omerakyavas
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
iPad Pro 9.7" kullanıyorum dostlar. Sorularınızı alabilir. Apple Pencil da kullanıyorum.
Helal olsun.O sokak telefoncusu dediğimiz adam, 20 tl'ye sadece ince uçlu bir cımbızla çıkardı.Genpaya da yazıklar olsun.Garantisi yok eski cihaz diye direk çöpe çıkarttılar.
İş 5 dk sürmedi.Bundan sonra genpaya gider miyim bilmiyorum.Buna Ada'm kazıklamak denir.Ailemde genel olarak apple kullanılır ve arıza durumunda genpayı tercih ederiz.Ama bundan sonra pek sanmıyorum.Helal olsun.
Güvenilir telefoncu bulmak da zor. Sizr iyisi denk gelmiş.İş 5 dk sürmedi.Bundan sonra genpaya gider miyim bilmiyorum.Buna Ada'm kazıklamak denir.Ailemde genel olarak apple kullanılır ve arıza durumunda genpayı tercih ederiz.Ama bundan sonra pek sanmıyorum.
Amcamın tanıdığı bir adamdı,korka korka verdim.Yoksa vermezdim.Güvenilir telefoncu bulmak da zor. Sizr iyisi denk gelmiş.
İyi bari hocamAmcamın tanıdığı bir adamdı,korka korka verdim.Yoksa vermezdim.
Çok bir fark yok. Bence geçmeyin. Yeni nesil ipad pro'yu bekleyin.İpad air kullanıyorum ipad 2017 ye geçmeli miyim ?
Alabilirsiniz gayet güzel bir ürün.İpad 2017 almayı düşünüyorum, almalı mıyım?
Daha önce ipad kullanmadım.
Ben olsam almam en ufak düşmede yere köşesi yamulurAlabilirsiniz gayet güzel bir ürün.
İpad air 2 daha iyi performans veriyor.iPad almayı düşünüyorum bütçem iPad Air 2 be Yen'i çıkan iPad yetiyor hangisini tavsiye edersiniz
İşlem gücü önemliyse iPad 2017yi alın. Yeni iPad bariz daha güçlüiPad almayı düşünüyorum bütçem iPad Air 2 be Yen'i çıkan iPad yetiyor hangisini tavsiye edersiniz
Performansdan kastın işlem gücü felansa bu kadar iddialı konuşmamanı tavsiye ederim. Air 2de A8X var. Yeni iPadde A9İpad air 2 daha iyi performans veriyor.
Performans olarak hangi testte geçmiş ipad 2017yi ? GFX benchde 2FPS fark atmış ama orası nasıl oldu tam bilmiyorum gerisinde iPad 2017 önde
GSM arena mı bir site mı ne oradan baktığımda 12.9 için A10X diyorlardı . Büyük ihtimal güncellendi .Merhaba apple etkinlikte 10.5 ve 12.9 gosterdı 12.9 inçlik ipadde yenileme mi olacak yeni ipad alacagım o yüzden sordum
O zaman kendi sitesindede güncelleme olmuştur cunkı baktığımda 64 gb hafıza vardı 12.9 inclik ekrandaGSM arena mı bir site mı ne oradan baktığımda 12.9 için A10X diyorlardı . Büyük ihtimal güncellendi .
Bende baktım öyleydi büyük ihtimal güncellenmiş.O zaman kendi sitesindede güncelleme olmuştur cunkı baktığımda 64 gb hafıza vardı 12.9 inclik ekranda
Selamun Aleyküm dostlar bir sorum olacak Yeni çıkan iPad Pro 10.5 te iPhone 7 de olduğu gibi multi taç özelliği varmı ?iPad ile ilgili sorunlar, görüşler, tavsiyeler bu konuda olacak.
![]()
3d touch olmasın oSelamun Aleyküm dostlar bir sorum olacak Yeni çıkan iPad Pro 10.5 te iPhone 7 de olduğu gibi multi taç özelliği varmı ?
Ipad air 64 gb wifi ile klube ilk katilan ben olayim bakalim![]()