İpad Mini Retina Şartmıı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1905gs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1905gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 650 tl lik bir tablet almak istiyorum İpad mini gözüme carptı daha önce hiç İos kullanmamış birisi olarak retina cok iyimiş ama cok pahalı Retina Şartmıdır android düşünmüyorum ama cok iyiy bişey varsa yorumlarınızı bekliyorummm :biggrin:

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tabiki şart değil lakin aralarında ciddi farklar var tavsiye ederim

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana göre şart. Yani pikselleri görmek rahatsız etmiyorsa gerek yok fakat ir kere görürsen çok ince çizgiler görürsün dikkatli baktığında. Özellikle retina ekran iPhone uygulamalarını iPad'e indirip büyüttüğünde netliğini kaybettirmiyor. Bence aralarında büyük fark var tavsiye ederim

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Artık şart. Başka türlüsünü düşünme

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Retinasız Mini Kullanıcısı Olarak İhtiyaçlarımı Giderecek Düzeyde Bir Cihaz Çok Fazla Müzik Dinlerim , Oyun Oynarım Hep Yanımda Taşırım Bu Halde iPad Mininin Pil Ömrü İyi Ki Mini 2 Yani Retinalı da da Bu Böyledir Daha Kaliteli (Görünü Kalitesi) Bir Ekran Var Retinalıda Açıkcası Bazn Oyunlarda Retinasız İpad Minide Gözünüze Pikseller Çarptığında Sinir Olabiliyorsunuz Ancak Filmlerde Vs Sıkıntı Yok. Oyun Demişken İşlemci Olarak İpad Retina Retinasız İpade Göre 3 İşlemci Daha Yeni Ve Hızlı Bir İşlemci Kullanıyor (Retinasız Olanı A5 Sonrası , A5X,A6,A7) Açıkcası Çok Fazla Oyun Oynayacak Birisiyseniz Ki İpad Aldıktan Sonra İnsan Bir Şekilde Oyunlar Oynamaya Bağlanıyor :D Tabiki Daha Güçlü Daha Yeni İşlemcili Bir Modeli Daha İyi Olur Ancak Sosyal Medyayı Film Siteleriniydi Vs Aktif Kullanan Bir İzleyici Veya Sosyal Biriyseniz Her İki Cihaz da İhtiyacınızı Görür :) Tabi ki Bütçeniz Uygunsa Mini Retina'yı Öneririm Bu Arada Ben İpad Air 'ı Hep Görüyorum Ancak Mini Retina Nerede Var ? Hiç Denk Gelemedim Şu Uzay Grisi Olayını Merak Ediyorum :) Şimdiden Hayırlı Olsun

Reaksiyon puanı
16,128
gidip gör retina ile lcd ve ips farkını ona göre karar ver ipad mini daha cazip olur.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
yanyana görme sakın yoksa soğursun retina olmayanından.
fakat görmezsen çok sorun etmezsin.

arada dağlar kadar fark var android te tabletten uzak durmakta haklısın ipad ten başka sakın alma

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
650 verebiliyorsan zorla kendini 999 TL lik 16gb mini retina wifi al. Diğer Mini'nin retina olup olmamasından ziyade işlemci ve rami önemli ki bunlarda çok düşük.