hiçbirinin videosu iPhone gibi profesyonel olmuyor.
O dediğin SD kart hafızası. Dahili hafızada Samsung mobil cihazları, İphonelar gibi en fazla 512GB seçeceğini sunuyor...En azından şimdilik böyle.Bunu samsung önceden yapmıştı zaten abartılacak birşey göremiyorum
Daha iyi değil mi işte. SD kart dolunca yenisine geçer insanlarYaparlarsa şaşırmam. 2018’de çıkan ipad pro 3’te zaten 1TB seçeneği vardı. Eğer onunla tıpatıp aynısı ise fazlasını iphone’lara koyarlar...
O dediğin SD kart hafızası. Dahili hafızada Samsung mobil cihazları, İphonelar gibi en fazla 512GB seçeceğini sunuyor...En azından şimdilik böyle.
Kişiden kişiye ve aynı zamanda SD karta göre değişir. Her SD kart eşit değil biliyorsun...Daha iyi değil mi işte. SD kart dolunca yenisine geçer insanlar
Olmaz mı hemde peşin fiyatına ?Sonsuz taksitlendirme seçeneği var mı? Anca alabilirim.
Aynı markanın Class 10'nu alırsan, aynı olur.Kişiden kişiye ve aynı zamanda SD karta göre değişir. Her SD kart eşit değil biliyorsun...
Zaten gelecek modeller için bunun çok şey edeceğini sanmıyorum çünkü yavaş yavaş SD kartlarını telefonlardan çıkarmaya başladılar.
Çizgi film izleyeceğiz sanırım pastel pastel renklerle video çeken telefonla film mi çekilir.
Bence apple bunu yaparak mantıksız bir iş yaptı ben bu telefonu alsam 1 tb bir daha ne tabletini alırım apple ın ne imac nede macbook unu, tek telefon bana yetecektir tüm herşeyimi o telefonda saklarım açıkçası windows pc de almam oyun içinde ps 5 alır geçerimBilgisayarda zar zor 1 tb dolduruyorum, benim için fazla ama işi gereği alanlar çokca olacaktır.
??Tam anneme göre bir telefon olmuş ama fiyatı çok pahalı olur bir de 2 tb hafıza kartı desteği olsa harika olurdu.Gerçi annem onları da doldururdu da olsun uzun süre idare ederdi bari ?
Bence öldüremeyin, boş laflarla da güldürmeyin.Aynı markanın Class 10'nu alırsan, aynı olur.
Bakış açınız iyi ama unutmayın ki herşey telefonda, bilgisayardaki gibi güzel ve rahat olmuyor.Bence apple bunu yaparak mantıksız bir iş yaptı ben bu telefonu alsam 1 tb bir daha ne tabletini alırım apple ın ne imac nede macbook unu, tek telefon bana yetecektir tüm herşeyimi o telefonda saklarım açıkçası windows pc de almam oyun içinde ps 5 alır geçerim
PC ile telefon çoook farklıBence apple bunu yaparak mantıksız bir iş yaptı ben bu telefonu alsam 1 tb bir daha ne tabletini alırım apple ın ne imac nede macbook unu, tek telefon bana yetecektir tüm herşeyimi o telefonda saklarım açıkçası windows pc de almam oyun içinde ps 5 alır geçerim
Haklısınız.PC ile telefon çoook farklı
İşiniz yoksa imac macbook a gerek kalmıyor bence, zaten 1 tb telefonun fiyatı 25-30.000₺ Leri bulur artıkPC ile telefon çoook farklı
Zaten bu kadar yüksek depolama benim işim için lazım olur. Ne bileyim içerik üreticisi olursam falan, herhalde kullanırdım.İşiniz yoksa imac macbook a gerek kalmıyor bence, zaten 1 tb telefonun fiyatı 25-30.000₺ Leri bulur artık
Zaten Apple onu 2019'dan beri yapıyor ki. Hatta ve hatta iPhone 12 Pro Max'in çektiği 4K 30 kare 10bit HDR videoyu, ve RAW formatında videoyu kendi ekranında izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.Artık 8k video yaygınlaştı ve bu da daha çok kapasite gerek demektir. Birkaç seneye telefonlar artık prof kameraları aratmayacak. Profesyonel fotoğrafçılıkla ilgilenen birisi olarak cebinizde profesyonel bir kamera taşımak çok büyük bir şey,