- Reaksiyon puanı
- 703
7 yıllık android kullanıcısıyım. Çizim Oyun Ders için alınırmı ipad 9. Nesil ptden 6500tlye
Huawei Matepad 11 tavsiye ederim. Google servisleri önemli değilse kullanabilirsiniz.7 yıllık android kullanıcısıyım. Çizim Oyun Ders için alınırmı ipad 9. Nesil ptden 6500tlye
Ama a13 çip beni bitiriyor işte
Eski tabletim vardı 8 inç mi ne vestelin bi tableti 1 ay sonra play store açılmadıİpad dışında hiç bir tablete bulaşılmaz. Her türlüsü 2 yıl demeden kasmaya başlıyor çünkü
Android sürümü desteklemiyor olabilir. Vestel TAB Lite lll tableti kullanıyorum. 5.1 yüklü ve Play Store çalışıyor.Eski tabletim vardı 8 inç mi ne vestelin bi tableti 1 ay sonra play store açılmadı
Eski tabletim vardı 8 inç mi ne vestelin bi tableti 1 ay sonra play store açılmadı
Tablet diyince "ipad" den başka bakmayın derim. Sorunuza gelirsek evet alınır.7 yıllık android kullanıcısıyım. Çizim Oyun Ders için alınırmı ipad 9. Nesil ptden 6500tlye
iPad ve bilgisiyarın becerileri bir değil. iPad in elinin güçlü olmadığı noktada aynı fiyata alacağınız bilgisiyarda güçlü olabilir. Bunu göz önünde bulundurmanızda fayda var.Babam bilgisayar alalım daha iyi olur diyor ama bu alacağımız bilgisayarın 5 katı gücünde bir tablet aşırı iyi
Bugün mediamarktda ikisini de denedim. iPad tüm isteklerimi karşıladı ama bilgisayardan istediklerimi çok yapamadım. O yüzden iPad almaya karar verdimiPad ve bilgisiyarın becerileri bir değil. iPad in elinin güçlü olmadığı noktada aynı fiyata alacağınız bilgisiyarda güçlü olabilir. Bunu göz önünde bulundurmanızda fayda var.
Gün sonunda kullanımınız doğrultusunda hangi cihaz sizinle daha çok örtüşüyorsa onu kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.
İpad en iyisidir. Doğru karar vermişsiniz. Hayırlı olsun.Bugün mediamarktda ikisini de denedim. iPad tüm isteklerimi karşıladı ama bilgisayardan istediklerimi çok yapamadım. O yüzden iPad almaya karar verdim