murad_dördüncü
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 551
Bende de yok bu sorun.Tek yaşayan benim sanırım...?
Bilemedim şimdi... ?
Bende de yok bu sorun.Tek yaşayan benim sanırım...?
Parasını biz vermiyoruz. Alan kişi ister gösteriş için alır ister uzun vade için alır bu bizi hiç alakadar etmiyor.Kabul edelim bu telefonu sırf gösteriş için alanların sayısı %99 falan
Yorum yapma hakkım var bu seni ilgilendirmezParasını biz vermiyoruz. Alan kişi ister gösteriş için alır ister uzun vade için alır bu bizi hiç alakadar etmiyor.
Ben 12 pro aldim cohazin gelmesini bekliyorum bence alinir. Koronadan dolayi iphone serisi geç tanitilabilir.Selam herkese,
Bir şey sormak istiyorum. Mayıs ayı bitmek üzere Haziran'a gireceğiz. Bu zamanda iPhone 12 serisinden bir cihaz alınır mı, yoksa iPhone 13'leri mi beklemek mantıklı ? Fakat bekledikçe de fiyat artıyor. 13'ler daha pahalı gelecektir bence. Yine de kararsızım çünkü 120hz tazeleme, ekrana gömülü parmak izi ve çok daha iyi kameralardan bahsediliyor. Ne yapmalıyım sizce ?
Bir de düz iPhone 12 ile 12 Pro Max arasında, fotoğraf ve video çekimlerinde çok bir fark var mı? 12 alan biri 12 Pro Max almadım diye üzülür mü? Pro Max'in 65mm lensi varmış ve diğerlerinden daha büyükmüş, gece çekimleri ve video stabilitesi daha iyiymiş incelemelerde hep bunları duydum. 4-5k farka değiyor mu yani bu konu hakkında da yardımcı olabilecek biri var mıdır ?
Ben kullanıyorum hocam pili iyi bence ortalamadaniphone 12 mini kullanan varmı aranızda se 2020 kullanıyorum şuan geçmeye değermi özellikle pil konusunda daha iyimi?
11 Pro ve XR'da da aynı sorun mevcut. iOS 15'de düzelir muhtemelen.Iphone 12 Pro Max kullanıcısıyım yatay kullanımlarımda youtubeden video izlerken genelde whats apptan mesaj gelince üst bildirime tıklayıp whats appa geçince telefonu dikey konuma getiriyorum ekran yatayla dikey arasında kalıyor düzelmiyor whats apptan atıyor bi kaç saniye sonra tekrar girince düzeliyor. Aynısı Önceki telefonum olan Iphone 11 Pro Max te de oluyordu bilgisi olan aynı sorunu yaşayan var mı ? Kaç yazılım geçirdim hep aynı değişen birşey yok
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için inşAllah düzelir çünkü ilk çıkıp aldığım günden bu yana 11 pro max te bu sorun mevcuttu, 12 pro max e geçtim sürümler güncelledim o kadar hala aynı en sonunda whats appta var herslde sorun dedim11 Pro ve XR'da da aynı sorun mevcut. iOS 15'de düzelir muhtemelen.
ağalar.bazen youtube music de 12 pro da donuyor birtek ana menüye dönülebiliyor
bende uygulamayım kapatıp açmadan düzelmiyor. sorun ne anlamadım bide güç tasarruf modunda ekran algılama problemivar sanki hissediyorum algılamıyor.Apple müzik kullanıyorum çok nadiren donma oluyor. en fazla 3 sn sürüyor.
Uygulama hatası muhtemelen. 11 Pro ile bende YT Music ve Twitter'dan günde en az 2 3 kez atılıyorum. Önce donuyor tepki vermiyor daha sonra ana menüye dönüp tekrar uygulamaya girdiğimde düzeliyor.ağalar.bazen youtube music de 12 pro da donuyor birtek ana menüye dönülebiliyor
Aynen,Bende 11 Pro da bu durumu yaşamıştım(ve hatta şimdiki cihazımda bile bu durumu yaşıyorum). Bu sorun uygulamadan kaynaklanıyor.Uygulama hatası muhtemelen. 11 Pro ile bende YT Music ve Twitter'dan günde en az 2 3 kez atılıyorum. Önce donuyor tepki vermiyor daha sonra ana menüye dönüp tekrar uygulamaya girdiğimde düzeliyor.
