K /\ /\ N
Profesör
mümkün olduğunca fazla kişiye sormak istedim. Sizden istediğim hangisini alırdınız ve birde sebebini yazarsanız bana çok yararınız dokunur. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hayır yok.Tab ste kalem var mıydı ?
Bende ipad mini retina display var kesinlikle şimdi tekrar alsam tab s alırım. Nedeni tabiki benim ihtiyaçlarımla alakalı. İpad sadece face twitter mail oyun. Bu özellikler yetmiyor. Torrent
İndiremiyorum mesela. Bir dosya depolayayım desem araki bulasın. Ama bunlara ihtiyaç duymayan için özellikle oyunlarda ipad çok iyi. Güncellemeleri çok büyük oluyor bütün uygulamaları silsen anca. Buda ipad için daha doğrusu ios için eksi bence
Peki hocam bunu ios vs android sen daha çok neden ipad i ter ettiniz yada neden tab s i tercih ettinizüstad iemulators. com 'a gir apps sekmesine tıkla itransmission uygulamasını yükle de.
install dedikten sonra yükleme bitmeden ( ki tarihi geri almadan bitmez) ayarlar genel saat ve tarihten tarihi 1 gün geri al.bu uygulama ile jailbreak yapmadan torrent indirebilirsin indirdiğin dosyaları farklı uygulamalarda açabilirsin.
video oynatıcı olarak nplayer'i tavsiye ederim çok stabil bir uygulamadır.
dosya depolamak için ise phone drive'ı tavsiye ederim stabil ve birçok farklı formati desteklemekle beraber airdrop ile dosyaları farklı ios cihazlara gönderme becerisine sahip.
16 gb yetmiyor güncelleme için yer açman gerekiyorsa bilgisayara bağlayıp yer açmadan da güncelleyebilirsin.
ios günümüzdeki en iyi işletim sistemi.legal olarak kullanım arıyorsanız stabilite istiyorsanız ios cihazları tek geçerim.evet kaliteli uygulamaları ücretlidir fakat işe yararları satın almak 20-30 lira.bu kadar para ayıramıyorsanız hiç bulaşmayın bile.ios cihazların tek eksiği kalem malesef.
ios cihazlara "özgür değil" "kısıtlayıcı" diyenlerin hepsi cihazı tam olarak kullanmasını bilmeyenler, araştırmayanlardır.android cihazda yapıp ios'da yapamayacağım (evet çizim bile yapabilirim, adonit jot ile) şey yok kanımca.