iPhone 12 Pro Gelcek mi artık?....?

whitequest

Asistan
Reaksiyon puanı
69
iPhone 12 Pro acaba Türkiye satışı ne zaman olacak çıksada alsam beklemekten yoruldum ya , paramla bekliyorum sinirim oynuyor.

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Evren Samanyolu Galaksisi Güneş Sistemi Dünya
Ulan varya millet paraya 15.000 tl para veriyor ben o paraya hem laptop hem kasa hem telefon alırım. o yüzden Telefona 10binlerce para döken insanları gördümmü şaşırıyorum.
Telefonlar hızlı eskiyor Galaxy note 8 e bak çıktığında 5000 TL filandi şimdi 2.el 2000 TL bile var o yüzden biraz haklısın ama birazda haksizsin çünkü az para verince uzun yillar yetmiyor çok para verince anca ben en az 5000 6000 tl veririm telefona

masum1koylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
şöyle Bi 10000 tl sistem toplayıp 5 bin tl telefon mantıklı mı
Bu biraz senin ne istedigine bagli bence. Ben cok fazla goruntulu konusma yaparim, fotograf cekerim. O yuzden iPhone aliyorum ve verdigim paraya acimiyorum. Ayrica 2 sene once 7 bin TL'ye aldigim bir sistemim var ve fazlasiyla yetiyor. Tercih meselesi tamamen bana gore.

GlorySticman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
zaten geldi ama türkiyede yok ve normal iphone 12 ise türkiyede tükendi

whitequest

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Ulan varya millet paraya 15.000 tl para veriyor ben o paraya hem laptop hem kasa hem telefon alırım. o yüzden Telefona 10binlerce para döken insanları gördümmü şaşırıyorum.
UF be O para bende Olacak Bırak 12 yi 10 tl renkli sistem toplarım 5 inede telefon yeter zaten :)
Telefonlar hızlı eskiyor Galaxy note 8 e bak çıktığında 5000 TL filandi şimdi 2.el 2000 TL bile var o yüzden biraz haklısın ama birazda haksizsin çünkü az para verince uzun yillar yetmiyor çok para verince anca ben en az 5000 6000 tl veririm telefona
Bu biraz senin ne istedigine bagli bence. Ben cok fazla goruntulu konusma yaparim, fotograf cekerim. O yuzden iPhone aliyorum ve verdigim paraya acimiyorum. Ayrica 2 sene once 7 bin TL'ye aldigim bir sistemim var ve fazlasiyla yetiyor. Tercih meselesi tamamen bana gore.
Beyler hanımlar bu tamamen bir tercih meselesi. Benim dizili 20 k değerinde bir pc im zaten var. Ondan pc ye ihtiyacım yok ayrıca, senin pc in olmadıgı ıcın nasıl pc ye ihtiyacın var ise benim de öğle bir telefona ihtiyacım var. Senin ihtiyacın olup olmaması birisinin o telefona o kadar para vermesi senin mantıgını almıyorsa gayet norma. Çünkü senin öğle bir telefona ihtiyacın yok. Olanın varsa benim gibi alır.

whitequest

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Hayır, iPhone 12 serisi daha gelmedi, tükenmedi de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 Kasım'daki etkinlikten sonra fiyatlar belli olur sanırım.
Kasım’ın 3 üncü yada 4üncü haftası gelir diye düşünüyorum.(Tahminim)
valla dolar git gide artarken cıkarmıyacaklar yıl sonuna kadar gibi geliyor içime normalde bu ayın 1 inde cıkardı dıye tahmın edıyordum deprem ve ekonomi ile birlikte zor gibi.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
valla dolar git gide artarken cıkarmıyacaklar yıl sonuna kadar gibi geliyor içime normalde bu ayın 1 inde cıkardı dıye tahmın edıyordum deprem ve ekonomi ile birlikte zor gibi.
Yok o kadar uzamaz. Tanıtımdan 1 ay sonra açıklanıyor genellikle fiyatlar.

Reaksiyon puanı
8,191
10'unda yeni Mac'ler tanıtılacak. Siteye onları eklerken iPhone fiyatları ve satış tarihi belirlenir diye düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
551
Ya iPhone 11’imi satıp açıklanacak olan fiyata göre iPhone 12 mini ya da iPhone 12 alacağım ama hala fiyat açıklanmadı.

Çok enteresan.