İntihar Sebebi

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar ben forumla ilk 2010 yılında tanıştım o zamanlar mozilla kullanıyordum ve gayette hızlıydı çok rahat seri bi şekilde geziniyorum fakat şu sıralar chrome ile giriyorum sadece bu foruma mahsus olaraktan çok yavaş.Sanki karlı havada karşıdan sert bi rüzgar geliyormuş gibi çok yavaş ... :thumbdown::unsure:

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
forum aslında o kadarda çok yavaş değil. bi yavaşlık var ama forumda gezmeni etkileyecek kadar bir yavaşlık söz konusu değil bende.

ayrıca benzetmende güzeldi :)

Sanki karlı havada karşıdan sert bi rüzgar geliyormuş gibi çok yavaş ... :thumbdown::unsure:

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ben yarışmaya 1 mbit ile katılıyorum :) Bende bile gayet hızlı

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tek sorun şu diğer sitelerde uçuyo zaten niye bu forumda böyle canımı sıkmaya başladı :/ . Benzetmem gerçek ama :D

Reaksiyon puanı
10,327
"intihar sebebi!"
başlık ile konu arasında kurduğun korelasyon bir ironi mi, okunmak için bir dikkat çekme mi, nedir @ENİGMA?
Yoksa bunun için intihar etmeyi mi düşündün?
kavramların yalama edilmesi dedikleri şey bu olsa gerek!

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sen birde internet explorer ile dene de gör yavaşlığı gerçi iki gündür iyi geçen haftalar ( uzun süren komut hatası )nedeniyle sitede gezmek mümkün değildi teknoloji sitesinde bukadar kısır döngü ayıp oluyor biraz

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@|SeYYaH| Dikkat çekme gibi bi amacım yok sorunu dile getirdim ama sen nereye çekmek istersen çek konu oraya gider + konu dışında yorum yapmak alışkanlığın sanırım .

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
forumda kesinlikle problem var. şu an olmasa bile, genel itibari ile çok yavaş. bilhassa cevap yazdıktan sonraki sayfa açılışları, fırtınalı havada yolun karşısına geçmeye çalışırken mini eteğine hakim olmaya çabalayan sarışın bir kız gibi zorluk çekiyor. bırak açılsın yav:D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Chorome ile girince forum a mobil siteye yönlendirmesin den başka bir uyuzluk görmüyorum forumda.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Şu an Firefox tan giriyorum gayet hızlı bende

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"intihar sebebi!"
başlık ile konu arasında kurduğun korelasyon bir ironi mi, okunmak için bir dikkat çekme mi, nedir @ENİGMA?
Yoksa bunun için intihar etmeyi mi düşündün?
kavramların yalama edilmesi dedikleri şey bu olsa gerek!
vay be konular dönmüş

Bayadır yoktum buralarda tekrardan merhaba A:DS:SA