- Konuyu başlatan
küheylanTR
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,067
Aynısının laciverti olmuş pil performansı berbat
Final sürümünün çıkmasına birkaç gün var ve sistem gayet hızlı ama hala hatalarla dolu. Ayrıca 8+ da bile pil performansı leş gibi. Nasıl olacak bu iş anlamadım.Aynısının laciverti olmuş pil performansı berbat
Aynen öyle Beta 5-6 fena değildi bunun yanında o derece artık. Hız olarak iyi denebilir ama hala müzik dinlerken kamera açılınca veya ön kameraya geçerken müzik takılıyor,3D Touch Safari’de donuyor vs. Saçma saçma işler. Böyle giderse iOS 12 ile uğraşamam Mi Mix 3’ü falan beklerim herhalde :/Final sürümünün çıkmasına birkaç gün var ve sistem gayet hızlı ama hala hatalarla dolu. Ayrıca 8+ da bile pil performansı leş gibi. Nasıl olacak bu iş anlamadım.
Çok çok az daha iyi ama yine de berbat derecesindebeta 12 de pil bi nebze daha iyi gibi
Ne sorduğunu anlamadım ama şöyle söyleyeyim 11'de ki yedeğini 12'de kullanabilirsin. Ama 12'de ki yedeğini 11'de kullanamazsın İyi ForumlarArkadaşlar ben ios 12 beta 11 de yedek almıştım ios 11.4.1 e döndüm ancak verilerimin bazıları silindi,sonradan baktığımda ise geri dönüşte beta sürümlerde alınan yedek fayda etmiyormuş.Acaba ios 12 beta 12 ye güncelleyio ios 12 beta 11 deki yedeğimi kullanabiliyor muyum?
Şunu demeye çalışıyorum ios 12 beta 11 de bir yedek almıştım,11.4.1 e dönünce verilerimin bazıları silindi eğer ben ios 12 beta 12 yi kurduğum zaman ios 12 beta 11 yedeğimi geri yükleyebilir miyim?Ne sorduğunu anlamadım ama şöyle söyleyeyim 11'de ki yedeğini 12'de kullanabilirsin. Ama 12'de ki yedeğini 11'de kullanamazsın İyi Forumlar
Çok büyük ihtimalle hayırŞunu demeye çalışıyorum ios 12 beta 11 de bir yedek almıştım,11.4.1 e dönünce verilerimin bazıları silindi eğer ben ios 12 beta 12 yi kurduğum zaman ios 12 beta 11 yedeğimi geri yükleyebilir miyim?
Çok büyük ihtimalle hayır
iOS 12’de ki yedeğinizi iOS 11’de mi yüklediniz? İlginç Tebrikler.Müjdeli haber geri yüklemem başarıyla gerçekleşti,bu durumu yaşayan ya da yaşayacak olan biri de böyle yapmalı
Yok 11.4.1 den ios 12 beta 12 ye güncelleme yaptım.Daha önceden de ios 12 beta 11 kullanıyordum onun yedeğini kurdum.Zaten 12 deki yedeği 11 e kurmak mümkün değiliOS 12’de ki yedeğinizi iOS 11’de mi yüklediniz? İlginç Tebrikler.
Yok 11.4.1 den ios 12 beta 12 ye güncelleme yaptım.Daha önceden de ios 12 beta 11 kullanıyordum onun yedeğini kurdum.Zaten 12 deki yedeği 11 e kurmak mümkün değil
Bataryamızın içine etti bazen çok sinir etti falan ama olsun bunları bilerek yükledik sonuçta. Onlarca insana yardımcı ve rehber olduk. iOS 12 hepimize hayırlı olsun Tam sürüm çıktığında temiz kurulum yapıp nelerin daha stabil olduğunu, pil performansını vs. yazmayı düşünüyorum. Sizlerinde tecrübe ve deneyimlerini bekliyorum İyi forumlar21 eylülde final sürümü gelecek
İos 11.4.1 e geçtiğimde pil ömrü rezalletti ,ios 12 nin betası bile baya iyi 11 e göre.Bataryamızın içine etti bazen çok sinir etti falan ama olsun bunları bilerek yükledik sonuçta. Onlarca insana yardımcı ve rehber olduk. iOS 12 hepimize hayırlı olsun Tam sürüm çıktığında temiz kurulum yapıp nelerin daha stabil olduğunu, pil performansını vs. yazmayı düşünüyorum. Sizlerinde tecrübe ve deneyimlerini bekliyorum İyi forumlar
Beta 10 ve 11’i saymazsak evetİos 11.4.1 e geçtiğimde pil ömrü rezalletti ,ios 12 nin betası bile baya iyi 11 e göre.
Beta 12 çok iyi ,ben de bir süreliğine kendimi apple fanı ediyorum samsung zamlarından sonra.XS 8600-8700 tl ye gelecek 600 700 tl daha koyulur note 9 yerine xs alınırBeta 10 ve 11’i saymazsak evet
Beta 12 çok iyi ,ben de bir süreliğine kendimi apple fanı ediyorum samsung zamlarından sonra.XS 8600-8700 tl ye gelecek 600 700 tl daha koyulur note 9 yerine xs alınır
Aslında kapalı kutu değil uygulama mağazaları indirebiliyorsunuz bedavaya birçok içerik var jb siz.Note 9 güzel evet ta ki xs çıkana kadar.İşlemcisi a12 olacak onun da rakibi sd855 olacak.Apple ın rakibi 2019 da gelir ancawhatsapp instagram feys kullanip kapali kutu gibi kullanmak için kullanacaksansa al gitsin, ben şahsen note 9 alırım
Sızan testlere göre 855 a11 in bile gerisinde kalmış ne a12 siAslında kapalı kutu değil uygulama mağazaları indirebiliyorsunuz bedavaya birçok içerik var jb siz.Note 9 güzel evet ta ki xs çıkana kadar.İşlemcisi a12 olacak onun da rakibi sd855 olacak.Apple ın rakibi 2019 da gelir anca
Aynen android açık kaynak olunca dünyayı yönetme şansı sunuyor zaten lwhatsapp instagram feys kullanip kapali kutu gibi kullanmak için kullanacaksansa al gitsin, ben şahsen note 9 alırım
Kesinlikle katılıyorum.Performans testleri de önemli ama günlük kullanım daha önemli.Açık kaynak kapalı kaynak geyiğine hiç gerek yok bence resme bütün baktığımızda donanım ve yazılım olarak Apple'ın avantajı var. Sd 855 konusunda ise performans testlerine değilde totalde bize ne sunduğuna bakmak lazım. Kamera avantajlarından tutun da antene kadar. iOS'mi Android'mi sorusuna her zaman kesin cevap vermek zorunda değilsiniz. Hatta mantıklı bir cevap vermek isterseniz fiyat olsun, kullanma sıklığınız ve önceliğiniz gibi kriterleri göz önünde bulundurarak karar vermek gerek. Daha önce bu saçma polemik yüzünden birbirini kıranları gördüğüm ve kırdığım için araya girmek zorunda kaldım
iOS 12 Gold Master mı bu
AyneniOS 12 Gold Master mı bu