İntikam, için tavsiye :)

Reaksiyon puanı
16,128
intikam çocukca olur müshil daha iyi ama dozunu kaçırma.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[video=youtube;AGpzAw7GI54]http://www.youtube.com/watch?v=AGpzAw7GI54[/video]

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Halı sahada maça çağırıp kasap defans olurdum :D Bizim arkadaşa trollüğüne dalmıştım , ayağı sakat sakat oynuyordu sağ kanattan geliyordu bi kaydım kaleye kadar yuvarlandı napıyon dedi al aga faul dedim :D

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir gece de 100$ kazanmak istermisiniz diye yazı bastır altına da arkadaşının numarasını yaz ve her köşe başına yapıştır, işlek yerlere :D:D:D
mazallah telefonu başkası açar veya bir tanıdık görür hiç bir fikir değil bence ama yaratıcı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Halı sahada maça çağırıp kasap defans olurdum :D Bizim arkadaşa trollüğüne dalmıştım , ayağı sakat sakat oynuyordu sağ kanattan geliyordu bi kaydım kaleye kadar yuvarlandı napıyon dedi al aga faul dedim :D
al aga faul demek hep işe yarar. mükemmel bir taktiktir. bir de özür dilersen başkasına ona faul yapmış da sen de onu yerden kaldırmışsın gibi olur.

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Uzun süre yıkanmamış bir çorabı al içine köpek pisliği koy sonra bunu odasının bir yerine koy göremeyeceği bir yere o kokudan artık pire için yorgan yakma devresine gelir.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu şakaya karşılık en makul ve esprili olanı onun içeceğine cinsel güç arttırıcı ilaç koyman olur hatta dozu biraz arttırılıp atılır dağ kurban dağ başına bırakılır gerisi senin hayal gücüne kalmış ;)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
:D

Son düzenleme:

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dizi çeksek bizden iyi senaryolar çıkarmış :D