kurutma makinası tamamen yanlış ipad minin şarjını kompile bitir daha güvenli olur ( eğer açabilirsen ) kompile bütün parçaları ayır abartı değil yani kasadan ayır hepsini pirince batır 3-4 gün bekle tekrar toparla eğer çıkarttığın tüm parçaları doğru taktıysan şarj et ve kullan yani benim telefonum suya düşmüştü samsung galaxy gio bunu yaptım telefonu şu anda kullanıyorum bişi olmadı ama ipadın pek parçalarının ayrılacağını tahmin etmiyorumsadece kurutma makinasiyla kurut ve bekle. bisey olmaz. bide taksimden uzak dur. provokasyonlara gelme. oldumu canim. hadi bakalim.
galiba şarz girişinin altında iki tane vida var onları sök açılır herhalde yani iphone 4 4s filan öyle arkadaşlarla açtık bi kereİpadin arkası sökülüyomu
tamam da cihazın içindeki suyu başka türlü hiç bir şekilde temizleyemessin kalır içinde fön makinası dahada derine gider ipad ısınırsa belki buharlaşırHiç bir şekilde cihazı açmayla ne bileyim sökmekle uğraşma pirince yatır gerisini Allah ' a bırak sökmekle uğraşırken sudan gitmesin diye senin yüzünden gider adamlar açılmasın diye kapalı yapmış zaten arkasını. apple cihazları iç kısım bakımından aşırı hassastır