Yarın publiv beta çıkar bakarımBu daha güzel şahsen beğendim![]()
Şuan çıktı dostum, indirebilirsin.Yarın publiv beta çıkar bakarım
Tamam teşekkürlerŞuan çıktı dostum, indirebilirsin.
bildirimlerde sıkıntı başladı bende mi sorun var acaba ? Çok silik duruyor bazen resimdeki gibi.![]()
Bende öyle bir sıkıntı yok.
Ben public beta 4 kullanıyorum sıkıntı olmuyor.Bazen de soldaki doku gelip gidiyor sağdaki bildirim ekranında beta5e yükselttikten sonra olmaya başladı![]()
Bende de oldu bugün aynı sıkıntı. Public Beta 4 kullanıyorum. Cihazım 6s. Hatta video çektim buyrun;bir de bunu ekleyeyim farkı daha net görebilirsiniz.![]()
Bekleyeceğiz.Büyük ihtimalle betadan dolayı bu sorun düzelecektir bekleyeceğiz mecburen :/
Public de gelmiş hayırlı olsun
Public beta 5, yenilik açısından developer beta 5 ile eşit sanırsam. Bir sorun çıkmazsa public olarak çıkarılıyor. Yada sandığım gibi değil mi?
Bazı betalarda dayanılmaz hatalar olabiliyor. Bunu public'e yansıtmayı minimuma düşürmek için eş zamanlı ilerlemiyorlar. Şu anki dev beta 6 public 5 il eş değerdir muhtemelen.
9.3.4 yüklü iPhone SE ye dün gece iki kere iOS 10 Public Beta 5 yüklemeye çalıştım.Maalesef iki denememde başarısızlıkla sonuçlandı.İlk seferde cihaz,İos 10 u yüklerken kurtarma moduna geçti.9.3.4 sürümüne yeniden dönmek zorunda kaldım.İkinci denememde de cihaz, şarjı yüzde 60-70 civarında iken Apple logosunda kapandı.Tekrar 9.3.4 e dönmek zorunda kaldım.Şimdi tekrar iOS 10 Public Beta 5 i indirmeye başladım.Bu sefer kurarken,cihazın iphone mu bul,sınırlamalar,parololar,sim kilidini devre dışı bırakacağım.Telefonu şarja takıp tekrar kurmayı deneyeceğim.Eğer bu denememde başarısızlıkla sonuçlanırsa final sürüm çıkana kadar iOS 9.3.4 e devam.
9.3.4 yüklü iPhone SE ye dün gece iki kere iOS 10 Public Beta 5 yüklemeye çalıştım.Maalesef iki denememde başarısızlıkla sonuçlandı.İlk seferde cihaz,İos 10 u yüklerken kurtarma moduna geçti.9.3.4 sürümüne yeniden dönmek zorunda kaldım.İkinci denememde de cihaz, şarjı yüzde 60-70 civarında iken Apple logosunda kapandı.Tekrar 9.3.4 e dönmek zorunda kaldım.Şimdi tekrar iOS 10 Public Beta 5 i indirmeye başladım.Bu sefer kurarken,cihazın iphone mu bul,sınırlamalar,parololar,sim kilidini devre dışı bırakacağım.Telefonu şarja takıp tekrar kurmayı deneyeceğim.Eğer bu denememde başarısızlıkla sonuçlanırsa final sürüm çıkana kadar iOS 9.3.4 e devam.
Onu yapıyorum şimdi.İşimi zorlaştırmayı biraz severimTelefona peofil indirip yüklemek daha basit.