iOS 9 Yüklemeli miyim?

AtakanErmisKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğiniz gibi dün Akşam Saat 20:00 gibi iOS 9 Çıktı. Kurmak istiyorum ancak, Geçen ay yüklediğim Beta gibi bir fiyaskoya uğramak istemiyorum. Benim tek istediğim özellik ReplayKit. Acaba 9 da bu özellik geldi mi?

İyi günler, İyi forumlar.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bildiğiniz gibi dün Akşam Saat 20:00 gibi iOS 9 Çıktı. Kurmak istiyorum ancak, Geçen ay yüklediğim Beta gibi bir fiyaskoya uğramak istemiyorum. Benim tek istediğim özellik ReplayKit. Acaba 9 da bu özellik geldi mi?

İyi günler, İyi forumlar.
Eğer iPhone 5 ve eski bir cihaz kullanıyorsanız, asla yüklemeyin.
5s kullanıyorsanız biraz bekleyin, diğer insanlar bir yüklesin, onlara danışırsınız ama yüklememek daha iyi bence.
iPhone 6/ 6 Plus kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla iOS 9'a geçebilirsiniz. Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız.

AtakanErmisKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer iPhone 5 ve eski bir cihaz kullanıyorsanız, asla yüklemeyin.
5s kullanıyorsanız biraz bekleyin, diğer insanlar bir yüklesin, onlara danışırsınız ama yüklememek daha iyi bence.
iPhone 6/ 6 Plus kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla iOS 9'a geçebilirsiniz. Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız.

iPad Mini 3 kullanıyorum. Sadece ben bir Youtuber im. Ekran kaydı almak için ReplayKit isimli özellik iOS9 da geldi mi? diye sordum. Yoksa iOS9 rahat çalışacağını biliyorum.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bence yüklemeyin genelde ios sürümleri ilk çıktığında bazı sorunları olmakta. Biraz beklemenizi öneririm :)

AtakanErmisKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence yüklemeyin genelde ios sürümleri ilk çıktığında bazı sorunları olmakta. Biraz beklemenizi öneririm :)

Yaw benim sorunum buglar açıklar değil. Konuyu düzgün okuyun. Hepiniz başlığa bağımlı kaldınız. Bu işten anlayan yokmu ya :(