iPad yerine notebook?

Alayım mı?

• Al

Kullanılan: 2 100.0%
  • Alma

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Evet arkadaşlar artık çağın gerisinde kalmış iPad minimi satıyorum ve aklımda yeni bir iPad yerine notebook alma fikri var sizce almalımıyım yoksa elimde mi kalır ? Bu arada çok az oyun oynarım müzik dinler nete girerim yani iPad ile yapacaklarımı yaparım büyük işler için evde masaüstü pc var :) bu arada 500tl bütçem var ama 600 e çıkabilirim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O fiyata notebook gereksiz hiçbir getirisi olmaz , iPad air ya da air 2 alabilirsin 2. El vs

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
O fiyata notebook gereksiz hiçbir getirisi olmaz , iPad air ya da air 2 alabilirsin 2. El vs
Neden ki? Dediğim gibi sadece youtube sdn:) gibi yerlere girerim en fazla limbo tarzı oyunlar oynarım ios yerine windows kullanmış olurum hem tam olarak yazar mıaınız?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Evet arkadaşlar artık çağın gerisinde kalmış iPad minimi satıyorum ve aklımda yeni bir iPad yerine notebook alma fikri var sizce almalımıyım yoksa elimde mi kalır ? Bu arada çok az oyun oynarım müzik dinler nete girerim yani iPad ile yapacaklarımı yaparım büyük işler için evde masaüstü pc var :) bu arada 500tl bütçem var ama 600 e çıkabilirim.
yani isteklerine göre değişir tabi ama ben san tavsiyem notebook olur..