iOS 7 Jailbreak Nasıl Yapılır | Resimli Anlatım

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamün Aleyküm , iPhone 5 Pas.Kayıtlı cihazıma kurdum ilk denemede sorunsuz bir şekilde kuruldu. şimdik kaldırmak istiyorum nasıl yapıcam? , JB yapmadan önce pc me iTunes üzerinden yedekledim. onu kurmayı deniyorum, ama en son ki hali tekrar kuruluyor. yani sadece telefonu baştan başlatmış gibi oluyor. Telefonu fabrika ayarlarını sıfırlamayı deniyorum. Apple logosu çıkıyor. çizgi doluyor bitiyor. sonra yükleniyor gibi dönen bir işaret geliyor orda kalıyor telefon.

yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
jairblack yuklemesınde ortada kaldı neden bu kadar beklıyor bu acil cevap alabılırmıyım

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Selamün Aleyküm , iPhone 5 Pas.Kayıtlı cihazıma kurdum ilk denemede sorunsuz bir şekilde kuruldu. şimdik kaldırmak istiyorum nasıl yapıcam? , JB yapmadan önce pc me iTunes üzerinden yedekledim. onu kurmayı deniyorum, ama en son ki hali tekrar kuruluyor. yani sadece telefonu baştan başlatmış gibi oluyor. Telefonu fabrika ayarlarını sıfırlamayı deniyorum. Apple logosu çıkıyor. çizgi doluyor bitiyor. sonra yükleniyor gibi dönen bir işaret geliyor orda kalıyor telefon.

yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Restore etmen lazım normal silinmiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

jairblack yuklemesınde ortada kaldı neden bu kadar beklıyor bu acil cevap alabılırmıyım
Restore et baştan başla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum ilk başta
Şimdi sizler ile iOS 7 için Jailbreak yapacaz. Şu konuda paylaşmış olduğumuz dosyayı indirin
Jailbreak Çıktı
dediğin yerde link yok bi bakabilir misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum bu dediğini yaptığım halde kapanıp açılıyor fakat tekrar elma logosu geliyor :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cydia açtıktan sora yeterli alan yok dedi ve kapandı açıldığında telefon müzik sekmesi yoktu ayarlar menusu kayboldu restore yapmak istediğimde icloud ayarını düzeltin hatası verdi ayarlar kaybolduğu için giremedim ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar iphone 5 jailbreak yaptım ama herhangi bir uygulama felan güncelleyemiyorum. usr/bin/dpkg error code (2) hatası alıyorum. ne güncelleyebiliyorum ne bir tweak yükleyebiliyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin !!

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Dostum ilk başta
Şimdi sizler ile iOS 7 için Jailbreak yapacaz. Şu konuda paylaşmış olduğumuz dosyayı indirin
Jailbreak Çıktı
dediğin yerde link yok bi bakabilir misin?
Linkler burada : Mac : https://mega.co.nz/#!Q4d2GByI!D1lW_k...BPhykyJzcug3D4

Windows : https://mega.co.nz/#!U09F0LaL!NP9vXy72p652fFWBcR_4LiqX-t1HnG4qdHDcHUH2rGY

dostum bu dediğini yaptığım halde kapanıp açılıyor fakat tekrar elma logosu geliyor :(
Restore edip baştan deneyin

Arkadaşlar iphone 5 jailbreak yaptım ama herhangi bir uygulama felan güncelleyemiyorum. usr/bin/dpkg error code (2) hatası alıyorum. ne güncelleyebiliyorum ne bir tweak yükleyebiliyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin !!
Dostum şuan daha başlangıç böyle hatalara tek çözüm restore

cydia açtıktan sora yeterli alan yok dedi ve kapandı açıldığında telefon müzik sekmesi yoktu ayarlar menusu kayboldu restore yapmak istediğimde icloud ayarını düzeltin hatası verdi ayarlar kaybolduğu için giremedim ne yapmam lazım
Hocam dfu moduna al ve restore et sıkıntı çıkmaz

adomemo88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad 2 ye yaptım cihaz elma logosunda kaldı bilgisayara her bağlayışımda otomatik olarak elma logosuna geçiyor pc ye bağlayınca restore yapamıyorum yardım eder misiniz? :S bu arada pc ye bağladığımda dfu moduna alınca şarja tak işareti geliyor :S

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
ipad 2 ye yaptım cihaz elma logosunda kaldı bilgisayara her bağlayışımda otomatik olarak elma logosuna geçiyor pc ye bağlayınca restore yapamıyorum yardım eder misiniz? :S bu arada pc ye bağladığımda dfu moduna alınca şarja tak işareti geliyor :S
iPad 2 için yeni Jailbreak aracı yayınlandı Forumun iOS bölümünden indirebilirsin

byffd47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazı simkilitli olan kişiler denemesin çünkü bu jailbreak aracı aktivasyon yapmıyor bilginize

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Orjinal tüm 5s lerde facetime vardır seninki orjinal mi?

Şu Widgetler olmasa bende kurmam jb'yi iOS 7 iyi bence ama işte şu widgetler beni teşvik ediyor :)
Evet orijinal, ama arap ülkelerinde facetim yasak olduğundan facetim yokmuş, fakat bir çözümü olmalı mutlaka.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770

seydia

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s de kafasına göre yapılanlar gelip gidiyor.

thema lar bir var bir yok.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
iphone 4s de kafasına göre yapılanlar gelip gidiyor.

thema lar bir var bir yok.
Cydia 'dan güncelleyin bazı tweak lar için güncelleme çıktı onları güncelle sıkıntı çözülsün

Kadir Tintaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evasi0n.com üzerinden dosyayı indirip cihazınızı pcye bağlayınız. Yapmanız gereken aktif olan jailbreak butonuna basmanız. Devamında işlemler devam ederken cihaz ekranına gelen evad3rs iyonuna bir kez basmanız gerekiyor. Sonra işlemler devam edecek cihaz açılıp kapanacak. Cihazınıza cydia iconu gelecektir açılışta USER i isaretleyiniz ve devamında cihazınız tekrar kapanıp acilacaktie. Bundan sonra ki işlem repo eklemeniz ve size lazım olan tweaklari indirmenizdir..

repo.insanelyi.com
cydia.xsellize.com gibi.

Saygılar.

Kadir Tintaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son olarak cihazınızı sadece OTA üzerinden uptade eden kullanıcılar jb sırasında elmada kalma sorunu yaşayacaktır. Bu yüzden öncelikle iTunes üzerinden restore ve sonrasında jb yapmanız gerekiyor.

Elmada kalan arkadaslar cihazın home ve power tuşuna basıp dfu mod ile restore yapmaları gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Son olarak cihazınızı sadece OTA üzerinden uptade eden kullanıcılar jb sırasında elmada kalma sorunu yaşayacaktır. Bu yüzden öncelikle iTunes üzerinden restore ve sonrasında jb yapmanız gerekiyor.

Elmada kalan arkadaslar cihazın home ve power tuşuna basıp dfu mod ile restore yapmaları gerekiyor.
10 numara anlatim helal sana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4s ile yaptim oda elmada kaldi. ne yapmak gerek simdi ?? acil yardimci olurmusunuz