11000Uzun ömürlülük ise apple ürünleri iyidir ama kesin bütçenizi belirtirseniz daha iyi olur sanki.
11.000₺ ye iki telefonunda alamazsınız, redmi note 11 pro yada iPhone XR olabilir
Atıyım link hocam11.000₺ ye iki telefonunda alamazsınız, redmi note 11 pro yada iPhone XR olabilir
Mesela neylerde iyi hocam buradaki çoğu kişi iPhone öneriyorda ondan sordumRedmi Note 13 Pro+, uzun ömürlülük dışında her şeyde daha iyi.
Neredeyse her şeyde. iPhone 12'nin önde olduğu tek konu chipset, onda da devasa bir fark yok.Mesela neylerde iyi hocam buradaki çoğu kişi iPhone öneriyorda ondan sordum
Hocam peki 13 pro plus oyun oynatırmıNeredeyse her şeyde. iPhone 12'nin önde olduğu tek konu chipset, onda da devasa bir fark yok.
Hocam peki 13 pro plus oyun oynatırmıNeredeyse her şeyde. iPhone 12'nin önde olduğu tek konu chipset, onda da devasa bir fark yok.
Oynatır.Hocam peki 13 pro plus oyun oynatırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam peki 13 pro plus oyun oynatırmı
Xiaomi Note 13 Pro öneririm. İphone 13 altındaki modelleri önermiyorum.Merhaba iphone 12 64 gb mi daha iyi yoksa note 13 pro plus mu öncelik kamera işlemci ekran kalite stabilite uzun ömürlülük
Satıcı hakkında bilgim yok ancak bayiye gidip alacaksanız sorun çıkma ihtimali çok az. Special Forces hocam İzmir'de, yeri biliyorsa daha iyi yardımcı olacaktır.@Yahya Furkan @SPECİAL FORCES
https://shbd.io/s/9xhB4q4d Bu ilan güvenilirmi
Bayiye gidip alıcaz hocamSatıcı hakkında bilgim yok ancak bayiye gidip alacaksanız sorun çıkma ihtimali çok az. Special Forces hocam İzmir'de, yeri biliyorsa daha iyi yardımcı olacaktır.
@SPECİAL FORCESSatıcı hakkında bilgim yok ancak bayiye gidip alacaksanız sorun çıkma ihtimali çok az. Special Forces hocam İzmir'de, yeri biliyorsa daha iyi yardımcı olacaktır.
Satıcının yeri konakta hocam. Güvenebilirsiniz. Balıkesir de mal alımındayız suanda. Yoksa sizinle gelirdim.Bayiye gidip alıcaz hocam
Bide ben sordum adama soru kısmında gözüküyor kayıtlı yazdı
@SPECİAL FORCES
Teşekkür ederim hocamSatıcının yeri konakta hocam. Güvenebilirsiniz. Balıkesir de mal alımındayız suanda. Yoksa sizinle gelirdim.
Zaten doğan gsm hocamBu arada konakta doğan gsm ide tavsiye ederim oradan aldım ben sağlam çıktı. Elektronikçiler çarşığı içinde bir motel mi otel mi ne altındaydı.
Bu yer tavsiyesini verirken yine tecrübe edindiğim için veriyorum. Tıpkı yukarıdaki yorumuda tecrübelerime göre yazıp, paylaştığım gibi.
Hocam e sim ne bilmiyorum kiKusura bakma paylaşmış oldugun linklere bakamadım oradaki linklerden birisi ise zaten düşünme al çünkü iyi esnaflar. Bu arada sana bir fikir vereyim eğer e-sim olmazsa olmaz diyorsan sonrada hindistan rom attırma cünkü o desteklemiyor ama onun dısında nfc vs vs hepsi sorunsuz oluyor.
Redmi note 13 pro plus daha iyi olacaktır uzun ömürlülük hariç her konuda daha iyiMerhaba iphone 12 64 gb mi daha iyi yoksa note 13 pro plus mu öncelik kamera işlemci ekran kalite stabilite uzun ömürlülük
O iyi yönleri 2 sene sonra kendini daha çok belli edicekRedmi note 13 pro plus daha iyi olacaktır uzun ömürlülük hariç her konuda daha iyi
O yüzden apple uzun ömürlülük olarak daha iyiO iyi yönleri 2 sene sonra kendini daha çok belli edicek