Abdullah Özdemir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
En yakın zamanda ve de ihtiyaçlarım doğrultusunda alıp almama kararı vereceğim.
Yazılım güncellemesi indirmiş, siz kurmamışsınız tablet onu hafızasında yazmış. Dediğiniz kısma tıklayıp güncellemeyi silebilirsiniz.Arkadaşlar ben iPad 4 Ün saklama Alanına bakarken iOS 9.3.1 diye bir şey gördüm.Bu alette 8.3 var.
Asıl olay şurada,bu hafızada 1 gb yer kaplıyor.Bunu istersem silebiliyorum,silersem ne olur?Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.Peki silersem 9.3.1 bu alete bir daha kurulamazmı?Yazılım güncellemesi indirmiş, siz kurmamışsınız tablet onu hafızasında yazmış. Dediğiniz kısma tıklayıp güncellemeyi silebilirsiniz.
İstediğiniz zaman yazılım güncelleme kısmından indirebilirsiniz.Teşekkürler.Peki silersem 9.3.1 bu alete bir daha kurulamazmı?
Şöylemdiyeyim iTunes yazılımı kullanma zorunluluğu var. Filmi tabletten sadece iTunes Store'dan indirebiliriz. Bilgisayardan atılır mı bilmiyorum.Iyi aksamlar ipad almayi dusunuyorum ama tek korkum laptopdan film muzik yuklemekte sikindi yasarmiyim aplee kullanicisi hangi arkadasima sorduysam sikinti yasarsin diyorlar yardim edebilirmisiniz
Iyi aksamlar ipad almayi dusunuyorum ama tek korkum laptopdan film muzik yuklemekte sikindi yasarmiyim aplee kullanicisi hangi arkadasima sorduysam sikinti yasarsin diyorlar yardim edebilirmisiniz
Av Player Hd kullanıyorum bütün format ve uzunlukta videolari atabiliyor. Filmler vs cok rahat atıyorum. Uygulama cok daha kullanışlı itunesdan itunesda bazen dönüştürmek gerekiyor. Ayrica altyazilari da görüyor oynatıyor. iPad kullanirken kesinlikle vazgecilmezim
Mac kullanmadığım için bilmiyorum ama macde vardır mutlaka alternatifleriBu uygulama Mac'de varmı?
nPlayer İnfuse gibi playerler çok başarılı bunları kullanarak filmleri cihaza atıp izleyebilirsin ayrıca infuse de altyazı indirme desteğide varIyi aksamlar ipad almayi dusunuyorum ama tek korkum laptopdan film muzik yuklemekte sikindi yasarmiyim aplee kullanicisi hangi arkadasima sorduysam sikinti yasarsin diyorlar yardim edebilirmisiniz
Yazilimsal mi donanimsal bir sorun mu anlayamadim yazilimsal ise itunesdan yeniden yazilim atmayi deneyebilirsinArkadaşlar iyi günler öncelikle,
Kullandığım iPad 4 cihazımda ghosting sorunu var.Bazen oluyor.Mesela oyundan çıkınca falan o oyunun ekranının silüetini görüyorum.Cihazın garantisi yok.Gidip yaptıramam da.Ne yapabiliriz?
Arkadaşlar iyi günler öncelikle,
Kullandığım iPad 4 cihazımda ghosting sorunu var.Bazen oluyor.Mesela oyundan çıkınca falan o oyunun ekranının silüetini görüyorum.Cihazın garantisi yok.Gidip yaptıramam da.Ne yapabiliriz?
Aslında hiç siyah renkli duvar kağıdı kullanmadım diyebilirim ama ilk kere böyle bir şey duydum.Merhaba Donanımsal bir durum ne yazıkki, her cihazda oluyor siyah yerine renkli duvar kağıtları tercih ederseniz sorun çözülür.
Ekranın üst bölümü sanki karıncalanıyor gibi duruyor bir de.Yazilimsal mi donanimsal bir sorun mu anlayamadim yazilimsal ise itunesdan yeniden yazilim atmayi deneyebilirsin
Nereden bakıyoruz ona ?Arkadaşlar iPad 4 2013 Kasım gibi almıştım sonuçlar nasıl batarya için?Ya da sizler de paylaşır mısınız kıyaslarız hem.%18 kapasitesi azalmış bataryanınEkli dosyayı görüntüle 8830
Hangi program bu dostum bu arada değer iyi %18 cok degil.Arkadaşlar iPad 4 2013 Kasım gibi almıştım sonuçlar nasıl batarya için?Ya da sizler de paylaşır mısınız kıyaslarız hem.%18 kapasitesi azalmış bataryanınEkli dosyayı görüntüle 8830
Iyi gunler mümkünse ipad pro 9.7 almanizi öneririm ama air 2 de muhteşem bir cihaz. 3 yıldır ipad air kullanıyorum kasma yok, pili iyi. Tavsiye ederim. Yalniz ipad pro fiyatlari çok uçuk o yuzden bunu da alabilirsiniz kupon cek vs ile daha da ucuza gelir.İyi forumlar ben bunu alacağım,
Apple iPad Air 2 128GB 9.7" WiFi Uzay Grisi Retina Ekranlı Fiyatı Tavsiye edermisiniz?
İpad Pro çok güzel dediğiniz gibi fiyatı çok uçuk.Kuzenim Çok eski bir modelini kullanıyor kaç sene önce aldı gram kasma yok.Iyi gunler mümkünse ipad pro 9.7 almanizi öneririm ama air 2 de muhteşem bir cihaz. 3 yıldır ipad air kullanıyorum kasma yok, pili iyi. Tavsiye ederim. Yalniz ipad pro fiyatlari çok uçuk o yuzden bunu da alabilirsiniz kupon cek vs ile daha da ucuza gelir.