Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,371
Mi Note 10 Lite ile başlamıştınız, İPhone 11 ile bitti.
Var. Kulaklık da.Şarj adaptörü varmı bari şarj edersin diye
Güncellemek istiyorummmmm.İos 14 henüz oturmadığı için güncelleme yapmanı tavsiye etmem.Ağustos ayına kadar bekle.Ağustosta ios 14 ün bitiş sürümünü günceller,kafan rahat kullanırsın.Şu anda yapacağın güncelleme sana batarya performansında düşüş olarak dönebilir.
Hayırlı olsun.64GB Siyah rengini aldım. Kurulumunu yapıyorum.
Kaç aydır bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler.
Detaylı incelemeyi yapacağım.
@alpotter @Erenist2020 @grbzz @Cvnmrt @Yasiin @Sıradan Kullanıcı Ve daha hatırlayamadığım bir çok kişi. Heyecanıma verin.
Ben sana uyarımı yaptım.Forumlarda iPhone 11 i güncelleyip sonra batarya performansım düştü diye ağlayanlar var.Onlardan biri olmak istiyorsan güncelle.Var. Kulaklık da.
Güncellemek istiyorummmmm.
Hayırlı olsun Se den daha iyidir her türlü ? darısı başımıza diyelim ?Herkese çok teşekkürler. Teker teker teşekkür edemiyorum çünkü kurulumu yapıyorum. 1 hafta sonra değerleendirme geliyor.
Yok. Güncellemicem.Ben sana uyarımı yaptım.Forumlarda iPhone 11 i güncelleyip sonra batarya performansım düştü diye ağlayanlar var.Onlardan biri olmak istiyorsan güncelle.
İlk inceleme yazısı bekliyoruz. ?Yok. Güncellemicem.
Hocam benim yeni bir telefona geçmem çok sancılı geçti 3 sene sonra nasıl değiştirecem onu da bilmiyorum çünkü 5 sene boyunca aynı telefonu kullanmayı sevmiyorum 3.yıldan sonra sıkılırım 3 sene sonra Realme alırım artık OnePlus'ı anca rüyamda görürüm İPhone desen bir telefona 13 bin vermek bana mantıklı gelmiyor hele OnePlus'a 9 bin vermek hiç mantıklı gelmiyorSonundaHayırlı olsun!!
@Webhead Hocam gibi siz de uzun ve yorucu bir maceradan sonra telefonunuza kavuşabildiniz![]()
iphone 11' e 8 bin vereceğime 9 bin onplus 7t pro ya veririm daha iyi.Hocam benim yeni bir telefona geçmem çok sancılı geçti 3 sene sonra nasıl değiştirecem onu da bilmiyorum çünkü 5 sene boyunca aynı telefonu kullanmayı sevmiyorum 3.yıldan sonra sıkılırım 3 sene sonra Realme alırım artık OnePlus'ı anca rüyamda görürüm İPhone desen bir telefona 13 bin vermek bana mantıklı gelmiyor hele OnePlus'a 9 bin vermek hiç mantıklı gelmiyor
model yükseltirken satmaya kalksan zarara girersin Android telefonların malesef böyle bir dezavantajı variphone 11' e 8 bin vereceğime 9 bin onplus 7t pro ya veririm daha iyi.
Türkiye de maalesef durum böyle. Ama iPhone 11 fiyatına alınabilecek daha iyi cihazlar var.model yükseltirken satmaya kalksan zarara girersin Android telefonların malesef böyle bir dezavantajı var
Örnek?Türkiye de maalesef durum böyle. Ama iPhone 11 fiyatına alınabilecek daha iyi cihazlar var.
S20 Plus, Note 10 Plus One Plus 8- 7t ProÖrnek?
S20 Plus alsında PUBG oynarken kasa kasa oynar her kastığında kulağınız çınlarS20 Plus, Note 10 Plus One Plus 8- 7t Pro
bende OnePlus'ı çok beğeniyorum da İPhone fiyatına Android telefon almak mantıklı değil Android telefonlar max 3-4 bin aralığında olmalı benceTürkiye de maalesef durum böyle. Ama iPhone 11 fiyatına alınabilecek daha iyi cihazlar var.
O saydığınız samsung modellerindeki işlemci çoğu artıları nötrlüyor o yüzden samsung tamamen sd ye geçene kadar samsung kullanmayı düşünmüyorum. Oneplus lara gelince şahsen o kadar yüksek meblağlara çıkmışken iPhone alır kafamı dinlerim. Zaten oneplus ı çok bilmediğim için de biraz önyargılıyım.S20 Plus, Note 10 Plus One Plus 8- 7t Pro
Biraz daha abartın isterseniz. S10 plus' a da pubg de kasıyor diyorlardı ama hiç bir sorun yok. Herkes snp kullanmak istiyor ama maalesef ülkeye eyxnos cihazlar sokuluyor.S20 Plus alsında PUBG oynarken kasa kasa oynar her kastığında kulağınız çınlar
hocam Mİ9T'nin pabucu dama mı atıldı ?Ben de almayı düşünüyorum. Biraz kullandıktan sonra pil deneyimlerini aktarabilir misin? Özellikle ekran kapalıyken yani telefonu kullanmadığın zaman pil ne kadar gidiyor ölçebilirsen sevinirim.
Android cihazların 3-4 bin olması imkansız yine bizim ülkede iphone' a göre daha ucuz oluyorlar.bende OnePlus'ı çok beğeniyorum da İPhone fiyatına Android telefon almak mantıklı değil Android telefonlar max 3-4 bin aralığında olmalı bence
Xiaomi şu saatten sonra benden uzak olsun. Durduğu yerde ekran açıkmışcasına şarj yiyen MIUI 12 belasından bıktım.hocam Mİ9T'nin pabucu dama mı atıldı ?
Hocam bende bir sorun yoktu ?Xiaomi şu saatten sonra benden uzak olsun. Durduğu yerde ekran açıkmışcasına şarj yiyen MIUI 12 belasından bıktım.