iOS9'dan sonra iTunes uygulama yedekleme sorunu?

dexxter66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]http://forum.donanimhaber.com/m_110442888/tm.htm#
Arkadaşlar ip 4s ile iOS9'a geçtikten sonra yedekleme yapayım dedim telefonu yedekliyor ama yeni uygulamaları yedeklenmediğini fark ettim.Eskiden uygulamaları da yedekle diye uyarı gelirdi şimdi gelmiyor.iTunes son sürüm kurulu.Aynı olay abimin 5s inde de oldu.Yardımcı olursanız sevinirim.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dexxter66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam başka bilgisayardan da yaptık aynı sorun var.ios8 de yoktu böyle birşey ios9 a geçtikten sonra olmaya başladı.

dexxter66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam hocam iTunes kaldırıp deneyeyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kaldırıp denedim olmadı malasef :(

dexxter66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driverdan olcağını sanmam bu sorunu yaşayan başkalarıda varmış.Apple Destek ten randevu aldım.Pazartesi öğlen arayacaklar.

dexxter66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün apple destekle ile telefonla görüştüm.Artık iTunes ile uygulamalar yedeklenmediğini,iCloud ile uygulamaları yedekleyebilirsiniz dediler.Çok saçma ya

leventsonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynı sorun bende de var.Bu sorun İos dan değil İtunes un 12.3 sürümünden kaynaklanıyor.İtunes a güncelleme geldiğinde bu sorunun da çözüleceğini düşünüyorum.

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bende aylardır bu sorun ile karşılaşıyoryum telefon restore diye bağırıyor. :(
Yedeklemeyi alıyorum uygulama yedekle filan demiyor. Yedeklemeyi geri yükle diyeceğim her şey gidecek yapmaktan korkuyorum. :(
Konuşmalar filan gider diye yardımcı olursanız sevinirim :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
uygulamaları yedeklemiyor maalesef artık ios 9 ile bunun çözümü yok.

leventsonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam bende aylardır bu sorun ile karşılaşıyoryum telefon restore diye bağırıyor. :(
Yedeklemeyi alıyorum uygulama yedekle filan demiyor. Yedeklemeyi geri yükle diyeceğim her şey gidecek yapmaktan korkuyorum. :(
Konuşmalar filan gider diye yardımcı olursanız sevinirim :)

Dostum yedeklemeyi itunes ile yapıp geri yüklediğinizde veri kaybı yaşamazsınız.Uygulamaları da internetten yükleyip kuruyor.Yani endişe etmenize gerek yok

hamitbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu uzun zamandır takğ ediyorum fakat yanlış bilgiler var uygulamalar yedekleniyo apple da bunu tasdik ediyor fakat ben ve benim gibi bazı kullanıcılar ywdekleme sorunu yaşıyo ios9 veya itunes 12.3 ile birlikte gelen bi problemden kaynaklı çözümünü ne apple biliyor ne de çevredeki iphone kullanıcıları. Benim sorum şudur bu telefondaki uygulamaları itunes a aktarabilceğimiz başka yol veya bi çözüm var mı ? Misal telefondaki uygulama .ipa uzantılı dosyalara nasıl ulaşabiliriz oradan çekip alsak yardımcı olursanız sevinirim iyi günler ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
jailbreaksiz işletim sistemi dosyalarına ulaşamazsınız. cihazda direk ipa olarak saklanmaz uygulamalar. yani yapacak bir şey yok şimdilik.

hamitbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah başkan peki bu duruma çözüm yokmu şahsen benim iki tane uygulamam var ve bunlar benim için önemli diğerlerini yükleyebiliyorum icloud yada appstore dan ama o iki uygulama appstoredan kaldırıldığı için en azından o iki uygulamayı almam lazım bi şekilde ✋

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şu videoya bir bakabilir misiniz belki işe yarar

hamitbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim çok teşekkür ederim uygulamalar burda attığın videodaki yol işe ulaştım diğer arkadaşlarda videodan faydalansın kesin çözüm çünkü tekrar teşekkür ederim kolay gelsin .

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
rica ederim işe yaradığına sevindim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu adam bu video da tam olarak ne yapmış çözemedim? Bu yöntemle ipa dosyalarına nasıl ulaşmış ki?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iCloud üzerinden satın alınanları tekrar indirmiş bilgisayara

nartlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhablar.video silinmiş, pc ye nasıl ındırebılırım icloud uzerınden yardımcı olurmusunuz?