GatsuX
Doçent
Artık intihar etmek üzereyim herkes benden önde birisine boyun eğmek zorundayım annem beni dışlıyo resmen yapmadığım birşeyi beni suçluyorlar piskolijim bozuldu galiba sinir hastası biriyim kendimi zor tutuyorum..
Dostum sen kaç yaşındasın ilk önce bunu bir öğrene bilirmiyim?Artık intihar etmek üzereyim herkes benden önde birisine boyun eğmek zorundayım annem beni dışlıyo resmen yapmadığım birşeyi beni suçluyorlar piskolijim bozuldu galiba sinir hastası biriyim kendimi zor tutuyorum..
Ya moruq sen ailenin yaşam tipini anlat, kendi yaşam tipini anlat, okul puanını yaz, bi de yaşını söyledin mi tam olur.Yapamıyorum herkes beni azarlıyo
en azından profil resmin varArtık intihar etmek üzereyim herkes benden önde birisine boyun eğmek zorundayım annem beni dışlıyo resmen yapmadığım birşeyi beni suçluyorlar piskolijim bozuldu galiba sinir hastası biriyim kendimi zor tutuyorum..
ya da 2,sini de öldür artık diyecek bişey kalmadıİntihar sorun un çözümü değil
---- Mesajlar birleştirildi ----
Aileni karşına al otur konuş anlmazsalar delir ve piskolok yardımına ihtiyacın olduğunu söyle
Sanmayınki herkes mutlu siz mutsuzsunuz bu dünyadaki her kulun bir derdi varya da 2,sini de öldür artık diyecek bişey kalmadı
en aazından onun bi profil fotosu var ben yok![]()
Profil resmi ayarlamak çok basit bir işlem neyden bahsediyorsun?en azından profil resmin varArtık intihar etmek üzereyim herkes benden önde birisine boyun eğmek zorundayım annem beni dışlıyo resmen yapmadığım birşeyi beni suçluyorlar piskolijim bozuldu galiba sinir hastası biriyim kendimi zor tutuyorum...
seninki senin kuşunmuProfil resmi ayarlamak çok basit bir işlem neyden bahsediyorsun?
Evet Limon'um benim...seninki senin kuşunmuProfil resmi ayarlamak çok basit bir işlem neyden bahsediyorsun?
Tam dönerken çektim bir de tapatalk'dan yolladım normalde daha kaliteli. İstersen kalitelisini yollayayım.Bu resim daha canlı
YollaTam dönerken çektim bir de tapatalk'dan yolladım normalde daha kaliteli. İstersen kalitelisini yollayayım.
Benim profilim yok intihar edecek kisinin varO değilde konu intihardan nasıl kuşa geldi.![]()
Al daha kalitelisiYollaTam dönerken çektim bir de tapatalk'dan yolladım normalde daha kaliteli. İstersen kalitelisini yollayayım.
Benim profilim yok intihar edecek kisinin varO değilde konu intihardan nasıl kuşa geldi. [emoji2][emoji2]
(SONUÇ:kıskandım[emoji35][emoji35][emoji35]
pc nin ekranı 2560 mi![]()