İpad mini suya düştü !

nanama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ipad mini'yi suya düşürdüm ama cebimde kabındaydı çalışıyor ama ekranı kilitleme tuşuna basınca geç açıyor veya geç kapatıyor birde kendiliğinden kapatma tuşu geliyor napmalıyım ?

nanama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoğraf çekerken düştüm

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üç gulfu bir elham oku :)))..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sadece kurutma makinasiyla kurut ve bekle. bisey olmaz. bide taksimden uzak dur. provokasyonlara gelme. oldumu canim. hadi bakalim.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İpad i hemen kapat. Ve ici kuruyana kadar birkac gün acma. Hatta istersen pirinc dolu bir kavanoza koy ki nemini iyice alsin. Sakın sac kurutma makinesiyle de kurutma

nanama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol ama neden kapatma ekranına geliyor birde ipad'i kapatmaya çalıştığım'da kapanmıyor ve elma resmi geliyor

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
güzelce kurut ve içi prinç olan bir kaba gözükmeyecek bir şekilde zulala bir gün bekle ve mutlu son

pirincin faydasını bilmeyen yoktur sanırım

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece kurutma makinasiyla kurut ve bekle. bisey olmaz. bide taksimden uzak dur. provokasyonlara gelme. oldumu canim. hadi bakalim.
kurutma makinası tamamen yanlış ipad minin şarjını kompile bitir daha güvenli olur ( eğer açabilirsen ) kompile bütün parçaları ayır abartı değil yani kasadan ayır hepsini pirince batır 3-4 gün bekle tekrar toparla eğer çıkarttığın tüm parçaları doğru taktıysan şarj et ve kullan yani benim telefonum suya düşmüştü samsung galaxy gio bunu yaptım telefonu şu anda kullanıyorum bişi olmadı ama ipadın pek parçalarının ayrılacağını tahmin etmiyorum

nanama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpadin arkası sökülüyomu

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hiç bir şekilde cihazı açmayla ne bileyim sökmekle uğraşma pirince yatır gerisini Allah ' a bırak sökmekle uğraşırken sudan gitmesin diye senin yüzünden gider adamlar açılmasın diye kapalı yapmış zaten arkasını. apple cihazları iç kısım bakımından aşırı hassastır

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir şekilde cihazı açmayla ne bileyim sökmekle uğraşma pirince yatır gerisini Allah ' a bırak sökmekle uğraşırken sudan gitmesin diye senin yüzünden gider adamlar açılmasın diye kapalı yapmış zaten arkasını. apple cihazları iç kısım bakımından aşırı hassastır
tamam da cihazın içindeki suyu başka türlü hiç bir şekilde temizleyemessin kalır içinde fön makinası dahada derine gider ipad ısınırsa belki buharlaşır :D bi şans