• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iOS 9 Yüklemeli miyim?

AtakanErmisKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğiniz gibi dün Akşam Saat 20:00 gibi iOS 9 Çıktı. Kurmak istiyorum ancak, Geçen ay yüklediğim Beta gibi bir fiyaskoya uğramak istemiyorum. Benim tek istediğim özellik ReplayKit. Acaba 9 da bu özellik geldi mi?

İyi günler, İyi forumlar.

Bildiğiniz gibi dün Akşam Saat 20:00 gibi iOS 9 Çıktı. Kurmak istiyorum ancak, Geçen ay yüklediğim Beta gibi bir fiyaskoya uğramak istemiyorum. Benim tek istediğim özellik ReplayKit. Acaba 9 da bu özellik geldi mi?

İyi günler, İyi forumlar.
Eğer iPhone 5 ve eski bir cihaz kullanıyorsanız, asla yüklemeyin.
5s kullanıyorsanız biraz bekleyin, diğer insanlar bir yüklesin, onlara danışırsınız ama yüklememek daha iyi bence.
iPhone 6/ 6 Plus kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla iOS 9'a geçebilirsiniz. Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız.

Eğer iPhone 5 ve eski bir cihaz kullanıyorsanız, asla yüklemeyin.
5s kullanıyorsanız biraz bekleyin, diğer insanlar bir yüklesin, onlara danışırsınız ama yüklememek daha iyi bence.
iPhone 6/ 6 Plus kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla iOS 9'a geçebilirsiniz. Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız.

iPad Mini 3 kullanıyorum. Sadece ben bir Youtuber im. Ekran kaydı almak için ReplayKit isimli özellik iOS9 da geldi mi? diye sordum. Yoksa iOS9 rahat çalışacağını biliyorum.

bence yüklemeyin genelde ios sürümleri ilk çıktığında bazı sorunları olmakta. Biraz beklemenizi öneririm :)

bence yüklemeyin genelde ios sürümleri ilk çıktığında bazı sorunları olmakta. Biraz beklemenizi öneririm :)

Yaw benim sorunum buglar açıklar değil. Konuyu düzgün okuyun. Hepiniz başlığa bağımlı kaldınız. Bu işten anlayan yokmu ya :(