rover_xp
Profesör
Yapmak pek mantıklı değil, ama isterseniz yapabilirsiniz, yaptıktan sonra pişman olursanız jailbreak'ı kaldırabilirsiniz. Çıkışı hakkında kesin bir şey denemez. Bence mart gibi çıkmış olur.
Kendim bilerek yaptım ve cihaz bozulmuştu, o an nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum.
E siz kendiniz söylüyorsunuz, riske girmeye ne gerek var?Uyumsuz bir tweak SafeModa atmış olabilir yada Boot döngüsünde kalmış olabilirsiniz bazı tweakler safemoda atar ordan kaldırabilir problemi halletmiş olursunuz ama bazıları varki aylarca o sürümde bekler jb aracı cıksın diye beklersiniz çıkar ve jb yaparsınız 1 tweak beklediğiniz ayları siler götürür dfu modda yeni yazılım yüklersiniz sonuç üzüntü içindekiler yedekli değilse silindi gitti [emoji23]
E siz kendiniz söylüyorsunuz, riske girmeye ne gerek var?
Bozulacak olursa ki böyle bir ihtimal var, garanti dışı kalıyor diye biliyorum. (Jailbreak yaptığım zaman tweak yüklemeden sorun olmuştu diye hatırlıyorum.)Bilemiyorsak hiç gerek yok mesajlarda da söyledim yapsın demedimki takıldığım nokta garanti![]()
Bozulacak olursa ki böyle bir ihtimal var, garanti dışı kalıyor diye biliyorum. (Jailbreak yaptığım zaman tweak yüklemeden sorun olmuştu diye hatırlıyorum.)
Jailbreak yapmanın sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Buradaki yorumları da çok saçma buldum. Bu kadar korkak olmaya gerek yok. Hatta "Tweak kullanmadan iPhone kullanmak ile telefonun zevki bile alınmıyor." diyebilirim. Garantiye götürmeden önce en kötü iTunes ile IPSW kurup öyle götürürsün, zira ayarlardan sıfırlayınca RootFS sıfırlanmıyor.