iPad Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abdullah Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En yakın zamanda ve de ihtiyaçlarım doğrultusunda alıp almama kararı vereceğim.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Arkadaşlar ben iPad 4 Ün saklama Alanına bakarken iOS 9.3.1 diye bir şey gördüm.Bu alette 8.3 var.
Asıl olay şurada,bu hafızada 1 gb yer kaplıyor.Bunu istersem silebiliyorum,silersem ne olur?Yardımcı olur musunuz?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Arkadaşlar ben iPad 4 Ün saklama Alanına bakarken iOS 9.3.1 diye bir şey gördüm.Bu alette 8.3 var.
Asıl olay şurada,bu hafızada 1 gb yer kaplıyor.Bunu istersem silebiliyorum,silersem ne olur?Yardımcı olur musunuz?
Yazılım güncellemesi indirmiş, siz kurmamışsınız tablet onu hafızasında yazmış. Dediğiniz kısma tıklayıp güncellemeyi silebilirsiniz.

GKx71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ipad pro 9.7 inç süper bir şey

Ahmet erdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi aksamlar ipad almayi dusunuyorum ama tek korkum laptopdan film muzik yuklemekte sikindi yasarmiyim aplee kullanicisi hangi ark

Ahmet erdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi aksamlar ipad almayi dusunuyorum ama tek korkum laptopdan film muzik yuklemekte sikindi yasarmiyim aplee kullanicisi hangi arkadasima sorduysam sikinti yasarsin diyorlar yardim edebilirmisiniz

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Iyi aksamlar ipad almayi dusunuyorum ama tek korkum laptopdan film muzik yuklemekte sikindi yasarmiyim aplee kullanicisi hangi arkadasima sorduysam sikinti yasarsin diyorlar yardim edebilirmisiniz
Şöylemdiyeyim iTunes yazılımı kullanma zorunluluğu var. Filmi tabletten sadece iTunes Store'dan indirebiliriz. Bilgisayardan atılır mı bilmiyorum.
Ama ben şöyle bir yol buldum. Puffin adında bir tarayıcı var. Bununla indirebiliriz ve zip programıyla açıp izleyebiliriz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bilgisayardan mp4 formatındaki tüm videoları tablete atabilirsin, illa iTunes'a kullanmana gerek yok. Bu dosya transferini WiFi yanı bağlı olduğun modem ağı üzerinden kablosuz yapabilirsin. AirTransfer programı bu dediğimi yapmana olanak sağlıyor. Kablolu aktarım yapacaksan iTools kullanabilirsin, iTunnes ten daha hızlı ve daha kolay.

emrewashere

Asistan
Reaksiyon puanı
14

Öyle çok bi zorluk yok açıkçası eskiden zordu en son İTunes update'i ile daha kolay cihazınızı bağlayın, müzikler kısmına gelip müziklernizi sürükleyin eşzamanla ve o kaar aynı şey filmler - kitaplar filmler için geçerlidir iyi kullanımlar.

Bu arada sıkıntı yaşarsın dediği arkadaşın İPad kullanıyormu merak ettim açıkçası :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Av Player Hd kullanıyorum bütün format ve uzunlukta videolari atabiliyor. Filmler vs cok rahat atıyorum. Uygulama cok daha kullanışlı itunesdan itunesda bazen dönüştürmek gerekiyor. Ayrica altyazilari da görüyor oynatıyor. iPad kullanirken kesinlikle vazgecilmezim

emrewashere

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Av Player Hd kullanıyorum bütün format ve uzunlukta videolari atabiliyor. Filmler vs cok rahat atıyorum. Uygulama cok daha kullanışlı itunesdan itunesda bazen dönüştürmek gerekiyor. Ayrica altyazilari da görüyor oynatıyor. iPad kullanirken kesinlikle vazgecilmezim

Bu uygulama Mac'de varmı?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
nPlayer İnfuse gibi playerler çok başarılı bunları kullanarak filmleri cihaza atıp izleyebilirsin ayrıca infuse de altyazı indirme desteğide var

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Arkadaşlar iyi günler öncelikle,
Kullandığım iPad 4 cihazımda ghosting sorunu var.Bazen oluyor.Mesela oyundan çıkınca falan o oyunun ekranının silüetini görüyorum.Cihazın garantisi yok.Gidip yaptıramam da.Ne yapabiliriz?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kullandığım iPad 4 cihazımda ghosting sorunu var.Bazen oluyor.Mesela oyundan çıkınca falan o oyunun ekranının silüetini görüyorum.Cihazın garantisi yok.Gidip yaptıramam da.Ne yapabiliriz?
Yazilimsal mi donanimsal bir sorun mu anlayamadim yazilimsal ise itunesdan yeniden yazilim atmayi deneyebilirsin

emrewashere

Asistan
Reaksiyon puanı
14

Merhaba Donanımsal bir durum ne yazıkki, her cihazda oluyor siyah yerine renkli duvar kağıtları tercih ederseniz sorun çözülür.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Arkadaşlar iPad 4 2013 Kasım gibi almıştım sonuçlar nasıl batarya için?Ya da sizler de paylaşır mısınız kıyaslarız hem.%18 kapasitesi azalmış bataryanın :(
image.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Iyi gunler mümkünse ipad pro 9.7 almanizi öneririm ama air 2 de muhteşem bir cihaz. 3 yıldır ipad air kullanıyorum kasma yok, pili iyi. Tavsiye ederim. Yalniz ipad pro fiyatlari çok uçuk o yuzden bunu da alabilirsiniz kupon cek vs ile daha da ucuza gelir.
İpad Pro çok güzel dediğiniz gibi fiyatı çok uçuk.Kuzenim Çok eski bir modelini kullanıyor kaç sene önce aldı gram kasma yok.