İP6+ 64 gb mı almalıyım Samsung Galaxy S6 edge mi?

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mayısta telefon alıcam s6 edge mi yoksa ip6+ mı almam doğru olur ? aradığım özellikler kamera uzun şarj süresi hızlı şarj olabilme ? ön kamera performansı ve oyun . Şimdi her iki telefondada kararsız kalmamın sebebi şu samsungta 1. si touchwiz konusunda endişelerim var yenilenmiş touckwiz sürümü kullanan arkadaşlara bu sorum eskisi gibi kala kasmalar donmalar şişmeler hızlı açılan rehber gibi sorun varmı? yoksa bu sorunlar giderildimi? 2.si ise sizce s6 nın fiyatı jet hızıyla düşermi eski modeller gibi yoksa kullanılan kaliteli malzeme kalitesi sayesinde artık fiyatı daha az mı düşer bilgilendirirseniz çok sevinirim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Samsung aynı İphone alın.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Touchwiz in yeni surumunlerini deneme firsatim oldu s5,a3,a8, alpha telefonlarinda. Eskisi gibi kasma donmaya rastlamadim. 6+ guzel telefon, pili oldukca iyi ama bence kullanimi zor ayni oranda. Yani cebinde rahat rahat gezdirmeyi unut oncelikle. Hem cok buyuk hem de ince bi telefon demek istedigimi anladin sanirim. İsin ozeti; kullanirim diyorsan 6+ al yok kullanamam dersen s6 edge de okdukca iyi bi telefon. Fiyat konusu ise; bence eskisi kadar keskin bi sekilde dusmez. Plastik kasali telefonlari dusurebiliyordu rahatlikla ama bu telefondan boyle bisey beklemiyorum.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
arkadaşlar mayısta telefon alıcam s6 edge mi yoksa ip6+ mı almam doğru olur ? aradığım özellikler kamera uzun şarj süresi hızlı şarj olabilme ? ön kamera performansı ve oyun . Şimdi her iki telefondada kararsız kalmamın sebebi şu samsungta 1. si touchwiz konusunda endişelerim var yenilenmiş touckwiz sürümü kullanan arkadaşlara bu sorum eskisi gibi kala kasmalar donmalar şişmeler hızlı açılan rehber gibi sorun varmı? yoksa bu sorunlar giderildimi? 2.si ise sizce s6 nın fiyatı jet hızıyla düşermi eski modeller gibi yoksa kullanılan kaliteli malzeme kalitesi sayesinde artık fiyatı daha az mı düşer bilgilendirirseniz çok sevinirim
Her iki cihazda alınabilir , teknoloji mağazasına gidin ve inceleyin. Hangi cihazı daha çok severseniz onu alın. Teknik özelliklere , carta curta takılmayın.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
şimdi edge 32gb alacan 3.000tl'ye ben İphone 6+ 64gb öneririm edge 2 sene sonra güncelleme almaz.İphone 3 sene götürür.Birde bunların adı 32gb sana kullanılabilir 23gb sunuyor iphone 6+ ise 53gb

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence i6+ 64gb daha mantıklı bir seçim olur fakat onun yerine başka cihaz arıyorsan s6 edge yerine htc one m9 veya yeni çıkacak olan lg g4 sony xperia z4 gibi cihazları da takip edebilirsin :dirol:

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
m9'u pek sevemedim tasarım olarak beğenmedim mayısın sonuna kadar g4 z4 yada m9 plus çıkarsa düşünebilirim

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
şimdi edge 32gb alacan 3.000tl'ye ben İphone 6+ 64gb öneririm edge 2 sene sonra güncelleme almaz.İphone 3 sene götürür.Birde bunların adı 32gb sana kullanılabilir 23gb sunuyor iphone 6+ ise 53gb

evet eet o 23 gb olayını bende okudum. yüklü gelen uygulamalar vs hep yiyormuş tamamda 9 gb ne yiyebilir ki abi

