iOS 7 Jailbreak Nasıl Yapılır | Resimli Anlatım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sim kilidini nasil kaldirabilirim arkadaslar lütfen yardimci olun?

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de böyle bir sorun var teme yüklediğimde iphone içinde bişey aramak için arama yaptığımda telefona reset atıyor ve safe moda geçiyor böyle bir sorun yaşayan var mı acaba

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
bende de böyle bir sorun var teme yüklediğimde iphone içinde bişey aramak için arama yaptığımda telefona reset atıyor ve safe moda geçiyor böyle bir sorun yaşayan var mı acaba
Restore edip en güncel Jailbreak aracı ile Jailbreak yap

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Restore edip en güncel Jailbreak aracı ile Jailbreak yap

dün akşam yedeğini alıp sıfırladım ardından jailbreakın son sürümünü kendi sitesinden indirdim jailbreak işlemini yaptım sonra yedeği kurdum fakat tekrar tema yüklediğimde telefon içinde arama yapmak istediğimde arama sonucu gelemeden reset atıp safe mode geçiyor.

sorunum hala devam etmekte sizde böyle bir sorun söz konusu mu acaba yoksa yüklediğim tweaklar mı çakışıyor acaba

Kadir Tintaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün akşam yedeğini alıp sıfırladım ardından jailbreakın son sürümünü kendi sitesinden indirdim jailbreak işlemini yaptım sonra yedeği kurdum fakat tekrar tema yüklediğimde telefon içinde arama yapmak istediğimde arama sonucu gelemeden reset atıp safe mode geçiyor.

sorunum hala devam etmekte sizde böyle bir sorun söz konusu mu acaba yoksa yüklediğim tweaklar mı çakışıyor acaba

iOS 7 için winterboard güncellenmedi bu yüzden sorun yasıyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadasim. Bir sorum olacakti. Cydia yeni surumu ciktikta onu nasil yukselte biliriz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bnde iphone 5 var jailbreak yaptım elmada kaldı yeniden jailbreak yapayımımıı ltf yardım ayrıcaa tweak lerin uyumluluk sorunu düzeltildimi

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
arkadaşlar bnde iphone 5 var jailbreak yaptım elmada kaldı yeniden jailbreak yapayımımıı ltf yardım ayrıcaa tweak lerin uyumluluk sorunu düzeltildimi
En son Jailbreak aracı ile güncellediyseniz cydia'da güncelleme mevcut olmalı onuda güncelleyin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bugün ipod touch 5 e yaptım fakat cydia yok sadece evasion var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi şimdi ben iphone 4s kullanıom 7.0.4 yüklesem kasma veya bi sorun çıkartır mı cevaplarsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ios 7.0.4 yüklü jb yüklüyorum ama cydia iconu yok bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

ghost33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendeki ios 7.0.4 jb yüklüyorum ama cydia iconu gelmiyor bana yardımcı olurmusunuz acil lütfen ...

ulasyasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s 'imde iOS 7.0.6 yüklü ve Jailbreak 'de evasi0n tarafından çıkarıldıda, kendi sitelerinden bile inmiyor ki bu anlamadım. Daha pc ye jailbreak dosyasını indiremedim bırakın jailbreak yapmayı :) indirebilen biri var ise farklı bir server 'a atabilir mi?

LeodaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende Iphone 5c var İOS 7.0.6 yüklü ona uyumlu olan 1.0.6 evasion jailbreak indirdim fakat evasion 7 felan yüklüyor cydia yok yardımcı olurmusunuz

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Merhaba bende Iphone 5c var İOS 7.0.6 yüklü ona uyumlu olan 1.0.6 evasion jailbreak indirdim fakat evasion 7 felan yüklüyor cydia yok yardımcı olurmusunuz
Nasıl cydia yok evasi0n iconu varsa tıklayın ona gelir cydia

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iphone 4s 'imde iOS 7.0.6 yüklü ve Jailbreak 'de evasi0n tarafından çıkarıldıda, kendi sitelerinden bile inmiyor ki bu anlamadım. Daha pc ye jailbreak dosyasını indiremedim bırakın jailbreak yapmayı :) indirebilen biri var ise farklı bir server 'a atabilir mi?

evasi0n7-win-1.0.6.rar 15.7 MB
https://mega.co.nz/#!YtcGUYgD!SiLSsx...1ZYclbq_Lfp9-k

Şunu dene az önce upload ettim

ulasyasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi jailbreak işlemi yaptım sorunsuz ama cydia olayı bende de yok. evason ikonuna tıklıyorum ekranda kalıyor bembeyaz... kısacası jail olayı bende artı getirmedi :)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
şimdi jailbreak işlemi yaptım sorunsuz ama cydia olayı bende de yok. evason ikonuna tıklıyorum ekranda kalıyor bembeyaz... kısacası jail olayı bende artı getirmedi :)
Restore et Jailbreak işine yaramıyorsa yapma tavsiye etmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 7.1 cıktımı iphone 5 icin uyumlumu linki nerde bulamadım :(