whitequest
Asistan
iPhone 12 Pro acaba Türkiye satışı ne zaman olacak çıksada alsam beklemekten yoruldum ya , paramla bekliyorum sinirim oynuyor.
Aralıktan önce gelmesini bekliyoruziPhone 12 Pro acaba Türkiye satışı ne zaman olacak çıksada alsam beklemekten yoruldum ya , paramla bekliyorum sinirim oynuyor.
inşallah, bu kadar bekletmeleri saçmalık.Aralıktan önce gelmesini bekliyoruz
Telefonlar hızlı eskiyor Galaxy note 8 e bak çıktığında 5000 TL filandi şimdi 2.el 2000 TL bile var o yüzden biraz haklısın ama birazda haksizsin çünkü az para verince uzun yillar yetmiyor çok para verince anca ben en az 5000 6000 tl veririm telefonaUlan varya millet paraya 15.000 tl para veriyor ben o paraya hem laptop hem kasa hem telefon alırım. o yüzden Telefona 10binlerce para döken insanları gördümmü şaşırıyorum.
Bu biraz senin ne istedigine bagli bence. Ben cok fazla goruntulu konusma yaparim, fotograf cekerim. O yuzden iPhone aliyorum ve verdigim paraya acimiyorum. Ayrica 2 sene once 7 bin TL'ye aldigim bir sistemim var ve fazlasiyla yetiyor. Tercih meselesi tamamen bana gore.şöyle Bi 10000 tl sistem toplayıp 5 bin tl telefon mantıklı mı
Rtx 2060 li bir sistem ve Galaxy note 10 lite evet mantıklı (daha önce yazmıştım ama hata olmuş gitmemis kusura bakma)şöyle Bi 10000 tl sistem toplayıp 5 bin tl telefon mantıklı mı
Ulan varya millet paraya 15.000 tl para veriyor ben o paraya hem laptop hem kasa hem telefon alırım. o yüzden Telefona 10binlerce para döken insanları gördümmü şaşırıyorum.
UF be O para bende Olacak Bırak 12 yi 10 tl renkli sistem toplarım 5 inede telefon yeter zaten![]()
Telefonlar hızlı eskiyor Galaxy note 8 e bak çıktığında 5000 TL filandi şimdi 2.el 2000 TL bile var o yüzden biraz haklısın ama birazda haksizsin çünkü az para verince uzun yillar yetmiyor çok para verince anca ben en az 5000 6000 tl veririm telefona
Beyler hanımlar bu tamamen bir tercih meselesi. Benim dizili 20 k değerinde bir pc im zaten var. Ondan pc ye ihtiyacım yok ayrıca, senin pc in olmadıgı ıcın nasıl pc ye ihtiyacın var ise benim de öğle bir telefona ihtiyacım var. Senin ihtiyacın olup olmaması birisinin o telefona o kadar para vermesi senin mantıgını almıyorsa gayet norma. Çünkü senin öğle bir telefona ihtiyacın yok. Olanın varsa benim gibi alır.Bu biraz senin ne istedigine bagli bence. Ben cok fazla goruntulu konusma yaparim, fotograf cekerim. O yuzden iPhone aliyorum ve verdigim paraya acimiyorum. Ayrica 2 sene once 7 bin TL'ye aldigim bir sistemim var ve fazlasiyla yetiyor. Tercih meselesi tamamen bana gore.
Hayır, iPhone 12 serisi daha gelmedi, tükenmedi de.zaten geldi ama türkiyede yok ve normal iphone 12 ise türkiyede tükendi
Kasım’ın 3 üncü yada 4üncü haftası gelir diye düşünüyorum.(Tahminim)iPhone 12 Pro acaba Türkiye satışı ne zaman olacak çıksada alsam beklemekten yoruldum ya , paramla bekliyorum sinirim oynuyor.
Hayır, iPhone 12 serisi daha gelmedi, tükenmedi de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 Kasım'daki etkinlikten sonra fiyatlar belli olur sanırım.
valla dolar git gide artarken cıkarmıyacaklar yıl sonuna kadar gibi geliyor içime normalde bu ayın 1 inde cıkardı dıye tahmın edıyordum deprem ve ekonomi ile birlikte zor gibi.Kasım’ın 3 üncü yada 4üncü haftası gelir diye düşünüyorum.(Tahminim)
Yok o kadar uzamaz. Tanıtımdan 1 ay sonra açıklanıyor genellikle fiyatlar.valla dolar git gide artarken cıkarmıyacaklar yıl sonuna kadar gibi geliyor içime normalde bu ayın 1 inde cıkardı dıye tahmın edıyordum deprem ve ekonomi ile birlikte zor gibi.
Ayın 10’unda etkinlik var. Etkinlikten sonra iPhone’ların fiyatı ve satış tarihi belli olur bence.Bir an Beni cidden heyecanlandırdınız ama halen yok. iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max ön sipariş tarihi! - ShiftDelete.Net
Bugunki etkinlikten sonra da tanıltılmazsa artık , hiç gelmez.Ayın 10’unda etkinlik var. Etkinlikten sonra iPhone’ların fiyatı ve satış tarihi belli olur bence.
Knk 3 ay sonra yurtdısındayım zaten oradan alıcam bu gıdısleBu ay içerisinde Mac'ler ile gelir büyük ihtimalle.
Aga valla bunaldım ya cıksında bıtsın bu dertFiyatlar hala yok tanıtım bitti. 17 Kasım'da Mac'ler siparişe açılacak o zaman fiyatlar da açıklanır herhalde.
Yani neyi bekliyorlar arkadaş 20 bin tl de olsa 1 lirada acıklayın artıkYa iPhone 11’imi satıp açıklanacak olan fiyata göre iPhone 12 mini ya da iPhone 12 alacağım ama hala fiyat açıklanmadı.
Çok enteresan.
Fiyat umrumda degıl cıksın alıcam ama cıkmıyor ki...Ya iPhone 11’imi satıp açıklanacak olan fiyata göre iPhone 12 mini ya da iPhone 12 alacağım ama hala fiyat açıklanmadı.
Çok enteresan.