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
evet eet o 23 gb olayını bende okudum. yüklü gelen uygulamalar vs hep yiyormuş tamamda 9 gb ne yiyebilir ki abi
Sistem uygulamaları yiyor o fiyata iphone 6+ 53gb boş yer sistemler güncellendikçe hafızalar yavaş yavaş eriyor.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
İphone fanboyluğu yapmıyacam ama, iphone güzel telefon almanı öneririm

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bi de edge'ye göre o fiyata hafıza daha çok var hemde dahili hemde ios Lg g3 kullanıyorum cihaz mort olunca(suya düştü kurtaramadım rahmetliyi)İphone 6+ aldım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bi de edge'ye göre o fiyata hafıza daha çok var hemde dahili hemde ios Lg g3 kullanıyorum cihaz mort olunca(suya düştü kurtaramadım rahmetliyi)İphone 6+ aldım.

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sanırım ip6+ alıcam yada yazı idare edip 6s alıcam iphonedaki 1 gb beni çok rahatsız etti. bugun teknosadaki yetkililer beni m9 almaya teşvik etti sürekli iphoneda 1 gb yetmiyecek bi sonraki sürüme geçince çok kasıcak dediler kafam karıştı iyice bu konuda ne düşünüyorsunuz ? 1 gb konusunda yani?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
sanırım ip6+ alıcam yada yazı idare edip 6s alıcam iphonedaki 1 gb beni çok rahatsız etti. bugun teknosadaki yetkililer beni m9 almaya teşvik etti sürekli iphoneda 1 gb yetmiyecek bi sonraki sürüme geçince çok kasıcak dediler kafam karıştı iyice bu konuda ne düşünüyorsunuz ? 1 gb konusunda yani?

Telefon üstünden yazılım güncelleme yapılırsa fazla alan yiyor. Sebebi hata olursa eski sürüme geri dönmek için ek dosya bulundurmaları. Ama pc ye yükleyeceğiniz itunes yazılımı ile güncelleme yaparsanız telefonda fazla alan harcanmamış olur.
6s alacaksanız eylülde yayımlanmasını daha sonra türkiyede satışa çıkmasını bekleyeceksiniz...

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elimdeki lumia 1020yle idare edeceğim artık . eğer edemezsem artık yazın ip6+ yada s6edge alacağım sanırım teşekkürler hepinize

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
elimdeki lumia 1020yle idare edeceğim artık . eğer edemezsem artık yazın ip6+ yada s6edge alacağım sanırım teşekkürler hepinize
e yani lumia 1020 ile bence daha uzun sürede idare edebilirsin ama sana kalmış tabi bişey diyemeyiz. Yaza kadar neler olur neler. Eminim en az 5 kere daha fikrin değişir :D hele şu g4 ve z4 bi gelsin de özellikle g4 ten umutluyum ben

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
2 sene sonra 6+ 1500TL'ye satarsın. S6 edge 500TL'ye. Seçimini sen yap :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Iphone 6 plus almak yerine 6 alabilirsin. Ancak ne yalan söyleyeyim çok param olsa galaxy s6 edge alirdim açıkçası iphonedan daha çok hoşuma gitti ve s5 in uzerine bayagi bir yenilik sundu

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O kadar para veririm diyorsan iPhone al.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
S6 Edge alıp ne yapacaksın diye sormuş olabilir misin kendine?

Birincisi S6 varken neden S6 Edge (S6'yı günahım kadar sevmiyorum orası ayrı.).

İkincisi bu S6 Edge'nin camı döküldü.Ne yapacaksın.Soğuk su içeceksin başka çaresi yok. Ben o darbe testine de güvenemedim doğrusu.

Sonra bu Exynos işlemci yeni olmasına rağmen S6'ya bile zor yetiyor S6 Edge'ye nasıl koşuşacak. Donanımsal farklılıklar var yani.

Bence S6 Edge sanıldığı gibi ilgi çekmeyecek.

iPhone 6 serisinden alacaksan da kesinlikle 64 GB depolama birimli versiyonunu al.6 ya da 6+ sana kalmış ama 6+'un şekli şemali hoş değil bence. 6 daha ideal duruyor.

Ayrıca one m9 düşünürsen de tavsiye ederim. Sonuçta tasarım dersen tasarım,donanım dersen donanım var.