emrewashere
Asistan
Başlarda İPad Mini 1. nesil dekstekleniyordu hatta ilk zamanlar cihazına yükleyen bile olmuş ama şu an yüklenmiyor acaba ilerde destek gelirmi? yada yüklemenin bi yöntemi varmı?
Aman derim !boyle sacma bi ios 10 olmaz olsun.hemen 9.3.3 de döndüm.takilip duruyor telefon androide dondu
Beta sürümünü final sürümü ile karıştıran biri neden beta sürümünü kullanır o da ayrı bir soru işaretiAman derim !boyle sacma bi ios 10 olmaz olsun.hemen 9.3.3 de döndüm.takilip duruyor telefon androide dondu
Kesinlikle bende public beta 3 kullanıyorum ve beta 2'ye gore über bi hizlanam varPublic beta 3 kullanıyorum ve gerçekten 9.3.3 bile bunun yanında yavaş kalıyor ara ara.
Ben hic kasma donma yasamadim ustelik senden daha dusuk bir cihaz kullaniyorum(5s)6s ve Watch kullanıyorum. Bu public betaya geçsem sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Watch ile arasında bir uyumsuzluk söz konusu olur mu acaba? Olursa şuanki 9.3.4'e geri dönebilir miyim?Ben hic kasma donma yasamadim ustelik senden daha dusuk bir cihaz kullaniyorum(5s)
Public beta kullananlar WatchOS 3 yükleyemiyor mu?
Public beta kullananlar WatchOS 3 yükleyemiyor mu?
WatchOs profili yüklemeniz lazım saate.
Profili yükledim. Saati yeniden başlatıyor. Daha sonra iPhone'daki watch uygulamasından güncellemeleri denetle dediğimde 2.2.2 yazılımınız zaten güncel uyarısı çıkıyor ekranda.
O zaman yarin public beta'da çikar![]()
Yeni bir güncelleme daha.
Kapatma sesi eskiye mi dönmüş?Sesler değişmiş kapatma boşluk vs [emoji4] iyi olmuş
Beta 4 teki cok kotuyduDaha farklı yapmışlar yeni