Hocam hayırlı olsun.Yerinde olsam iPhone 13 alırdım.13 batarya konusunda çok başarılı.Telephoto olmamasına rağmen başarılı yazılım sayesinde güzel portre fotoğraflar çekebiliyor.12 Pro güzel cihaz uzun yıllar sorunsuz kullanmanı diliyorum.Bugün İtibariyle Yeni Dahil Oldum iPhone 13 Pro Düşünüyordum Fakat iPhone 12 Pro 13.000₺ Bandında Satılırken 3.000₺ Fiyat Farkı Karsiliginda Bana Vaat Edilenleri Pek Beğenemeyince Direkt iPhone 12 Pro ( Pasific Blue ) Tercih Ettim. Cihaza iPhone 11 Cihazımdan Geçtim Öncesindede Samsung Galaxy S10+ Deneyimim Oldu. Geçme Nedenim Tamamen Daha Şık Gözükmesi 6 GB Ram Ve Telefoto Kamera Oldu Zira S10+'dan 11'e Gecince Telefoto Kamerayı Çok Aramıştım iPhone 12 Pro İle Birlikte Kavuştum. Çift Hat İle Birlikte Kullandigim Cihazdan Kesinlikle Son Derece Memnunum Gerek Akıcılık Gerek eSim Vb... Kullanim Performansında Mükemmel Bir Deneyim Sundu Tek Kötü Nokta Batarya Oldu iPhone 11'de LCD Bir Ekranı 3000Mah Civarında Bir Batarya Desteklediği İçin Daha Çok Kapasite İle Daha Az Pil Tüketirken Bu Cihazda OLED Bir Ekranı 2800Mah Batarya İle Destekledikleri İçin Kapasitenin Az Olmasının Yanı Sıra Güç Tüketimi Fazla. Sanırım Apple iPhone 14'de Vay Bee Diyeceğim Bir Şey Yapmadığı Sürece Kendisiyle Yola Devam Ediceğim. Zaman Ayırıp Okuyan Herkese Teşekkürler ???
Hayırlı olsun.Bende 12 kullananlar arasına girdim.
Hayırlı olsun, İyi günlerde kullanınBende 12 kullananlar arasına girdim.
Onun ayarı yok. Taramadan sonra yukarı kaydırmanız gerekiyor.Arkadaşlar merhaba bende 8 Den 12 geçiş yaptım dün. Fakat tek kafama takılan şey faceid açıldıktan sonra ana ekrana atmıyor direk. Parmakla kaydırmak gerekiyor ayarını bulamadım nerde bilen var mı
Tamamdır teşekkürler. Birde bi sinematik mod 12 de yok sanırım?Onun ayarı yok. Taramadan sonra yukarı kaydırmanız gerekiyor.
Hız için ekranı açar açmaz yukarı kaydırın zaten FaceID anında tanıyor heklemeden kilit ekranına gidersiniz.
Evet bazen o banada oluyor ama sürekli değil bazenDavetiniz için teşekkür ederim.
• İlk şikayetimi belirtiyorum. Ekranı kilitlemek adına tuşa basıyoruz 2-3 saniye bekleme veya geç kilitleme gerçekleşiyor. Konuyla ilgili şikayetimi Apple’a bildirdim. Bir sonraki güncellemede bunuda halledeceklerini söylediler.
• Cihaz : İphone 12 Pro
• Eski cihaz : İphone 8+ ( iOs 13 )
Maalesef. iPhone 13 serisinde var sinematik mod.Tamamdır teşekkürler. Birde bi sinematik mod 12 de yok sanırım?