S
SDN Okuru
SDN Okuru
sim kilidini nasil kaldirabilirim arkadaslar lütfen yardimci olun?
DFU moduna alıp restore etiphone 4s ile yaptim oda elmada kaldi. ne yapmak gerek simdi ?? acil yardimci olurmusunuz
Restore edip en güncel Jailbreak aracı ile Jailbreak yapbende de böyle bir sorun var teme yüklediğimde iphone içinde bişey aramak için arama yaptığımda telefona reset atıyor ve safe moda geçiyor böyle bir sorun yaşayan var mı acaba
Restore edip en güncel Jailbreak aracı ile Jailbreak yap
dün akşam yedeğini alıp sıfırladım ardından jailbreakın son sürümünü kendi sitesinden indirdim jailbreak işlemini yaptım sonra yedeği kurdum fakat tekrar tema yüklediğimde telefon içinde arama yapmak istediğimde arama sonucu gelemeden reset atıp safe mode geçiyor.
sorunum hala devam etmekte sizde böyle bir sorun söz konusu mu acaba yoksa yüklediğim tweaklar mı çakışıyor acaba
Yeni Jailbreak aracı çıktı. Cihazınızı restore edip onun ile Jailbreak yapınSelam arkadasim. Bir sorum olacakti. Cydia yeni surumu ciktikta onu nasil yukselte biliriz?
En son Jailbreak aracı ile güncellediyseniz cydia'da güncelleme mevcut olmalı onuda güncelleyin lütfenarkadaşlar bnde iphone 5 var jailbreak yaptım elmada kaldı yeniden jailbreak yapayımımıı ltf yardım ayrıcaa tweak lerin uyumluluk sorunu düzeltildimi
ilk Jailbreak aracında sıkıntı çıktı sonra düzeltiler o sıkıntıyı Jailbrealk 1.0.4'ü deneArkadaşlar yani ipad 2 de olmuyor mu ?:turned:
Öenmli Değil5c yukleme Yaptım Sorunsuz Calısıyor..drjaob Tesekurler.
Evasi0n'a tıkladığında zaten cydia yüklüyor yarıda bırakmışsın devam edeceksinben bugün ipod touch 5 e yaptım fakat cydia yok sadece evasion var.
abi şimdi ben iphone 4s kullanıom 7.0.4 yüklesem kasma veya bi sorun çıkartır mı cevaplarsanız sevinirim
Önce restore edin cihazı sonra jailbreak yapınbendeki ios 7.0.4 jb yüklüyorum ama cydia iconu gelmiyor bana yardımcı olurmusunuz acil lütfen ...
Nasıl cydia yok evasi0n iconu varsa tıklayın ona gelir cydiaMerhaba bende Iphone 5c var İOS 7.0.6 yüklü ona uyumlu olan 1.0.6 evasion jailbreak indirdim fakat evasion 7 felan yüklüyor cydia yok yardımcı olurmusunuz
iphone 4s 'imde iOS 7.0.6 yüklü ve Jailbreak 'de evasi0n tarafından çıkarıldıda, kendi sitelerinden bile inmiyor ki bu anlamadım. Daha pc ye jailbreak dosyasını indiremedim bırakın jailbreak yapmayıindirebilen biri var ise farklı bir server 'a atabilir mi?
Nasıl cydia yok evasi0n iconu varsa tıklayın ona gelir cydia
- - - Mesaj Güncellendi - - -
evasi0n7-win-1.0.6.rar 15.7 MB
https://mega.co.nz/#!YtcGUYgD!SiLSsx...1ZYclbq_Lfp9-k
Şunu dene az önce upload ettim
Önemli değilçok teşekkürler. şimdi indirmeye başlayabildim sayenizde. Klavyenize sağlık =))
Restore et Jailbreak işine yaramıyorsa yapma tavsiye etmiyorumşimdi jailbreak işlemi yaptım sorunsuz ama cydia olayı bende de yok. evason ikonuna tıklıyorum ekranda kalıyor bembeyaz... kısacası jail olayı bende artı getirmedi![]()